Koji sad novi miner koji daje jos 30%? Bio je ovaj sto daje 40% u odnosu na prethodni. To izasao jos neki? Sa ovaj x13 miner sa njim dobijam dosta manje nego sa x11.
Omnik jesi presao na novi miner za X11 ja sam imao 0.0032 juce po MHash skripte a prekjuce 0.00475.
Danas malo saram X13 i X11 posto je bilo nekih problema sa BOOSTom.
Zanimljiv ovaj novi miner za X11 daje odoka +30% vise. Vise svakako pa nisam ni racunao, e sad ako obrisem njegov konfig fajl onda onda daje malo manje a sa njim daje vise, pa neka ga meni nesmeta
Mozda zbog starih drajvera imam toliko unapredjenje, ranije je davalo nesto manje nego uobicajeno, ali meni dobro
.
TMB X11 izveštaj pred spavanje, do sada 0.0024... ovim tempom pravim ~1 BTC mesečno...
treba nam $2500 BTC![]()
jer to znaci da bi sa 7 *280x pravio oko 0.01 BTCa dnevno ako sam dobro razumeoTMB X11 izveštaj pred spavanje, do sada 0.0024... ovim tempom pravim ~1 BTC mesečno...
treba nam $2500 BTC![]()
Objasni posto ne kapiram.. ako imas 0.002 po 1 MH scripta kao sto si rekao onda posto ja sa 7 *280 mh imam 5 mhs scripta znaci da bi imao 0.01 btca dnevno
HVC je smeće, uništila ga je inflacija i njegov unique block reward voting sistem.
Dobra ideja ali realizacija nula. Long term investment bolje blackcoin, darkcoin ili vertcoin.
Da, izvini. Učinilo mi se da si napisao 0.1. Tek sam ustao hehe.
Elem, prosek je viši nego 0.002 ipak, juče i danas je preko 0.003. Vredi probati, ja sam vec 7 dana na TMB i za sada nemam nameru da menjam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari