Šta je novo?

Profit switching/shifting pools diskusija (trademybit, wafflepool, clevermining...)

Koji sad novi miner koji daje jos 30%? Bio je ovaj sto daje 40% u odnosu na prethodni. To izasao jos neki? Sa ovaj x13 miner sa njim dobijam dosta manje nego sa x11.

Koji sad novi miner koji daje jos 30%? Bio je ovaj sto daje 40% u odnosu na prethodni. To izasao jos neki? Sa ovaj x13 miner sa njim dobijam dosta manje nego sa x11.

Ja inace malo kasnim. Miner je za X11 sph-sgminer_x11mod_b2 izisao je skoro, e sad neznam jel o istom pricamo.
Dunlod ovde
I ja dobijam manje sa x13.
N-Scrypt is Scrypt*0.47, X11 is Scrypt*4, and X13 is Scrypt*3.4

Poslednja izmena:
Omnik jesi presao na novi miner za X11 ja sam imao 0.0032 juce po MHash skripte a prekjuce 0.00475.
Danas malo saram X13 i X11 posto je bilo nekih problema sa BOOSTom.
Zanimljiv ovaj novi miner za X11 daje odoka +30% vise. Vise svakako pa nisam ni racunao :) , e sad ako obrisem njegov konfig fajl onda onda daje malo manje a sa njim daje vise, pa neka ga meni nesmeta :) Mozda zbog starih drajvera imam toliko unapredjenje, ranije je davalo nesto manje nego uobicajeno, ali meni dobro :).

Novi miner naravno, hm, nije nov nego najnoviji... ima vec 3-4 dana.
280x - 3-3.3MHs, 270/x - 2MHs... jel ima nešto bolje?

Do sada danas 0.00173... biće OK.

PS. 6870 kidaju, 1.4MHs po kartici :d

Poslednja izmena:
To je to, za mene nov :).
Retko imam vremena da iscitam pa se svaki put iznenadim kad zasednem za monitor.
@omnik bolji si ja danas 0.00141 do sad ali sam se igrao nesto sa X13 pa racunam da sam tu izgubio.

Poslednja izmena:
https://magicpool.org

Veoma zanimljivo... multipool koji kopa na drugim multipool-ovima zavisno od profitabilnosti. Svaka čast za ideju.
Za sada samo scrypt.

MagicPool automatically mines in the most profitable scrypt auto-switching pools (a single one or many). Our system is constantly collecting information about the current profitability of the pools, once we find the better combination, we point our workers to that or those pools. So we run an intermediate service which ensures your workers always mine in the most profitable pools. In addition, should any of the pools where we are mining fail (due to a DDOS attack or an internal problem), our system detects it and immediately changes to the next most profitable working pool. To prevent excessive switching we base our decision on rounds.

Poslednja izmena:
TMB X11 izveštaj pred spavanje, do sada 0.0024... ovim tempom pravim ~1 BTC mesečno...
treba nam $2500 BTC :)

To je profit po 1MH/s scrypt snage... oduvek validno merilo.

Salis se za 6870 da daje 1.4mhs??

Nope... 1.36 tacnije na 900MHz gpu... na 925 bacaju 1.4.

ubabuqar.jpg

U pitanju su prastare Powercolor 6870X2 sa polu crknutim kulerima :D
Otplatile su se jedno 20 puta :)

Da, izvini. Učinilo mi se da si napisao 0.1 :). Tek sam ustao hehe.

Elem, prosek je viši nego 0.002 ipak, juče i danas je preko 0.003. Vredi probati, ja sam vec 7 dana na TMB i za sada nemam nameru da menjam.

Am02 meni odlicno radi

I ja sam a am02 već danima bez problema... failover am01 i vozi.

PS.

Evo payout poslednjih 6 dana po 1Mhs scrypt-a:

5/30/2014 0.003082005882
5/29/2014 0.003209570588
5/28/2014 0.002228034118
5/27/2014 0.006995307059
5/26/2014 0.003285858824
5/21/2014 0.003127101176

Poslednja izmena:
tako i meni izadje otp. Jel probao neki x13 multi pool na TMB?

Pustio sam tri riga (9x280x) na ovaj TradeMyBit x11. Tacno u 21h. Da vidimo gde smo u naredna 24/48h

Ja zato kupujem HVC jer ga multipool nemoze kopat za sad i unikatan je coin, svi ovi multipool-vi ima samo da uniste nove coin-e, sve dok *****i ne skontaju da nema logike pravit clone coin! u stvari clone coin niko ne bi trebao ni kopat ni kupovat

HVC je smeće, uništila ga je inflacija i njegov unique block reward voting sistem.
Dobra ideja ali realizacija nula. Long term investment bolje blackcoin, darkcoin ili vertcoin.

Poslednja izmena:
HVC je smeće, uništila ga je inflacija i njegov unique block reward voting sistem.
Dobra ideja ali realizacija nula. Long term investment bolje blackcoin, darkcoin ili vertcoin.

da sve uglavnom scam pump/dump i forkovani coin-i sa smanjenim blockom ili velikim premine-o :)

realno je da su svi novi coni scam i da kpace navuku samo sa pumpom a pre toga dumpuju... HVC jednostavno jos nisu pumpali, ne kazem da je posteniji jer je mint period 2 meseca a trajkat ce jos 3 meseca.... ali barem jos ga nisu forkovali, sutra ako krene ludacki pump ima svi da drece da je to coin buducnosti kao i DRK scam, mislim premine i fork istog (zar nije bilo ~80M a sad citam 22M smesno) za koji niko kao nezna ili nikog ne interesuje :)

Poslednja izmena:
Da, izvini. Učinilo mi se da si napisao 0.1 :). Tek sam ustao hehe.

Elem, prosek je viši nego 0.002 ipak, juče i danas je preko 0.003. Vredi probati, ja sam vec 7 dana na TMB i za sada nemam nameru da menjam.

Ako dobro razumem, na TMB moraš izabrati algoritam koji kopaš. Ti si na X11, ovim novim b2 minerom, pa se bira port 4440?

Yup.
I podesiš auto exchange ako želiš isplatu u BTC.

Ja ne vidim da ima sta da se podesava za auto exchange
Sta ste podesavali ?

Upišeš BTC adresu u settings/account i posle toga podesiš u settings/payouts...

Nazad
Vrh Dno