Proverio danas, prebacili su mi na novu centralu definitivno. Sad još samo da ih ubedim da me prebace na novu promociju na 50Mbps i da završim posao![]()
Ajde nakaci telefon preko WiFi-a, vidi na koliko se konektuje, pa uradi speedtest sa njegaDa vidimo kako kod tebe radi wifi, posto nema puno 50/2 korisnika
Dusmane, ista molba![]()
Telefoni se koliko sam vidjao na max. 135mbps kace.
Da je los wifi na njuma jeste! Hg532 j*** kevu naspram njega. Na hg655 max. kopiranje izmedju laptopova mi ide 3 mBps. Sto ce reci jedva total 48mbps linkovi.
Da, da, oce to bez veze da urade![]()
Kažeš da u toku trajanja ugovora ne može da se pređe sa dinamičke na statičku IP adresu, a da li može da se traži odmah statička IP adresa pri zasnivanju Mega Box paketa?
Као што сам и очекивао ... мада је мени мало вишак да узмем Бокс 4 па још и ХД, то би било око кило пара више. Још сам на више од 300м а и ИСДН би требало да се скида ... сачекаћу још мало. Важно да је кренуло. Вероватно је следеће поменуто убрзање на 10/1.
Trenutno koristim paket NET20 po ceni NET10, ugovor na 2 godine po ceni 1899 RSD; Upload Booster 5 Mbps po ceni 300 RSD; pretplata za fiksni telefon 516 RSD; cena za osnovni IPTV i HD paket 1422,71 RSD i paket za mobilni telefon Mix Net L 1980 - 50% ugovor na 2 godine, cena 990 RSD mesečno. Sve ukupno to je 5127,71 RSD. Tako da sa ovim Mega Box paketom bi dosta uštedeo, a imao bi i dosta brži internet. Problem mi je samo u tome da će mi uskoro biti potrebna statična IP adresa i to me sada muči.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari