Šta je novo?

LG G2

Da ti nije otkazao touch? Uključi automatsku rotaciju slike i otvori neku aplikaciju (za SMS, recimo) i okreni telefon u vodoravan položaj. Da li ti tada spušta notifikacioni bar?

Edit: Sad videh da si menjao touch. Nije ispravan touch. Prijavi tamo gde si menjao.

Poslednja izmena:
Nece ni tad da spusti notifikacioni bar, zamenili su mi juce touch i ekran, i samo to nece da spusti i oni ne razumeju sta moze da bude, kada ukljucim kameru, imaju oni dugmici gore i to radi normalno, ali ovo nece da spusti nikako...

Skini neki tester za touchscreen sa Google Play Store i proveri kompletan touch. Ja mislim da nije ispravan touch. To što rade dugmići u kameri samo znači da touch delimično radi u tom delu (veća je površina tastera), a zakaže čim je potrebna preciznost.

Ipak hoce da spusti, ali kada okrenem na drugu stranu, u vodoravnom polazaju ima dve strane, na jednu nece na drugu hoce, pronadjeno, ne radi touch, najebacu im se keve sad kad odem u servis...

Skinuo sam i probao, sa gornje strane ne radi cele dve kockice male u aplikacije, kao i sa desne strane, najebacu im se keve sad kad odem....

Poslednja izmena:
to su ti nasi divlji servisi :) kazem ja,bolji bi ti odradio da si sam menjao displej..

Lepo ti je bilo savetpano druze sta da kupujes i koliko original kosta, a ti sta su budzili mucenici neka im na dusu.Sa srecom.Podrzavam te u rusenju servisa i ja bih isto uradio (Y)

Koja aplikacija za citanje .docx fajlova radi na Artu? Polaris ne radi

Пробај QuickOffice.

Uploading,okacio sam temu da clanovi prate kad izbaci port ;)

Isključi proxy ako misliš da ideš preko 10 Mb/s. (b-bit , B-bajt)
Za MTS sam u temi postavio uputstvo odavno ...

Pristupna tačka: gprsinternet

u spisku svih aplikacija izabrati ikonu SETTINGS,
kada se uđe u opciju SETTINGS u meniju treba izabrati stavku TETHERING & NETWORKS i potom MOBILE NETWORKS,
otvoriće se dodatni meni, odaberite stavku ACCESS POINT NAMES,
Pritisnite meni dugme na uređaju i odaberite opciju NEW APN
u polje NAME treba ukucati mts internet
u polje APN treba ukucati gprsinternet
polja PROXY, PORT ostavite prazna,
u polje USERNAME treba ukucati mts
u polje PASSWORD treba ukucati 064
u polja SERVER, MMSC, MMS PROXY, MMS PORT ne upisujete nista
u polju MCC treba da stoji 220
u polju MNC treba da stoji 03
polje AUTHENTICATION TYPE ostaje prazno,
u polju APN type treba da stoji default .

Kada sve to popunite - sačuvajte i potom iz liste odaberite mtsinternet i to je to.
kako ovo ide za telenor/ ako neko zna..vidim ivanu i je u savskoj 30mb d...meni ne prelazi 6-7...

Mene zanima ovo:
* lg g3 camera 4k and 120fps with working magic focus + xdabbeb camera
jos 10min download..

Poslednja izmena:
I ja sam zbog toga skinuo ali necu sad da se zezam , vcrs na tenane

Huh napokon app info radi @PROBAO PAGANINI! :D

Poslednja izmena:
Cloudy kada se vrne kuci apouduje 1.1 verziju. Koja ludnica nas ocekuje od flesanja :-D

Citaj na xda u njegovoj temi :-D

Baterija na Art-u

Prilozi

• uploadfromtaptalk1403189258556.jpg
    uploadfromtaptalk1403189258556.jpg
    39.2 KB · Pregleda: 200
  • uploadfromtaptalk1403189265254.jpg
    uploadfromtaptalk1403189265254.jpg
    28.2 KB · Pregleda: 202
Probao optimisG3..app info sredjen,2 cam appa,i nije bas debloatovan...cloudy je po mom misljenju pedantniji...i da nema fm app

Mene zanima ovo:
* lg g3 camera 4k and 120fps with working magic focus + xdabbeb camera
jos 10min download..

I mene ovo zanima, G3 kamera ima vrhunski interfejs, ali je mnogo siromašnija opcijama od starije... Zato ne bi bilo loše da imamo obe. Optimusov rom zauzima 350mb više od Cloudy, baš me zanima šta je sve zauzelo toliko mesta

Probao optimisG3..app info sredjen,2 cam appa,i nije bas debloatovan...cloudy je po mom misljenju pedantniji...i da nema fm app

Je l' rade obe kako treba? FM app zeza zato što je LG promenio čip, u G3 je Qualcomm, a mi imamo Broadcom, pa tu ima poprilično posla

Poslednja izmena:
Meni se ne sviđaju njegovi romovi, previše natrpano svim i svačim...
Bolje sačekajte Cloudyfa-u da izbaci v1.1 ;)

Slazem se. Nisam probao rom ali vidim da cesto ima problema s necime(gubljenje recovery itd)

Nazad
Vrh Dno