Šta je novo?

Profit switching/shifting pools diskusija (trademybit, wafflepool, clevermining...)

Nije radio eu stratum kad je postovao to. Verovatno kraći prekid.

We've added another EU stratum server -- stratum+tcp://am02.eu.trademybit.com -- all ports. Thanks!

omnik, ne prijavljujes da si presao na coinking? :p

otisao si sa coinkinga? jel bolji trademybit? meni smeta sto ne radi auto konverzija u BTC nego moram ja da se nagadjam sa cenom nekog tamo Cryptcoina...batalicu ga i ja vrv, isplata nije ni blizu onoga sto pise na home pageu

Poslednja izmena:
Batalio. Kopao je jedan isti coin 12h...

Poceo sam da kopam na trademybit x11 ali imam dosta reject-a krece se od 2-3%. Kakva je situacija kod vas?

nije to bas ok , kradu oni malo vise, kako kod drugih multipolova toga nema

potvrda da am2 nema reject. Nego ostvrt na profitabilnost: za 16 sati, sa 7.8mhs scrypt snage imam 0.028btc sto je 0.0035btc po 1mhs za 16 sati a tipa najjaci scrypt multipool isplacuje 0.003btc po 1mhs...

Poslednja izmena:
ovo je tema za profit shifting poolove tako da kopam ono sto mi zada pool o kojem je tema a to je trademybit :)

Ma da, skroz sam se nesto prebacio u mislima, ja sam isto prezadovoljan sa TradeMyBit. Videcemo sta ce biti kad XC zavrsi PoW fazu.

secam se dok je WC bio u fazi pow, multipoolovi su isplacivali po 0.009btc po megahesu..

ja se sećam kad je svako random ***** davalo ~0.012-0.015 btc po mhs a ako se iscimaš 5 minuta mogao si da nađeš i one od 0.02 :D

Ma da, skroz sam se nesto prebacio u mislima, ja sam isto prezadovoljan sa TradeMyBit. Videcemo sta ce biti kad XC zavrsi PoW fazu.

Pre njega je bio SYNC a pre toga nešto treće.
Dok je ovaca biće i šišanja tako da ja ne brinem preterano za profitabilnost ;)

Ne razumem ovaj deo, ko tu ispada ovca?

Bag holderi...

0.0054 do sada danas na TMB-u, a joś 4.5h kopanja. Baš fino.

Jel neko testirao kako sad stoje scrypt poolovi, zakupio sam hosted asic... ili da se odma okrenem kopanju cisto LTC-a izgleda

Kontam da multipoolovi treba da se pogase bar 80%, nista pametno vise ne donose pogotovo za scrypt, isto ce biti ubrzo i za X11

TradeMyBit ‏@TradeMyBit 19m
Reject % might go up a bit now that our XC gravy train is over.. we're on the look out for the next #hawtcoin

mene su od prekjuce 10 uvece do juce 10 uvece isplatili 0.0062 po scrypt mhs (9x280x+3x270x racunam 7.8 mhs)

To je to... sad će da padne dok ne dođe neki novi zanimljiv x11 coin. Verujem uskoro jer developeri će da jašu dpk god mogu.

PS. Kod mene je 0.0067 izašao.

Poslednja izmena:
ovo je više jahanje BCa a ne DRKa. svi ovi novi coini su fazon kratak PoW + PoS, ono što je blackcoin doneo, samo koriste x11 algoritam koji se nameće kao sledeći nakon scrypta za gpu rudare.

Danas slabo za X11, presao sam privremeno na CTZ port 3440 TMB pool. Kasno saznajem za novi, miner :) pa se nadam da nece padati profit.

Danas veoma slabo... 0.0012 po 1MH/s do sada...
Opet, kad se poredi ušteda struje, tu je negde sa scrypt multipool-ovima ili kopanjem ltc-a direkt.

Dodat X13 port na trademybit: 2014-05-29 at 01:06am EST: X13 multiport added (2 coins) MARU/BOST -- good profits, come join us! X13 Miner needed, suggest Lasybear's: https://bitcointalk.org/index.php?topic=623409.0

Final rezultat za x11 poslednja isplata: 0.00223
Dakle u rangu sa scrypt multipools uz 50% nižu potrošnju.
Situacija nikad gora za minere :d.

Poslednja izmena:
Danas veoma slabo... 0.0012 po 1MH/s do sada...
Opet, kad se poredi ušteda struje, tu je negde sa scrypt multipool-ovima ili kopanjem ltc-a direkt.

Omnik jesi presao na novi miner za X11 ja sam imao 0.0032 juce po MHash skripte a prekjuce 0.00475.
Danas malo saram X13 i X11 posto je bilo nekih problema sa BOOSTom.
Zanimljiv ovaj novi miner za X11 daje odoka +30% vise. Vise svakako pa nisam ni racunao :) , e sad ako obrisem njegov konfig fajl onda onda daje malo manje a sa njim daje vise, pa neka ga meni nesmeta :) Mozda zbog starih drajvera imam toliko unapredjenje, ranije je davalo nesto manje nego uobicajeno, ali meni dobro :).

Nazad
Vrh Dno