Šta je novo?

Najava izlaska novih valuta

Ipak ispadose boost i pure shit coini! *** vrdelo je pokusati, nek stoji iskopano pa ako nekad skoce mozda nesto i dobijemo. Ipak mislim da nije losa ideja kopati zanimljiv coin prvi dan kad izadje, uboscemo nekad neki. I sto kazu premine vise od 1% treba izbegavati u velikom luku, svi se boje istovarice se dev pa se na prvi mali pampic istovaraju ko ludi.

Sutra bi trebalo da izadje ovaj DIGIT pa ko hoce nek proba, ja sam in. https://bitcointalk.org/index.php?topic=597634.0

reci mi jel i dalje ziv taj coin , nesto je zamro na multipol a i nema isplate

meni se cini kao da je novorodjence disao 2-3 dana pa umro ...

reci mi jel i dalje ziv taj coin , nesto je zamro na multipol a i nema isplate

meni se cini kao da je novorodjence disao 2-3 dana pa umro ...

Pure mrtav, digit mrtav, boost e dosta dobro drzi! Ako boost izadje na mintpal moze svasta biti, dosta dobrih vesti ima vezano za njega.

Zar postoji ikakav X13 miner za Nvidiu? Koliko ja znam, nije jos napravljen.

@shaolin_RS - SGminer je, koliko ja znam, samo za ATI. Za Nvidiu koristis Cudaminer i CCminer. Konkretno za 750ti, koristis compute 5.0 verzije (CCminer50).

Da, mislim da si u pravu, citao sam neki tekst od prosle godine u vezi x13 podrske za nvidiu ali ocigledno nista od toga. Zna li neko podesavanje 750ti u ccmineru daje 1.4 mhash/s a treba da se nategne na 1.75 mhash/s. Iskoriscenje gpu je 78% tako da moze sigurno. Otkljucavanjem napona moze jos da se ubrza ali to isto ne mogu da nadjem, ako neko ima link oko procedure neka prosledi.

Mislis na x11? Bez ikakvih parametara dobijes ~1.9mh, klokovana opusteno na 2.2mh. CCminer50.

da, na x11 mislim, probao sam sa cc minerom50 koji je 32bitna verzija, sa ovom 64bitnom verzijom nije hteo da radi posle se nekako pokrenuo ali jos sporije.
mining.jpg

Ode mreža Cloak-a na 139478.25 MH/s skoro kao XC (152619.29 MH/s)...

A onda (nadajmo se) eksplozija !! ;)

nvidia ccminer v1.0
ccminer1.1.exe -d gtx750ti -q -a x11 -o stratum+tcp://am02.eu.trademybit.com:4440 -u u -p p
bez icega 1.9mhs x11

Pa mozda ako izadje na mintpal, i to pod uslovom da u medjuvremenu ne izadje neki novi atraktivniji coin, treba mnogo uslova i dosta srece da bi neki novcic explodira. Ali to nas ne sprecava da se nadamo. :) Mislim da bi 1$ bilo sasvim lepa cena.

cloak 120167.98 MH/s (17.1 %)
xc 115172.01 MH/s (16.4 %)
drk 89887.79 MH/s (12.8 %)

Poslednja izmena:
to je prava verzija sada je gpu usage 98% temp/fan 50/50 1.9mh/s x11 hvala macola :)

Ako to znači da ti je fan na 50% obrtaja smanjuj to, jer povećavaš verovatnoću da ti rikne za koji mesec.....

da na 50% je, evo moze li ovako 53 stepena 44% fan? Samo ne znam kako ce da crkne ako fan fabricki nejde ispod 35%, u igrama ide preko 50 % jedino ako se podesi da se greje karta do 60 stepeni onda moze manje od 50% a i na 50% se ne cuje uopste.

video sam da ljudima neki modeli 750 ti rade 50C/64%, tako da sam nesto slicno ocekivao i prijatno sam se se iznenadio kada su obe cifre oko 50 sada ne znam sta da radim da li drzim ovako na 53C/44% ili da vratim na 50C/50%? Dajte jos neko misljenje

Ma vozi sa time, ako joj je idle 35%...

vozim, a ako neko hoce bolje 43C/44% vozi TF verzija ove karte ako neko planira da je koristi 10 godina eto resenja ;)

zasto smarate sa podesavanjem kartica u temi "najava izlaska novih valuta"?

zasto smarate sa podesavanjem kartica u temi "najava izlaska novih valuta"?

tako je, elem: sledeci x13 coin BurnerCoin

Total coins: 5 million total supply
- 10x PoW Bonus Blocks, each worth 10,000 BURN!! (Note: not every block will be PoW)
- 202 Coins per PoW block
- PoW Algorithm: X13
- PoW + PoS Hybrid
- PoW ends after 20000 Total blocks
- PoS interest 25% Annually
- 24hr PoS min coin age
- 60 second block target
- First 100 blocks, Old Skool re-targeting. After block 100, the Difficulty re-targets every block!
- 110 confirmations for blocks to mature
- PoW Max coins estimated ~2 million coins
- NO IPO
- NO Pre-Mine
- 2 coins per PoW block for support costs. This is necessary to help with running costs and for bounties later in the PoW phase

https://bitcointalk.org/index.php?topic=645753.0

tako je, elem: sledeci x13 coin BurnerCoin

Total coins: 5 million total supply
- 10x PoW Bonus Blocks, each worth 10,000 BURN!! (Note: not every block will be PoW)
- 202 Coins per PoW block
- PoW Algorithm: X13
- PoW + PoS Hybrid
- PoW ends after 20000 Total blocks
- PoS interest 25% Annually
- 24hr PoS min coin age
- 60 second block target
- First 100 blocks, Old Skool re-targeting. After block 100, the Difficulty re-targets every block!
- 110 confirmations for blocks to mature
- PoW Max coins estimated ~2 million coins
- NO IPO
- NO Pre-Mine
- 2 coins per PoW block for support costs. This is necessary to help with running costs and for bounties later in the PoW phase

https://bitcointalk.org/index.php?topic=645753.0
Šteta što je info sa zakašnjenjem malo više od 24h ...pogotovo zbog bold-ovanog dela....

Šteta što je info sa zakašnjenjem malo više od 24h ...pogotovo zbog bold-ovanog dela....

Ninja Launch to make it a fair start for everyone watching the forums
Bio je ninja Launch, i jasam ga tek primetio pre sat vremena. Kopao sam cloack. Sto se mene tice ja ga ne kopam i ne verujem nesto u njega. Ne nudi nista novo sto bust i cloack vec nemaju tako da mislim da ce vremenom diff opadati. Vratio sam se na DRK jer je diff prihvatljiv dok ne izleti opet nesto zanimljivo i novo.

edit. Mreza mu je spala na 67gh/s

Poslednja izmena:
^ XC se ne kopa vec nedeljama!?

Naravno, u pitanju je POS mreža

Kopao sam cloack. Sto se mene tice ja ga ne kopam i ne verujem nesto u njega. Ne nudi nista novo sto bust i cloack vec nemaju tako da mislim da ce vremenom diff opadati. Vratio sam se na DRK jer je diff prihvatljiv dok ne izleti opet nesto zanimljivo i novo.

Proradio je http://multipool.cloakcoin.com/

Cloak 92071.70 MH/s POS !!

http://liteshack.com/?coin=cloak

Poslednja izmena:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=647938.0

BlueChip Specifications:
X13 algorithm
15 million coins mined during the PoW phase
1% Premine
7 Day PoW
15 % PoS
Confirmations - 10
Maturity - 30

Ne znam koliko je isplativo juriti ove kopije jednih te istih koina, ali u startu im je svima diff strasno velik. U glavnom nista novo ni ovde, sto se mene tice preskacem i ovo. Ako neko bude kopao nek javi kako je prosao.

Poslednja izmena:
Launch u subotu,mozda bude zanimljivo da se kopa dan,dva... :D

https://bitcointalk.org/index.php?topic=634063.0

Linearcoin

Technical Specs
No IPO, No POS, < 0.001% Premine, No worries!

POW Algorithm: X11
Total Coins: 25,025,025 Coins
Block Time: 5 Minutes
Confirmations: 6
Block Maturity: 60
Difficulty Re-target Time: Every Block (KimotoGravityWell)
Halving Rate: Decreases 0.00005 Coins every block
Mining Window: ~9.51 years

EDIT

Jel kopa neko ovaj Crypt? Jel ima neke vajde pokusavati? :D

Poslednja izmena:
Za crypt je kasno,ko se ukrcao pre 2 dana mogao je lepo da se opari ;)

Nazad
Vrh Dno