Kad bi se desio sledeci scenario
1. DRK ode na 0.1
2. LTC padne na 0.01
3. Prodamo sam DRk i kupimo LTC
4. LTC ode na 0.07
5. Prodamo sav LTC i kupimo BTC
6. BTc skoci na 5000 $ ...
uff kako bi bilo doboro, onda bi mi samo falio carovni stapic i pamela andeson iz mladjih dana te bi moja sreca bila potpuna ...
Razmišljao sam da uletim u ltc sa 2 btc-a kad dođe do ove cene ali sad se premišljam... ko zna gde će da završi.
Da bi LTC/BTC pao na 0.012 BTC treba da skoci minimum na 1000 a ja ne verujem da BTC moze da dobaci na 1000 a da pri tom LTC bude ispod 20$Probaj da ulazis i izlazis. Odaberi neki bottom nivo, npr sada 0.0165, pa kad kupis stavi sell na 0.017, pa tako u krug. Kad padne ispod 0.012 skokovi ce biti i po 10%. Do pocetka glavnog skoka kome se svi nadamo. Ja bih voleo 0.065+, pa se i ne nerviram ako ponekad ostanem sa ltc-om, tj ako mi kupljena cena ispadne previsoka
Da bi LTC/BTC pao na 0.012 BTC treba da skoci minimum na 1000 a ja ne verujem da BTC moze da dobaci na 1000 a da pri tom LTC bude ispod 20$
Sve je moguce ali mislim da ce narednih dana u slucaju rasta BTC i LTC krenuti da ga u najgorem slucaju prati dok se ne katapultira.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari