Šta je novo?

Najava izlaska novih valuta

ja mojih 1100 tapnuo po 0.00062....jednom baksuz, uvek baksuz :D

CLOAKCOIN
Total coins : 5 million
PoW timespan : 7 days
Algo : x13
Anon : will be implemented next week, passes via an exchange or exchanges instead of node
Pre-mine : none
IPO : none
PoW block reward: 496
Mining will stop after 10080 blocks (7 days)
PoS minimum stake age: 6 hours
Block time: 60 seconds
PoS 6%
Minimum age 6 hours
Max age unlimited
https://bitcointalk.org/index.php?topic=634046.0

Startovo sinoc ili jutros, nisam siguran. Net Hashrate 52,192.37 MH/s , 719.29619570 Difficulty

Jel prati neko ovaj coin? Upravo je preko reda dodat na mintpal. Trenutna cena mu je oko 0.4$ i mogla bi da ide jos gore jer je coin jako obecavajuci i ima neverovatan DEV tim uz 0% premine. Ako ga je kako kopao dok je je trajao POW (oko 7 dana) sad bi mogao to lepo da unovci. Ili saceka jos malo jer treba da mu izadje gomila novih opcija i inovacija.

Je li to onaj jedan jedini CLOAK?

EDIT: Da, to je taj... coa, ala umeš da ih namirišeš! Dobar avatar si izabrao! :D

Poslednja izmena:
Je li to onaj jedan jedini CLOAK?

EDIT: Da, to je taj... coa, ala umeš da ih namirišeš! Dobar avatar si izabrao! :D
Ovo je gsi primetio. :p
inace evo sta kaze dev za ovaj cloak:
CloakCoin has demonstrated that the CloakSend 1.0 concept (anon via exchanges) works well in public testing. But during this process we discovered a better way to make anon, one that would not need exchanges or masternodes... a truely p2p decentralized system. A whitepaper is currently being produced for CloakSend 2.0.
Znaci da je ovo tek pocetak.

Meni nije jasno...zadnji post na btctalk-u je bio 03.06 (pre 16 dana) i posle toga ništa :trust:....od izlaska prosečna cena mu bila 15-20k (sada je ~ 70k)....meni to sve liči na privremeni pump radi istresanja ili sam "nešto" propustio :eyebrows:
2014-06-19_220525.png

Poslednja izmena:
Propustio si :) mnogo novih detalja...ogroman volumen, inovativnost, citaj na btctalku nemoj samo datume da gledas :)

Samo dok se kinezi probude,pa kad krene da raste..:D
Inace dev je planirao da integrise menjacnicu u wallet..tj vec je testirano,sad su detalji u pitanju i trebalo bi uskoro da izbaci.
Napravili su multipool za cloak...
https://coinking.io

Auto-Conversion from ANY COIN to CLOAK now available.

Scrypt Multiport: 7777
Scrypt-N Multiport: 8888
X11 Multiport: 6666
X13 Multiport: 2222
SHA Multiport: 9999

North America
stratum+tcp://us1.coinking.io
stratum+tcp://us2.coinking.io

Europe
stratum+tcp://eu1.coinking.io
stratum+tcp://eu2.coinking.io

Asia
stratum+tcp://asia1.coinking.io
stratum+tcp://asia2.coinking.io

ja sam kopao nesto CLOAK coina (~250) ali sam ih utopio jer mi je vise prso film od nekih 10 walleta koji su stalno upaljeni a i nemam toliko slobodnog vremena da non stop zveram po berzama....

Ako ste planirali da prodajete po ovoj ceni CLOAK strpite se...dev je upravo objavio sledece:
Part 2 of three updates coming very soon.

Just converting files then uploading the dev vid to youtube and will publish link here.

Part 3 will come much later on today.

It's the whitepaper where we'll announce a fully decentralized anon system coming to CLOAK.

Saving the best til last!
Moglo bi ovo da probije .001 veceras,jutros zamalo. :)

Naravno da cuvamo! Dobre vesti tek dolaze sto se tice ovog CLOACK-a. Ne razumem se mnogo u sve ove inovacije sto su najavili (kad bi imao neki pametan da sve to objasni bilo bi lepo) ali po reakciji ljudi sa raznih foruma vidim da niko ne moze da mu nadje manu. Dev tim radi za svaku pohvalu i to od donacija ili licne afirmacije, za sad su anonimni.

Tesko je prognozirati cenu jer ovde manipulatori nisu imali priliku da se nagrabe ali definitivno je da je ovo najbolji novcic u poslednje vreme koji je izasao i sa pravom se moze ocekivati da mu cena vremenom raste.
Kopao sam ga svih sedam dana ali se nije moglo nesto puno nakopati jer mu je diff bio visok svo vrema, od prvog dana.

i to i covek je napravio super update coina, pogledajte video na bitcointalk

Sta mislite za Fractal i Crypto coin? Pustio sam malo na kopanje,dobra im je isplativost.

Fractal deluje isto ok, nisam usao ima novi sistem regulacije diff-a pa mu je to komparativna prednost. Cryptocoin mislim da ide u stagnaciju!

Ovo je smesno. Sva tri poola koji ga kopaju imaju sve ukupno 3-4 gh,a network hashrate je bio i po 30-40 gh....:trust:

Toliko o tome da su X11/X13 "algoritmi za gpu" :d

Ja sam pustio da kopa i kopacu dok je diff ispod 1k....pa videćemo šta će biti kada se pojavi na menjačnici...

Veilcoin
https://bitcointalk.org/index.php?topic=660863.0

Name : Veilcoin
Symbol : Veil
Max Coins: 2,400,000 (2.4 Million)
Algorithm : x13
Block time : 240 seconds
Re-targeting : KGW
Coins per block: 60
Block halving: every 20000 blocks (about 55 days)
Premine : 1% (development of VeilCall)
RPCPort : 4694

!% premine ali je anonymous! Samo da jedem i ima da zajasem :). Diff je jos uve oko 20k

ja zajahao ...

pa ovaj najnoviji univerzalni x11 x13. Pogledaj u DRK temi zadnjih 5-6 strana. Inace vrati sam se na DRK, da nakopam dok je onako mali diff tamo.

Mali info,tj.moje zapazanje :)

Malo sam istrazivao i cini mi se da sledeci novcic koji mozda Mintpal ubaci preko reda je Supercoin...Moj licni osecaj, nije nista 100% ili neka dojava..Ko hoce moze da isprati...

tema na btctlk-u...

https://bitcointalk.org/index.php?topic=618552.0

Za sada drugi sa 280 BTC volume-a na Bittrex-u...

ali dosta cudnih kupovina sa po par btc-a, da li se gruva volume da bi novcic prosao zapazeno ili nesto drugo sazacemo... :)

Nazad
Vrh Dno