Šta je novo?

Sony Xperia Z2

nije eurokrem blok. to mu je dovoljno . cenim da nema i one smaracke poklopce na svim rupama zbog ip zastite,sto je isto plus. manji je verovatno

Ne znam jesi li procitao do kraja, i ovaj telefon je vodootporan i ima poklopce.
I telefon je samo za Azijsko trziste.

Poslednja izmena:
^ radi download sa mega..

Ovaj Z2A je ocigledno samo za Aziju.. tamo telefona nikada dosta. Nije ovo C verzija Z2, mozda je nece ni biti nego ce ici na Z3c krajem godine. Ok je telefon, malo manji od Z2 ali je i ekran manji..cini mi se da ima stereo zvucnike, po dimenzijama je tu negde sa M8 (malo krace kuciste ali i malo sire/deblje). Zadja strana lici na ZR koji je nekako dosao do Evrope. Ali realno bolje mi izgleda pravi Z2.

[YOUTUBE]XQlPzYHhXT0[/YOUTUBE]

Znaci Z2 steadyshot softver radi bolje od jos jednog OIS-a, onog sa G3 :)

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]-vs_63djpGM&feature[/YOUTUBE]

Dugo si prodavao Z2. Nadam se da ćeš biti zadovoljan sledećim modelom :)

Menjaju telefone ko čarape hunder i on :d Ako, ako, vole ljudi sve da isprobaju.

*** sto bi se covek patio ako mu ne odgovara. Vidim fali njemu malo manuelnog cackanja :). Mozda da proba ovaj zoom :p

Uzima zum 100% :D em manual em nije cackao puno s5, pa da napravi neki kompromis :D

Ne ozbiljno sta si nameracio? Vidim nesto si mi aktivan u temama 808,1020,1520 k zoom. Van ova 4 sta god da uzmes pogresices

Lomi se između 1020/1520 i k zoom, garant :d

Treba jos probati lumiu 930 (icon) kad stigne kod nas, kapiram da ce imati sve isto sto se tice kamere kao 1520 (i naravno isti foto/video kvalitet) a to je ipak telefon, nije phablet kao 1520 za svakoga. Tu lumiu zakopava samo baterija koja je manja nego kod konkurencije pa je autonomija verovatno najslabija u klasi (android/wp8). Inace taj fon mi je odlican, steta sto nema 3000 mAh i stedljiviji ekran (amoled sa S5/N3 ili noviji IPS).

Poslednja izmena:
Ajde da probam ovde pitati, ljudi postoji li kava aplikacija/widget koji prikazuje ime ulice/naselja ili grada kao sto su stariji telefoni prikazivali na ekranima, mislim da je to cell info/regio info ali sta sam god skinuo sa app store-a, daje samo podatke neke o mrezi, jacini signala i sl, sve ostalo trazi gps pa da te locira, a to niie to...

Uspeo sam da snimim 6 min video u 4K, ugasio sam posle 6 min jer je bio vreo i odmah dobio poruku da će se ugasiti kamera da se ohladi uređaj. Za vreme snimanja nije izbacivao poruke upozorenja, mogao je verovatno još da snima, ali se vidno ugrejao gornji desni deo telefona, zadnji deo oko kamere je bio baš vreo, donji deo telefona hladan. U 4K može i da se zumira. Dobar fon, dobra izrada, sony UI malo možda zastareo, dosta neiskorišćenog prostora oko displeja, odličan displej... sve u svemu ne bih dao 450-470e za ovaj telefon, pogotovo što ubrzo dolazi Z3. Da je 400e možda bih se razmislio da ga uzmem.

Nazad
Vrh Dno