Šta je novo?

Battlefield: Hardline

Ma svi oni dobijaju lep kes od EA. Levelcap, frankie ( koji mi je i pored toga i dalje jedan od retkih youtubera koje pratim ) jackfrags, xfactor... imali su i ugovor da prvih mesec dana posle izlaska igre da ne smeju nista lose da kazu o njoj...

y7xq4be.gif

Ma svi oni dobijaju lep kes od EA. Levelcap, frankie ( koji mi je i pored toga i dalje jedan od retkih youtubera koje pratim ) jackfrags, xfactor... imali su i ugovor da prvih mesec dana posle izlaska igre da ne smeju nista lose da kazu o njoj...

Da, tačno je, dobijaju keš od EA za smeštaj i hranu kada idu na neki event, i to je sve. Pogledaj ovaj video i sve ti je rečeno.
I to da ne smeju ništa loše da kažu o igri takođe nije tačno, daleko je to od istine druže.

Poslednja izmena:
Do god jedan publisher moze za 24 sata da zatvori bilo ciji YouTube kanal ne treba im nista verovati.

Beta dostupna danas!

Poslednja izmena:
Broj ljudi je limitiran, tako da požurite...

Jeste kliknuli Get it now?

Poslednja izmena:
Upao! Samo jos da se pojavi u Library....

Da li je ikome stigla igra?:d

Ja uvatio, ceka se u my games da se pojavi :D

Probajte ovo:
"I found a fix for that. It worked for me and a friend.
Once I went into Battlefield Hardline from Battlelog, I tried to join a game a few times and got the option to download or patch the game. Do that and Hardline will show up in your library, it may take a few tries to get it. I also had someone test it and it seemed to work.

Kod mene ne pomaze.

Meni je, polovicno uspelo sad :d
Vrti mi onaj tockic u originu.
Edit: Prepairing download, konacno :d

Poslednja izmena:
Probajte ovo:
"I found a fix for that. It worked for me and a friend.
Once I went into Battlefield Hardline from Battlelog, I tried to join a game a few times and got the option to download or patch the game. Do that and Hardline will show up in your library, it may take a few tries to get it. I also had someone test it and it seemed to work.

Ali gde je opcija za Join game?
Meni Battlelog pokazuje samo da se prijavim za betu (opet!) ili Skip, nista drugo...
Gde je bre to?

Pojavio se, ali ne mogu da pokrenem download.

Bice dostupno u devet za skidanje, sutra.

Zahvaljujem se :)

Nazad
Vrh Dno