Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ovo je prava stvar što se toga tiče

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobnetic.coinguardian

edit: nisam probao ovo što je taurus okačio

ono što je dobra stvar kod bitcoin checkera je što nije potreban update aplikacije da bi se ubacili novi novčići, jednostavno se uradi refresh menjačnice i dobiješ sve nove parove. widget, alarmi, dosta podešavanja... ne vidim šta bi moglo da se unapredi u ovoj aplikaciji

Poslednja izmena:
ovo je prava stvar što se toga tiče

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobnetic.coinguardian

edit: nisam probao ovo što je taurus okačio

ono što je dobra stvar kod bitcoin checkera je što nije potreban update aplikacije da bi se ubacili novi novčići, jednostavno se uradi refresh menjačnice i dobiješ sve nove parove. widget, alarmi, dosta podešavanja... ne vidim šta bi moglo da se unapredi u ovoj aplikaciji

Bez premca najbolji app za praćenje cena.
Podrzava sve menjačnice, konstantni updates a tu je i alarm :)

Nisi slusao pravog coveka tada ;)
Posle onakvog raspada i 10$ je bilo ko kuca veliko ali bilo je providno da ce ici jos gore.

Ma slusao sam ljude iz okoline, ne sa foruma, i ja sam znao da ce to ici jos gore, ali to je ona prica, par puta ide do 10$ pa padne i tako dva tri kruga. Onda se upecas taj treci krug i ostanes gologuz na vetrometini, ode na 48$.

Sto se tice widget-a ja koristim Bitcoinium, odlican je.

I dok mi raspravljamo o aplikacijama mega dump BTC-a u toku :d

I na LTC-u isti crveni dildo :) Ah, kao u stara dobra vremena.

Koji ti je to Widget? Ja pisao tvorcima Litecoin widgeta i trazio da ubace Mintpal da mozemo da pratimo drk i ljudi ubacili posle nedelju dana. Bas sam se prijatno iznenadio. Pun mi jedan ekran novcica koje pratim.

Bitcoin widget. Odlican je

I dok mi raspravljamo o aplikacijama mega dump BTC-a u toku :d

uploadfromtaptalk1401650238884.jpg

Sablasno izgleda ;)

haah, ma ja kupio sad opet za 625, za druge ne znam :D

A kad si ga prodao, to nam nisi najavio ... ;) ma ti imas neke moci .

Sad bar niko ne može da krivi kineze, jerbo ljudi spavaju :)

E sad, korišćenje univerzuma, galaksije i kristalne kugle za predikciju bitcoin cene:

syny7e9y.jpg

:D

Poslednja izmena:
Saltam ove novcice sto su mi ostali na craptsiju na drugu menjacnicu i sve je otislo samo mi LTC stoji u Pending Withdrawals i nikako da se pomeri !? Oce li to biti u toku 24 h ili ikad uopste ? Nije mi hitno ni 2 dana da stoji tamo, ali bih da znam da ce se maci odatle uopste ?

Sta bi, ustanem i imam sta da vidim, opet crveni dildo.

Da nisu opet izveli cikicu pred tv?

procene:

za jul mesec(po meni i jos nekima najzanimljiviji period do decembra ove godine): BTC 1800-2200$ , LTC 35-45$

iz par izvora stizu mi indikacije da ce se desiti ozbiljan skok, zivi bili pa videli ;)

kad dođe do $2000-2500 pola BTC prodajem pola u štek na 10 godina :).

Kako šta, pa šta je sada održava? Gremlini naravno :).

Ma neko ga placa da siri paniku da bi posle to iskoristio da zaradi, mnogo je para uslo u ovo tako da nazad tesko da ce biti, sad je samo problem da se sve ovo legalizuje sto lakse i da se definisu coini

Daaaj objasnite fore sa crvenim i zelenim dildoima! Nesto je vezano za cenu :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno