Ping je uredu, retko kada da bude manji ali nije ni visi, pogledaj prvi post pa uporedi na ovoj strani. Sto se tice samog neta radi za sve pare u full-u, sto znaci da skida maximalnom brzinom a u online igricama nemam lagova D3 - RoS i World of Tanks to je jedino sto ja igram pa ni ne mogu previse da se zalim jer je sve uredu.
Kakvo mucenje sa Telekomom, petnaest prijava krcanja telefona, pucanja veze i zamrzavanja IPTV- a, nekoliko izlazaka servisera na teren, da bi mi na kraju rekli kako nemaju bolju paricu i da ako hocu mogu da raskinem ugovor bez penala. A pre ovih par meseci sa problemima godinu dana je sve dobro radilo.
Najgore sto ni nemam neku alternativu, kad SBB nije prosao kroz moju ulicu.
cek jordane sto ti nije Upstream line rate 1024 0.o jel imas neki box ili klasicno adsl 10/1?
Prođi još 1 kroz set up i proveri da li si štiklirao allow other people to use this connection.
Upstream je slab (snr mali, dosta crc grešaka) ali to ne bi smelo da se manifestuje na opisan način. Prijavi ti njima problem sa konekcijom pa neka pošalju nekoga da ispita sve.
@ iron man po slici koju si stavio na strani pre ove kapiram da si uze 20/1 a da ti ide samo na 8.5??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari