Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mene je smorio Bitcoin QT wallet, trom ko đavo pa i ja razmišljam o prelasku na Multibit

Ala ubijaju LTC/BTC

Kupuje se LCT izgleda

A na kojoj je menjacnici najbolje trgovati sa btc /dolar ? BTC-E ,stamp ili neka dr ? vidim da na stampu malo jaca cena bude nego na btc-e

Tako ce I biti samo sa malo manjim cijenama prvenstveno DRKa :D

Poslednja izmena:
^ mislim da je od svega toga najrealnije da se Pamela podmladi 20 godina :D

Kad bi se desio sledeci scenario

1. DRK ode na 0.1
2. LTC padne na 0.01
3. Prodamo sam DRk i kupimo LTC
4. LTC ode na 0.07
5. Prodamo sav LTC i kupimo BTC
6. BTc skoci na 5000 $ ...

uff kako bi bilo doboro :D, onda bi mi samo falio carovni stapic i pamela andeson iz mladjih dana te bi moja sreca bila potpuna ...

Ti si zaebo i mrmota sa folijom :D.

Nije mi bas najjasnije, zasto cena btca raste, a isplativost je ista kao kad je bio 450$?

Poslednja izmena:
zato što ne kopaš BTC nego altove kojima uglavnom pada kurs u odnosu na BTC. a i nije baš da je ista, rekao bih da je ipak malo bolja (u $$$) nego tad.

Razmišljao sam da uletim u ltc sa 2 btc-a kad dođe do ove cene ali sad se premišljam... ko zna gde će da završi.

Probaj da ulazis i izlazis. Odaberi neki bottom nivo, npr sada 0.0165, pa kad kupis stavi sell na 0.017, pa tako u krug. Kad padne ispod 0.012 skokovi ce biti i po 10%. Do pocetka glavnog skoka kome se svi nadamo. Ja bih voleo 0.065+, pa se i ne nerviram ako ponekad ostanem sa ltc-om, tj ako mi kupljena cena ispadne previsoka

Jeste krenes tako da se zezas kao ja, cekas glavni skok i promasis ga, jer nikad nisi siguran da je to bas taj... Tako ja sve istresao na 10$ prosli put, slusao druge, a on otisao na 48$.

Nisi slusao pravog coveka tada ;)
Posle onakvog raspada i 10$ je bilo ko kuca veliko ali bilo je providno da ce ici jos gore.

Probaj da ulazis i izlazis. Odaberi neki bottom nivo, npr sada 0.0165, pa kad kupis stavi sell na 0.017, pa tako u krug. Kad padne ispod 0.012 skokovi ce biti i po 10%. Do pocetka glavnog skoka kome se svi nadamo. Ja bih voleo 0.065+, pa se i ne nerviram ako ponekad ostanem sa ltc-om, tj ako mi kupljena cena ispadne previsoka
Da bi LTC/BTC pao na 0.012 BTC treba da skoci minimum na 1000 a ja ne verujem da BTC moze da dobaci na 1000 a da pri tom LTC bude ispod 20$
Sve je moguce ali mislim da ce narednih dana u slucaju rasta BTC i LTC krenuti da ga u najgorem slucaju prati dok se ne katapultira.

Da bi LTC/BTC pao na 0.012 BTC treba da skoci minimum na 1000 a ja ne verujem da BTC moze da dobaci na 1000 a da pri tom LTC bude ispod 20$
Sve je moguce ali mislim da ce narednih dana u slucaju rasta BTC i LTC krenuti da ga u najgorem slucaju prati dok se ne katapultira.

Svi se slazemo da ce padati donekle, ali niko ne zna koliko, niti kada krece raketa, kojoj se svi nadamo i cekamo je, manje-vise pripremljeni...Ono sto vidim je trend ltc/btc koji je nadole jos uvek, i to vrlo nezgodno strmo. Znamo da se to promeni u roku od par sati, ali nema za to volje jos uvek.

Poslednja izmena:
Jos ce to dole. Za sada se drzi na 0.0174 ali verujem da ce to na 0.015 spasti jako brzo. BTC je tek mrvicu krenuo, ozbiljna cifra je jaaaako daleko. LTC se stagnirati jos neko vreme uz mozda neki minimalni skok tako da odnos mora da pada. LTC ipak mora da saceka asic, nekako se to oduzilo. Jos uvek je bolje sedeti u BTC-u jer ce odnos padati jos ali krenuce i LTC vec u nekom trenutku. Skok cene je neminovan, samo treba sacekati.

Koji ti je to Widget? Ja pisao tvorcima Litecoin widgeta i trazio da ubace Mintpal da mozemo da pratimo drk i ljudi ubacili posle nedelju dana. Bas sam se prijatno iznenadio. Pun mi jedan ekran novcica koje pratim.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno