Bodybuildingpro
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 08.05.2014
- Poena
- 69
A Cloudyf-a ce vcrs jel?
A Cloudyf-a ce vcrs jel?
Dobro je što imamo dva dobra developera, pa ne zavisimo od dobre volje jednog od njih...Meni se ne sviđaju njegovi romovi, previše natrpano svim i svačim...
Bolje sačekajte Cloudyfa-u da izbaci v1.1![]()
Nije nova "greška". Klik na bilo šta odatle vodi na App info. Inače ko je nestrpljiv, postoji zakrpa pri kraju v1 teme na xda. Probao sam i provereno radi.
hahahahahahahah (slatko se ismejah) ista situacija i kod mene;-) ;-)Neka neko posalje doticnom devu da cu izvrsiti samoubistvo ako ne izbaci update vcrs do 3![]()
![]()
![]()
hahahahahahahah (slatko se ismejah) ista situacija i kod mene;-) ;-)
Ima li prezivelih?Ja i dalje cekam evo na plafonu mi je omca iza![]()
![]()
![]()
hvala za smenu ;-) ;-) laku nocBudan,na dezurstvu![]()
Xdabeb izbacio novi fix![]()
Bidni ljubazna i fin i daj nam linkicA cloudyfa nas zeza samo tako
dzaba ja ostade do 5 ujutru
prvo napravi backup. makar samo system..onda flashaj i to je to.Skinuo sam novi xdabbeb's camera/video v3.2.0 - for all stock KK
Ross. Trenutno sam na Cloudy Flex 2.4.Jel treba samo da ga flesnem sa TWRP ili treba još nešto?
Jetse,mozda se nisam lepo izrazio. 3.2 verzija je stock KK,ali portovana kamera sa g2 pro roma,a 4.0 verzija je isto za stock KK,samo sto je kamera portovana sa g3 roma. E sad,za 3.2 verziju koja dolazi sa g2pro roma pise u changelog da je samo drajver ubacen. Zna li ko nesto vise o tome?
Sad ne mogu da pokrenem sistem,iznova se pojavljuje logo LG i nikako da se upali do kraja?Pošto niko ne odgovara,išao sam na reboot system.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari