Šta je novo?

Najava izlaska novih valuta

ja kopam sa full snagom, 280x prave oko 2mh, 7950 prave oko 1.6mh, jutros u 7 sam upao, verovatno medju prvim kopacima i uzeo 700 komada za 1 sat i onda je hashfaster pukao :)

dobitak je relativan jer se po blokovima menja dobitak u zavisnosti od diff-a

Poslednja izmena:
aj sad cu i ja da ga probam, na koji pool kopas, kako idu podesavanja za 280x

Poslednja izmena:
Izasao je GPU miner za ATI kartice!
https://mega.co.nz/#!XB1mmIyJ!dNJgw9mZeHWe8lyBG3O7zvrL2ph9BAKoKj9cedGKGcc

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
del *.bin
Color 0A
sgminer --algorithm bitblock -o stratum+tcp://bbl.suprnova.cc:3663 -u xxxx -p xxx -I 19 -w 128

270x oko1.4Mh

del *.bin
Color 0A
sgminer --algorithm bitblock -o stratum+tcp://bbl.suprnova.cc:3663 -u xxx -p xxx -I 18 -w 256 -g 2

280X oko 2.3Mh

Koristim 14.6 drajvere, ne znam kako radi sa nekim starijim.

bbl.suprnova.cc dobar pool.

https://www.bittrex.com/Market/Index?MarketName=BTC-BBL

Izasao na bittrex

evo podesavanja, kopam na hashharderu

ovaj miner vise nije dostupan na gore navedenom linku pa ako bi neko hteo da uploaduje i ostavi link bio bih mu zahvalan , moze i na pm

Seriju 5xxx i 6xxx ne mogu da nateram da rade, imam neke stere kartice ali dzabe (pucaju cim se pokrene).

Coin je za sad na staklenim nogama jer ga pljuju svi oni koji nisu stigli da se u prvih 12h nakupe novcica. Nazalost i ja sam kasno video ali sad sa grafikama mozda nesto nakopamo. Dif je jos uvek relativno mali jer nije se jos proculo, samo R9 i 7xxx grafike mogu da ga kopaju, nema za Nvidiju jos uvek minera, nema multipulova da se nakace i nema prokletih rentiranja rigova koji odma nabiju diff u nebo. Moja procena je da bu u narednih 48h moglo lepo da se nakopa a dotle cemo videti da li je novcic oupste uspeo ili nije (moje misljenje je da nece tako lako propasti jer svi argumenti protiv njega su isti kao i za DRK) Nek dostigne 1% vrednosti DRK i lepo cete zaraditi za 48h.

Dobra stvar je da za sad jos niko nij poceo da dampuje i za dva dana ima vec 50 strana ispisanih na bitcointalk.

Ja stavio da se kopa,imam oko 2.7 mh sa 280x

nisam video sta sve coin nudi ali ako je samo u pitanju nove dve hash funkcije i tako je dobio x15, preporucio bih da dampujete cim izadje na berzu :) jer je i nas qubit bio x5 algoritam :D

Daj podesavanja, sta cutis! :)

COLOR 0A
sgminer.exe -o stratum+tcp://bbl.suprnova.cc:3663 --pool-algorithm bitblock --name BBL -u xxxxx -p xxxx --gpu-powertune 20 -I 18 -w 256 -g 2
pause

Manje vise sam samo prekopirao podesavanja koja je neko kacio. Majner je onaj sto sam kacio link malopre....

Poslednja izmena:
da na 1150 1600 meni daju 2.5mh. Neka ih malo pa da vidim da li ce da pucaju.

Mozda i ovi novi beta drajveri daju nesto vise,'bem li ga...

Za sad dve... :D Ali to mi je desktop masina,radim na njoj dosta stvari osim majninga,tako da cu da joj oprostim po neku gresku :d

EDIT

Evo sad gledam,za sat i 12 min. sam iskopao 1.729946 coina. To mi deluje ok... :D

Poslednja izmena:
Ja sam iskopo sa procesorima nesto preko 2000 komada. NE isplati mi se da prebacujem grafike sa monera.

ljudi kako se bese resava da sve cetri grafike miner pokrene automatski?

7950 daje na 1000/1250 ~ 2.13Mh/s

Diff je skocio nenormalno, mreza je trenutno 10Gh a cena totalno smesna 00004. 20Mh daju oko 100 BBL a to je 004 btc. Znaci oko 0.3-0.4$ po grafici 280X u najboljem slucaju.
Cena mora da ide goce minimum 3-4x da bi ovo bilo isplativo bar kao DRK.
Diff trenutni 143 a sledeci 300 ! Sad ce polako ljudi da odustaju.

Koliko mogu da vidim na tom ss sto si okacio si imao jednu hw gresku...proveri da ti se ne povecavaa broj... probaj da smanjis klokove...ili promeni nesto u podesavanjima...

Evo,pustio sam samo da kopa,i posle skoro dva sta 0 HW greski... :)

Meh...ne vredjam se ja bas tako lako... :D

Hahahahaha :d Stukelja kraljina!

A u medjuvremenu, kopamo JPC dok ne budemo mogli na minergate-u da kopamo sa nvidia-ma :(

Nazad
Vrh Dno