[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
Coinotron to nece uraditi sigurno ali veci je problem da ga ne hakuju nekako.
Coinotron to nece uraditi sigurno ali veci je problem da ga ne hakuju nekako.
Neverovatno kako se ponavlja istorija...nadam se da ce tako biti i ubuduce...rast LTC/BTC iz decembra poklapa se sa rastom sa pocetka aprila za vreme prvog BTC pumpa u 2013. Nakon pumpa, usledio je pad do juna, pa pump pola juna-pocetka jula, usled glasina LTC on Gox. Ove godine imali smo isti takav pump pred Huobi. Sada, ako se ponovi prosla godina u potpunosti, imamo pad ltc/btc do pojave vertical climba BTC/USD. Koliko ce pasti, nemam pojma, verujem da cena LTC-a u dolarima nece ispod 10.
Ako se ne uloze ozbiljne pare sam da skoci nece sigurno,kako je mtgox drmnuo celu pricu to je neverovatno,ko zna gde bi cena bila da je sve ostalo kako treba...
Da bi rastao LTC/BTC nisu potrebna pare, vec procena BTC holdera/muljatora da ce kratkorocno ili dugorocno gledano LTC biti malo zeljenija valuta.
Kako bre nisu potrebne pare pa ne raste cena zbog klikera?
Kako bre nisu potrebne pare pa ne raste cena zbog klikera?
Koje li je dno za LTC/BTC?
kad je ltc bio ~0.008, nije bio 4, vec 1.65$, a btc ~200
Jedno noob pitanje, u zadnja 2 dana mi litecoin kopanje ide nekako traljavo, jako slabo mi kartice hvataju share-ove i na svakih pola minuta se zabodu na par sekundi pa krenu da rade opet normalno.
Probao sam 2 poola - isto
Nije pregrevanje, jedva su na 70c
Nisam menjao nista, drivere, verziju minera...
2 masine sa 2x280x se ponasaju isto, a do pre par dana su radile najnormalnije.
Pomoc?
To znaci da bi otiso na 100$ treba pokrice oko 3 milijarde $ sto i nije neka cifra kad bi se coini ozbiljno poceli
koristiti
Apsolutno mu je nepotrebno pokrice od 3 mlrd dolara. Kada bi uletelo toliko para, cena bi mu bila preko 5000. Cim krene velika potraznja povlace se sell orderi i sa relativno malo para cena ide veoma brzo gore. Za vreme novembarskog rasta mislim da je ukupna ponuda ltc-a na btc-e bila manja od 80000 komada, sto je bilo 10 mil dolara u najgorem slucaju. Odnosno, da je neko bio lud da ulozi 4 mil tada, cena bi otisla debelo preko 100 dolara...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari