Šta je novo?

Najava izlaska novih valuta

Divno, x13 miner ne podrzava ati 6xxx :trust:
Stalno dobijam HW errore kao i ostali sa bct foruma.

Ipak ispadose boost i pure shit coini! *** vrdelo je pokusati, nek stoji iskopano pa ako nekad skoce mozda nesto i dobijemo. Ipak mislim da nije losa ideja kopati zanimljiv coin prvi dan kad izadje, uboscemo nekad neki. I sto kazu premine vise od 1% treba izbegavati u velikom luku, svi se boje istovarice se dev pa se na prvi mali pampic istovaraju ko ludi.

Sutra bi trebalo da izadje ovaj DIGIT pa ko hoce nek proba, ja sam in. https://bitcointalk.org/index.php?topic=597634.0

Za sad za mene nista od X13... Cekam da izadje miner za Nvidiu :) Da sam znao da cu da nabodem ovaj Slimcoin, objavio bih ovde, nego pustio solo par sati i otvorio 8 blokova (~130 novcica) i rekoh nema nista od njega... a on se ekspresno pojavio na BTER i to po ceni od 0.002-0.01 u peak-u. Je l' kopa jos neko SLM?

Za sad za mene nista od X13... Cekam da izadje miner za Nvidiu :) Da sam znao da cu da nabodem ovaj Slimcoin, objavio bih ovde, nego pustio solo par sati i otvorio 8 blokova (~130 novcica) i rekoh nema nista od njega... a on se ekspresno pojavio na BTER i to po ceni od 0.002-0.01 u peak-u. Je l' kopa jos neko SLM?
taj slim se kopa procesorom? koliko vidim nema pulova

Taj SLM je CN?

29.05, za 5 sati kopanja, posle batalio i rekoh nema nista, jos jedan shitcoin kad ono medjutim :d

EDIT: Kad su poceli da pricaju da ce da se pojavi na BTER-u, nastavio sam bezuspesno da ga kopam :D

29.05, za 5 sati kopanja, posle batalio i rekoh nema nista, jos jedan shitcoin kad ono medjutim :d

EDIT: Kad su poceli da pricaju da ce da se pojavi na BTER-u, nastavio sam bezuspesno da ga kopam :D
:d nije mi bas jasno to Proof of Burn. kako si pokrenuo kopanje, kada stavim setgenerate true -1 nista se ne desava

To tek kad iskopas novcice, onda mozes da ih "spalis" i ako imas srece mozes da otvoris PoB blok. Generalno slaba vajda, spalio sam samo 2 komada :) kucas setgenerate true x, gde je x broj jezgara. Bez "-" :D

Jel ovo ok conf file:
rpcuser=123
rpcpassword=1234567890qwertyuiop
rpcallowip=127.0.0.1
server=1
addnode=76.127.202.17
addnode=96.237.174.192
addnode=107.181.250.216
addnode=107.181.250.217
addnode=144.76.142.47
addnode=144.76.142.49

Nakon toga treba da pokrenem walet i samo kucam
setgenerate true x
?

Probao sam i to, ali neće nešto. Videću možda sutra, vraćam se na BCN.

Moj config file sadrzi samo addnode deo i nista vise. Nakon toga, setgenerate true x i radi kao sat. ~2.5khash sa 4 thread-a, [email protected].

Jel ovo znaci da sam ubo 2 bloka?
slm1.jpg slm2.jpg

Koliko se obicno ceka da se ovo potvrdi i da li je problem sto u polju adressa stoji n/a ?

Otvorio si 2 bloka ali jos nisu "sazreli"

Ceka se 500 konfirmacija, dobrih nekoliko sati...

Ako sam dobro shvatio nije bitno sa kojim CPU-om kopam?
I kako pokrenuti kopanje?

Napravio sam .conf fajl u app/roaming sa prethodne strane, onaj najopštiji, sinhronizovao se wallet takođe. Smestio sam onaj daemon u folder gde je novčanikov .exe... Šta dalje? Kako broj threadova odrediti i kopati?

U svakom bloku 1% donacija...
Drugi naziv za premine... dakle zaboravite.

ja opet ne mislim da je problem u tom nekom % koji je otisao ili treba da ode za razvoj coina, da li kroz premine ili kroz donaciju...
fol je u tome, koliko ode kao i to da li su namjere razvojnog tima postene a ne da se svode na to da klepe lovu i razgule.
vjerujem da ima jako puno posla oko svega i ne vidim razlog zasto oni koji su najzasluzniji ne bi bili nagradjeni za svoj rad i trud!?

ukoliko postoji neko ko ce svojim radom i zalaganjem od mog 1$ napraviti 5$, zasto da mu ne dam 1$ od svog profita!?

Treba da gledaš šta novo ima da ponudi?
Ako je cipy/paste već postojećih novčića i pride premine, onda je scam u najavi.

taj novi sistem je makar mnogo bezbolnija varijanta jer dev nema ogromnu količinu novčića u startu koju može da dumpuje u svakom trenutku, nego mu ide u prilog da se novčić razvija i dobija na vrednosti

CLOAKCOIN
Total coins : 5 million
PoW timespan : 7 days
Algo : x13
Anon : will be implemented next week, passes via an exchange or exchanges instead of node
Pre-mine : none
IPO : none
PoW block reward: 496
Mining will stop after 10080 blocks (7 days)
PoS minimum stake age: 6 hours
Block time: 60 seconds
PoS 6%
Minimum age 6 hours
Max age unlimited
https://bitcointalk.org/index.php?topic=634046.0

Startovo sinoc ili jutros, nisam siguran. Net Hashrate 52,192.37 MH/s , 719.29619570 Difficulty

Treba mi pomoc ako neko kopa CloakCoin sa 750Ti karticom, da mi prosledi podesavanja za *.bat fajl u Sgmineru 4.1.0, prijavljuje error u config fajlu i WU=0. Da li mora da se svaki parametar u config fajlu menja prema ovoj grafickoj ili moze samo sa par komandi u bat fajlu da se ovo resi?

moja greska izvinjavam se nisam dobro video x13 ne podrzava nvidiu za sada nego x11

Kolko znam x13 se ne isplati kopati s aNvidiom sem ako nije izasao neki novi miner.

Zar postoji ikakav X13 miner za Nvidiu? Koliko ja znam, nije jos napravljen.

@shaolin_RS - SGminer je, koliko ja znam, samo za ATI. Za Nvidiu koristis Cudaminer i CCminer. Konkretno za 750ti, koristis compute 5.0 verzije (CCminer50).

Nazad
Vrh Dno