Jel moguce uzeti vdsl na Mirijevu kod stanice Mirijevski venac? I kakva je procedura ako samo ja trazim,a zivim u zgradi,da li ugradjuju iako sam jedini,ili mora cela zgrada?
Ja sad placam 20mb,a radi na jedva 12... Zvacu da proverim sta i kako... Hvala![]()
Ja imam 20/1 kroz VDSL. (uzeo 30/2, vratio na 20/1, nisam video korist za tu razliku u ceni)
Kakva je kod tebe u BNTesle situacija sa wifi konekcijom?
Postoji ako si u blizini isturenog stepena. Maximalna udaljenost na kojoj možeš da uzmeš 50/2 je 300mPostoji li i dalje mogućnost da se dobije 50/2 za 1899din, a bez da imam rođake/strine/tetke u upravnom odboru?
Postoji ako si u blizini isturenog stepena. Maximalna udaljenost na kojoj možeš da uzmeš 50/2 je 300m
sve operatere
Okrenes 19818 pa ti u roku od par dana odgovore ima li tvoja pozicija uslove za vdsl.
Posto je to u stvari napredni adsl pristup bitno je da imas fixnu tel.liniju preko koje se cela operacija izvodi.
Samim tim je nebitan broj korisnika u zgradi.
Koje sve operatere? Samo Telekom nudi VDSL...
Okrenes 19818 pa ti u roku od par dana odgovore ima li tvoja pozicija uslove za vdsl.
Posto je to u stvari napredni adsl pristup bitno je da imas fixnu tel.liniju preko koje se cela operacija izvodi.
Samim tim je nebitan broj korisnika u zgradi.
Novi Sad, centrala nekih 50-60m od zgrade.Napisao ti čovek. 19818. A u kom si gradu?
Onda verovatno može. Ali operateri su neupućeni. Nema veze što ti kaze da je to ADSL ti mu traži 50/2 brzinu po ceni 10 mbps = 1899 RSD.Novi Sad, centrala nekih 50-60m od zgrade.
Onda verovatno može. Ali operateri su neupućeni. Nema veze što ti kaze da je to ADSL ti mu traži 50/2 brzinu po ceni 10 mbps = 1899 RSD.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari