Šta je novo?

Telekom Srbija VDSL (FAQ 1. post)

Ovo jos nije nista zvanicno?
Sanse da znaju u poslovnici i na 19818 su vrlo male onda.

Da li je uopšte do sada bilo moguće imati statičku IP adresu u BOX paketu?

Pa ne vidim na sajtu. A cc i poslovnice obicno i kada dodje na sajt ne znaju prvih dana.

Pa ne vidim na sajtu. A cc i poslovnice obicno i kada dodje na sajt ne znaju prvih dana.

Ako si ti lično zainteresovan za Mega Box paket slobodno već sutra pravac najbliža Telekom poslovnica ili 19818 i bićeš vrlo brzo i efikasno uslužen. Sve info koje sam postavio a vezano za Mega Box paket dobili su juče i svi prodavci Telekoma na teritoriji cele Srbije na svoje službene mailove od strane svojih nadređenih .

Kanali prodaje Mega Box paketa:

- Poslovnice, 19818, Terenska prodaja, Indirektna prodaja

Kanali ugovaranja:

- Poslovnice, Telekom Express

Presaberi sve prednosti i mane Box paketa u odnosu na pojedinačne usluge kod Telekoma
Сабирао сам ја то одавно, ако би могло да се добије 50/2 за 1.899, плус тлф 516 и рецимо MixNet M са 50% попуста, то би већ било око 300 скупље од садашњег Бокс 3 пакета, имао бих бржи интернет и мање мобилних минута. Толико бих и додао. Ако бих узео овај пакет, коштало би ме око чрвену више него што сада плаћам а добио бих само IPTV са HD што ми уопште није потребно јер ионако имам СББ HD ... а уопште и немам телевизор. ;) Ова акција само гура Бокс 4 са ХД телевизијом у први план, ако понуде алтернативну варијанту са Бокс 3, могу да размислим.
Свеједно, важно је да су кренуле вдсл Бокс понуде.

Nebojsa. Super onda!

Није лако да се сабере али рецимо да 50/2 може у најбољем случају да кошта 1.899, тлф претплата 516 што је већ 2.415. Бокс 4 кошта 3.112,88 што значи да за 697,88 добијеш IPTV и мобилни са 500 минута, 500 СМС и 1ГБ интернета. ХД се додатно урачуна.

@calexx

Ako ne gresim, mesecna pretplata za Box 4 kosta oko 3100 din (ugovor na 24 meseca) + HD paket treba da bude oko 400 sto znaci da bi Mega Box paket trebalo da kosta 3500 din. (ispravite me ako gresim).

Poslednja izmena:
Mitsuru, tako je kako si napisao. Ušteda je između 1000 i 1500 RSD mesečno...

Jos jedno blic pitanje ako moze, da li uz ovu kampanju moze da se uzme i neki mobilni telefon ?

@calexx

Ako ne gresim, mesecna pretplata za Box 4 kosta oko 3100 din (ugovor na 24 meseca) + HD paket treba da bude oko 400 sto znaci da bi Mega Box paket trebalo da kosta 3500 din. (ispravite me ako gresim).

1. "Box 4" + HD usluga Open IPTV = 3.112,88 din. + 406,78 din. = 3.519,66 din. / mesečno
2. "Box4+" + HD usluga Open IPTV = 2.934,91 din. + 406,78 din. = 3.341,69 din. / mesečno

Zvao sam 19818 i zena mi kaze da je BOX paket moguće uzeti samo sa dinamičkom IP adresom, nije moguća doplata...

Jos jedno blic pitanje ako moze, da li uz ovu kampanju moze da se uzme i neki mobilni telefon ?

Da , može da uzmeš i mobilni telefon . Za trenutno dostupan izbor mob. telefona najbolje je da se lično obratiš u poslovnice Telekoma ili na 19818 .

http://www.mts.telekom.rs/index.php/mobilni-uredaji.html

Inače Mega BOX paket sadrži :

FIKSNI

300 impulsa besplatnog saobraćaja na fiksnom telefonu je uključeno u pretplatu za paket Box.
Ostali saobraćaj za fiksnu telefoniju i sve dodatne usluge se tarifiraju prema zvaničnom cenovniku.

INTERNET

Box paketi sadrže neograničen pristup Internetu brzine protoka do 50/2 Mb/s. Usluga Box uključuje WiFi modem kojim možete napraviti bežičnu mrežu u vašem domu.

TELEVIZIJA

U paket Box 4 i Box 4+ uključen je Osnovni IPTV paket. Arena paket je besplatan do 31. decembra 2014 godine. Ostali dodatni programski IPTV paketi naplaćuju se prema zvaničnom cenovniku. Takođe paket obavezno sadrži i HD pristup Open IPTV .

MOBILNI

U okviru mesečne pretplate Box paketa uključena je mobilna postpaid tarifa:

500 minuta u domaćem saobraćaju,
500 SMS poruka u domaćem saobraćaju i
1 GB podataka za prenos
Besplatan pristup Internetu po smanjenoj brzini protoka do 64/32 Kb/s nakon potrošenog GB iz pretplate
Ukoliko želite da vam Internet do kraja meseca ponovo bude dostupan po maksimalnoj brzini protoka u mt:s mreži, do 42/5.7 Mb/s, na raspolaganju vam je povoljan tarifni dodatak Neograničeni Internet

Poslednja izmena:
Ako još ograniče taj paket da ne može da se aktivira Upload Booster na njemu onda stvarno nema smisla...

A zašto telekom nije izbacio to na svom sajtu nego se samo ovde pojavljuje i nigde više?

Poslednja izmena:
Zato što je ponuda ograničena na jako mali broj korisnika (VDSL, FTTB i GPON).

Ne...
Ja sam zvao da li može da se doplati za statičku IP adresu u BOX paketu i kažu da nije moguće...

Sada sam ih zvao, imam uslova, ali kažu da najverovatnije ne može zbog toga što već imam box 4 ugovor koji još nije istekao. Operaterka je bila jako ljubazna i rekla je da će se raspitati na višoj instanci i javiti mi, sad mi preostaje da se nadam da će proći...

Pogledajte prilog 144132
Mega Box kampanja

Naziv kampanje: Mega Box
Početak: 18.06.2014.god.
Ugovorna obaveza: 24 meseca

Opis kampanje:

Svi privatni korisnici za koje postoje tehničke mogućnosti (korisnici na bakarnoj parici udaljeni do 300m od razdelnika, kao i korisnici na FTTB i GPON izvodu) mogu zaključiti novi ugovor za korišćenje Box 4/4+ paketa usluga uz ugovornu obavezu od 24 meseca, koji podrazumeva brzinu interneta od 50Mbps i HD pristup Open IPTV koji se naplaćuje po važećem cenovniku Telekoma.

Uslovi kampanje:

- Cena: pretplata za "BOX 4" ili "BOX 4+" + pretplata za HD uslugu kod Open IPTV
- Ugovorna obaveza: 24 meseca
- U toku trajanja ugovorne obaveze korisnici ne mogu da :
* promene BOX paket/kampanju
* isključe HD uslugu kod Open IPTV
* pređu sa dinamičke na statičku IP adresu

Pravo na promociju imaju:

- Fizička lica , svi privatni korisnici za koje postoje teh. mogućnosti (optika - FTTB ili FTTH ili bakar do 300m).

Kolika je zvanicna cena za ovaj BOX i koliko vidim na sajtu nigde ne pise promocija za ovaj novi MEGA BOX paket

odakle vam info?

Nema informacija zato što mali broj korisnika ima uslova za ovako nešto, verovatno će onima koji imaju uslova slati obaveštenje uz račun ili nešto slično...

Da nw zahteva iptv iki hd ODMAH bi uzeo! Ovako se samo neckam ali o0et cu uzeti:)

Poslednja izmena:
odlicno, imao sam osecaj da ne potpisujem nikakve ugovore dva meseca, konacno da dodje ovako nesto! a nasro sam se po njima pre neki dan, mora da me nesto odozgo pogledalo. samo da vidimo sta ce da kazu za taj vdsl, posto sam tu negde na granici od centrale. i pre svega da cujemo cenu ovog mega boxa

Pa ako mozes dobiti ovo, mozes dobiti i 50/2 po ceni od 1899/mesec.
Ovo samo dodje jeftiniji IPTV za one kojima treba IPTV. Iskreno stavljam na papir, i uopste ne nalazim racunicu da predjem na MegaBox trenutno :(
Najjaci mobilni paket koji trenutno placam je MixNetM! 1900 (ADSL) + 500 (fixni) + 570 (MixNetM) = 2970. MegaBox+HD = ~3500. Nemam razloga da placam 500 dinara vise. IPTV mi ne treba, ADSL jeste da imam 20/1 trenutno (prerano sam uzeo da bi mogao 50/2 promo da uzmem, a p***e ne daju da se predje!), ali mi ne znaci vise :D (kao ni MixNetM->Box)...
Fak it... cekamo MegaNet obican bez IPTV-a!

Ovo je sjajna ponuda. Ja imam FTTH, net 10/1 1899 dinara + IPTV + pretplata za fiksni, izađe me ~3800 dinara mesečno, ali mi ugovor traje do 4. januara, tako da ću pozvati da vidim da li mogu da vežem sve u jedan ugovor. I planirao sam da prebacim VIP broj 12. avgusta u MTS, da li bih nekako mogao da prebacim u box?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno