Razmisljao sam da pravim HTPC zbog ovog 3d titla no sad nesto razmisljam da li mogu da iskoristim postojeci komp, nisam bas upucen pa molim za pomoc i razjasnjenje. Elem, komp je daleko i nema pomeranja, kraj. Sto ce reci hdmi kabl od jedno 10m, da li ce tu biti nekog slabljenja kvaliteta? Zatim koja je kartica uopste potrebna? Potpuno sam sludjen onim sto nalazim na netu. Komp je malo stariji, grafika je 9800gt. Koliko vidim ne podrzava hdmi 1.4 koji je kako svuda pise potreban za 3d ali mi nesto to uopste nije jasno. Nije li TV najobicniji sekundarni display, pustim film u mpc-u na primer, sibnem ga preko kabla na tv, tamo izaberem sbs 3d i sou moze da pocne. Ispravite me ako gresim. Ne bih da pravim htpc samo zbog ovog ako eventualno mogu da iskoristim postojeci komp, a opet ne bih da dam 2-3 hiljade za toliki hdmi kabl ako to nece raditi. ( ne bih bas ni da prenosim komp do tv-a testa radi i da probam sa nekim kracim hdmi kablom kojeg opet nemam i trebao bi da kupim , ali ako je to jedino resenje da bi bio siguran, moracu )
Hvala unapred.