sunce86
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2013
- Poena
- 245
Ja cu da zamenim ltc za drk pa cu da vratim kad drk ojaca malo.
http://www.my-favorite-coloring.net/Images/Large/Famous-characters-Troll-face-Y-U-NO-guy-139731.png
Ja cu da zamenim ltc za drk pa cu da vratim kad drk ojaca malo.
Treba verovati, zato sto vec postoji...to sto nije u siroj upotrebi ne znaci da ne postoji.Pricali su da ima i FPGA i asic za DRK pa jel treba i u to verovati?
U poslednje vreme je nekoliko novijih minera izaslo i to je super stvar. E sad koliko je neko iskoristavao pre toga ne znam ali znam da bih i ja radio isto. Ja da sam napravio brzi miner apsolutno niko ga nebi dobio.
Treba verovati, zato sto vec postoji...to sto nije u siroj upotrebi ne znaci da ne postoji.
Nego eto cisto da se ne pitaju posle ljudi sto nije isplativo kopati drk...
Pravo da ti kazem ja nisam previse upucen koja je razlika izmedju fpga/asica,ali meni je to sve isti qurac ako kopa x2-10-20 koliko god u odnosu na graficke. Uglavnom drk nije nista drugo nego djubre kao i svaki drugi novcic, sem btc-a i ltc-a naravno.Ma daj ne pricaj. Jos ce ispadne da je postojao asic pre nego sto je napravljen sam algoritam :d Stvarno mi niste jasni s tim izjavama. Razumem ja da se nacuje nesto ali da ne koristite mozak stvarno ne mogu da razumem.
Nece asic za X11 izaci jos dugo vremena. Da je toliko lako napraviti asic nikada se nebi ni kopalo grafikama. Pogotovu ako pricamo o X11 koji je ipak prilicno komplikovaniji od sha256 i scrypt-a. Sigurno ce izaci asic ali smesno je pricati da asic radi a cela prica je stara 5 meseci ukupno. Toliko.
A Coblee je ko? Litecoin developer? Toliko o tome. DRK je izasao pre 5 meseci a prica o asicu i fpga traje koliko? Hoces da mi kazes da su za 3 meseca izbacili novcic i ulozili brdo love u asic bez najave dali ce novcic uspeti ili ne i pritom su napravili asic ili fpga i kopaju s njim odavno? Masovna prica o tome je krenula cim je cena krenula da skace. Ako niko ne ume da prepozna propagandu sta cu vam ja.
E pa ja sam cuo i da sa asic scypt-om moze da se kopa X11 :d Sta covek na to da kaze? Internet je pun ******stina jer svaka fukara moze da napise bilo sta.
BTW, coblee je isti onaj sto je imao ideju da forkuje LTC da izbegne asic. Bas sjajan lik moram da ti priznam.
X11 suffers from the problems stemming from increased propagation latency and slow verification, and adds even worse susceptibility to ASIC advantage. It is a mere mishmash of 11 separate algorithms that are now GPU mineable (according to Darkcoin’s homepage). Anything GPU mineable can be implemented in custom hardware. To make matters worse, ASIC’s could even have a major speedup advantage over GPU’s. adam3mus said, “it does seem likely that eg if the unused space due to heat can be filled with the other hashes, then it can all be pipelined together and no slowdown. the only cost is replicating different hash functions which doesnt seem particularly hard”
Ne znamo mi nista, lepo je sto nas prosvetljujes. Sve su to teorije zavere sto pricamo. Oni "poboljasane" majnere daju na svakih 15 dana da bi nama bilo bolje, jeste. Sve rade u nasu korist.Pa to ti kazem, ljudi ne znaju ni u cemu je razlika ali pricajuFPGA bi verovatno bio jako spor a asic je bar godinu dana daleko. Opustite se ljudi. Kakvi crni x10 i x20, vidite da se jos nije napravio ni krsteni miner za GPU
![]()
Nisam siguran. Nesto sam bio kopao svojevremeno pa sam dosao do informacije, probacu da nadjem opet. Warren je po meni daleko ozbiljniji lik i njegova prica ima smisla. Citao sam to tada ali pozadina te cele price je ono sto mene vise zanima. Mogu samo da pretpostavim sta je u pitanju. U svakom slucaju, da je sve to tako lako kao sto kazu mi bi do sada vec trebali da imamo x11 asic. Svi bi zivi najahali da prave to. Ako nista drugo, bio bi u razvoju a stotine i stotine hiljada postojecih fpga uredjaja bi kopali X11.ne reče otkud tebi info da je x11 teži za asic nego scrypt?
Waiting for DRK bagholders saying all FPGAs are fake and chinese farmers with 2GH/s don't exist.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari