Šta je novo?

Sony Xperia Z2

Ne znam, tako sam procitao, logicnije je da je to u pitanju cim odmah gasi kamera aplikaciju nego stvarno zagrevanje (snimali su neki i po 8-10 min 4k video bez problema a gizmu se gasi u foto modu koliko sam razumeo)

Ne zaboravi da je i LG za plasticni G2 obarao klokove kad se igraju neke igre, bas zbog zagrevanja, pa je bilo laga i pada fps, pisali su neki o tome u G2 temi (to vazi bar za pocetnu verziju OS-a, za 4.4 i custom nemam pojma)

Tako je stock cpu governor podešen zbog štednje baterije, a ne zbog pregrevanja ;)

^ ne znam zbog cega je al su ljudi pisali da im igre rade lose zbog toga..

@ ivanI

Vest od pre hrista :) Bila je svuda, po arenama itd, ne samo na xb..

Poslednja izmena:
Emix posle lumie svi ceti biti smesni ali daleko da je z2 smesan. Previse je komplikovan za podesavanje ali moze da napravi dosta kvalitetnu fotku. Posle 808 i 1020 je jedan od najboljih kamera telefona.

Da li je neko na Z1 imao problem da mu touch brljavi? Prodao sam Z1 i decko me zove i kaze da mu touch brljavi. Za 4 dana koliko je bio kod mene ja nisam primetio nikakav prob.

Neka proba factory reset. A ako ne pomogne onda neka reklamira, nije tvoje da mu čuvaš pare dok on koristi telefon.

Probao kaze. Problem je u zakonu jer nije proslo vise od 7 dana. Po njegovim opisima mirise da je softverski, jer kaze radi, radi i onda pocne da brljavi. Flashovacu novi sistem i sta bih jos mogao uraditi?

Kakvih 7 dana? Ne postoji tako nešto u zakonu. Mislim da je problem hardverske prirode, osim ako nešto nije flešovano pa da se problem tada javio.

Ja sam flesovao i tada ga nije bilo. Keva mi kaze da ima pravo da vrati iako je polovno (advokat je). Najmanji problem je da otvorim zakonik ujutru i procitam. Da li bih mogao u neki servis da ga odnesem da mi kazu kada je problem nastao? Ako postoji problem naravno. Ako ne postoji, isto mogu da ga odnesem u servis i da ako kazu da ga nema da to imam na papiru. Da li je to samo digitalajzer ili nesto drugo?

kome da ga vrati.. ? nisam ispratio celu pricu :)

Pa ja sam uzeo fon, ispravan i sve ok, nije mi se svideo i prodam ga. Da nije bio ispravan vratio bih ga liku koji mi ga je prodao. I sad taj lik koji je kupio od mene se zali na problem.

gde si izvukao taj vremenski rok od 7 dana ? ja mislio ti pricas o ovlascenom servisu i nekom provajderu..

Keva mi rekla kazem ti. Advokat je. Pretpostavljam da je mislila na zakon o zastiti potrosaca, ali to sada ne znam. Koje bi resenje moglo biti ako problem postoji?

ako si siguran da je ok radio kod tebe mozda te taj lik i lozi.. tipa nije mu se svideo mob,sada nece da gubi pare na preprodaju pa hoce da ti ga vrati i da uzme kes nazad. ne znam

Pa i ja to tipujem. Ja cu fon istestirati (prvo fabrickim programom za test). Ako radi kao sto je kod mene, mene ne zanima. Jer kod mene je radio ok, pa nisam lud, sto bih ga prodao kad sam imao opciju da vratim decku od kog sam ga kupio. Pretpostavljam da fizicko ostecenje koje bi moglo uticati na to, mora biti vidljivo. Jer fon nije imao nikakvih ostecenja. Lik me pitao oko detalja fona milkion pitanja, kad ga je uzeo u ruke testirao ga je i razgledao pola sata. Rekao sam mu da ima tackicu jednu (samo to i ima i to se jedva vidi) i kaze uzecu ga iako si slagao za stanje. Nisam preprodavac, ali sam kupovao 2 fona i ovaj sada 3. na kp i prodao ih (doduse S2 i N4 sam koristio po godinu dana) i niko se nije zalio. Kazem kako jeste, cak sam i izgubio 5€ na ovom, samo jer mi se nije svideo.

Isti problem imam i ja na svom Z1 od kako sam na 4.4.2 da touch-om , brljavi kao lud. Ranije na 4.3 nikada nisam imao problema a cak i kada sam downgrade na 4.3 ostao je problem sa touchom.
Samo zakljucaj telefon i otkljucaj posle 3-4 sekunde i otkloni se bag.

Ma kakvo vraćanje para i telefona. Kada kupujes polovan telefon kupujes ga u viđenom stanju. Kažem ti neka proba factory reset.

Mora da ga je opasno iznervirao, čim ga je ovako potpopio, da se rashladi :d
Baš bi bilo kul ovako snimati. Valjda fon neće zeznuti slana voda?

Ne, samo slatka i hlorisana voda dolaze u obzir kada je potapanje u pitanju, to pise u definiciji ip58 (ip 57/67 mislim da vaze samo za ''slatku'' vodu). A sad naravno da ih potapaju u more (pa cak i na vece dubine od deklarisane 1-1,5m), ima dosta snimaka sa svim tim IPxx telefonima po YT.. Naravno svako odlucuje sta ce da radi sa telefonom.

Tako sam i mislio, slana ne dolazi u obzir, ali verovatno izdržava čim snimaju...

Nekima izdrži, a neki posle kukaju kako je Sony kriv što njihov telefon nije napravljen za ronioce

Mislim da nije trenutni problem da se telefon potopi u slanu vodu - problem će nastati posle pošto ce se gumice od slane vode uništiti i sledeci put kad potopis telefon makar i sladku vodu mozes da se pozdravis sa njim.

SlaDku, u drugoj temi falCifikovanje, šta vam je danas :)

forum briljira. mora da je zbog onog punog meseca i petka 13og :D

Vidim po oglasima da se vec nudi za 450 evra... fino, fino... neka se samo nastavi taj pad. :D

Vrh Dno