Šta je novo?

LG G2

update.png

:D

http://www.xda-developers.com/andro...finally-remove-dalvik-and-set-art-as-default/

Poslednja izmena:
Nova greška u v1:

I kada nešto izaberete ovde:

Izbaci:

Meni se ne sviđaju njegovi romovi, previše natrpano svim i svačim...
Bolje sačekajte Cloudyfa-u da izbaci v1.1 ;)
Dobro je što imamo dva dobra developera, pa ne zavisimo od dobre volje jednog od njih...
Čak i da nas LG ispali sa ažuriranjima, jedan od njih će portovati sledeću verziju androida sa G3, G Pro 2 ili Flex-a

Ja evo koristim vec par sati optimusov rom i sve radi super, nema nikakvog bloatware-a. Kamera ima hdr mod i nema fc-ova nigde.

Ako si na artu vrati na dalvik prije 1.1 verzije. Kad instaliras obrati paznju na navigation bar prije i poslije.

Budan,na dezurstvu :)

Da li mi koji imamo prethodni cloudy rom vec imamo KK baseband ili moramo posebno da ga flesujemo da bi instalirali ovaj G3 rom? Cekam ovu 1.1 verziju pa da flesnem.

Jedno pitanje u vezi G3 rom-a.

Planiram da ubacim G3 rom, medjutim nisam odavno cackao oko flesovanja. Instalirao sam root i TWRP. Na xda vidim da se za requirements navodi "Already had the KitKat baseband", da li je potrebno da i to instaliram ili ne?

Predpostavljam da nije potrebno, ali bolje da pitam :)

Trenutno sam na official KitKat 220b.

Poslednja izmena:
Xdabeb izbacio novi fix :)

Skinuo sam novi xdabbeb's camera/video v3.2.0 - for all stock KK
Ross. Trenutno sam na Cloudy Flex 2.4.Jel treba samo da ga flesnem sa TWRP ili treba još nešto?

Bender koji je ovo drajver ubacen na 3.2 verziji sto je za g2 port? Tako pise u changelog

Jetse,mozda se nisam lepo izrazio. 3.2 verzija je stock KK,ali portovana kamera sa g2 pro roma,a 4.0 verzija je isto za stock KK,samo sto je kamera portovana sa g3 roma. E sad,za 3.2 verziju koja dolazi sa g2pro roma pise u changelog da je samo drajver ubacen. Zna li ko nesto vise o tome?

Instalirao sam najnoviji xdabbeb.Jel treba odraditi i wipe cache/dalvik ili samo na reboot system?

Jetse,mozda se nisam lepo izrazio. 3.2 verzija je stock KK,ali portovana kamera sa g2 pro roma,a 4.0 verzija je isto za stock KK,samo sto je kamera portovana sa g3 roma. E sad,za 3.2 verziju koja dolazi sa g2pro roma pise u changelog da je samo drajver ubacen. Zna li ko nesto vise o tome?

I 4.0 verzija može da se instalira samo kod onih koji koriste portovan G3 ROM ali ne i kud onih koji koriste stock ili neki na baci G2 (Flex i slično)...

Nazad
Vrh Dno