Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Poslednja izmena od urednika:
a i ti ga pretera... tek za 2 godine 50, ako sam te dobro razumeo?
ako je vec bilo 40, ja ocekujem bar 50 do kraja ove godine najkasnije.

Bilo je, ali to je bio hype pump da sve to krene. Suvise ljudi majnuje, trziste je vece, ne verujem u to. Msm ne shvati me pogresno, voleo bih da nisam u pravu, jer i ja imam stek koina i cekam cenu. Ali ne verujem, to sto je bio 41-42, ne znaci maltene nista.

Bilo je, ali to je bio hype pump da sve to krene. Suvise ljudi majnuje, trziste je vece, ne verujem u to. Msm ne shvati me pogresno, voleo bih da nisam u pravu, jer i ja imam stek koina i cekam cenu. Ali ne verujem, to sto je bio 41-42, ne znaci maltene nista.

Itekako znaci sto je bio 48$ zato ljudi i ne prodaju misle svi mora bar tu doci ponovo...a da nam je neko ponudio tih 48$ ili 0.05 za BTC prihvatili bi oberucke... kad se setim tedkog perioda od 1.6$...
Priznajem sad je daleko gore...

Gledao sam malo ponudu asic za LTC i ona je daleko ozbiljnija od ponude asic-a za BTC u start-u... asic-i starije generacije trenutno vec krecu da se salju kupcima, 28nm je tu najavljen za ~2 meseca... ima 5-6 ozbiljnih firmi, diff ima da luduje, KNC nece moci sam da majnuje jer ce u igru odma uci i drugi proizvodjaci koji ce dici diff i stvorit decentralizaciju, pa straha od kontrole LTC nema, za ostale novcice nadam se da ce ih neko sve forkovat :)

Sta bre pricate ljudi o asicsima, kad ce vise ova cena gore? Ovo je neverovatno. Ne moze bre ni za struju da se iskopa. Katastrofa zadnja 2 meseca. Ko manipulise vise, odakle toliki novcici. Nemam pojma o cemu se radi ovde

Sta bre pricate ljudi o asicsima, kad ce vise ova cena gore? Ovo je neverovatno. Ne moze bre ni za struju da se iskopa. Katastrofa zadnja 2 meseca. Ko manipulise vise, odakle toliki novcici. Nemam pojma o cemu se radi ovde

Ti si od skoro u ovome jel :) ? Ljudi koji imaju ASICe su veoma rentabilni i sa ovom cenom, gpu mineri su sad u manjini pa dok ne izumru sa scrypta

Pa sto kopas LTC grafikom? To jedino ako si bas poludeo. Predji na nesto drugo i stekaj dok je vreme.

ljudi pa i sa ovom cenom nije uopste losa zarada, cak i ako se kopa i ltc (mislim zarada postoji i nije bas da se radi samo za struju )

Ima za struju i klikere. Ja odavno ne pratim isplativost, kopam, povećavam štek i čekam bolja vremena.
Uostalom ne razumem to praćenje isplativosti kad 90% vas i ne prodaje coine za keš uopšte. Ja bih se osećao k'o ***** da prodajem LTC za 10usd...

Ja sam davno odlucio, ili cu zaradit ili puci, zivotarit necu , ili prodajem za 500% profita ili ne prodajem uopste, BFL fiasko refund sam preusmerio u LTC asic host...

Ono sto sad pritiska LTC su blesavi mutipool-vi koji dumpuju jer sve pretvaraju u BTC

Ja sam davno odlucio, ili cu zaradit ili puci, zivotarit necu , ili prodajem za 500% profita ili ne prodajem uopste, BFL fiasko refund sam preusmerio u LTC asic host...

Ono sto sad pritiska LTC su blesavi mutipool-vi koji dumpuju jer sve pretvaraju u BTC

kako mozes da "puknes" ako stekas novcice, pogotovu ltc?
mozes da puknes ako gledas u narednih 2 nedelje ali ako gledas dugorocno profit je zagarantovan bukvalno

Naravno da ne moze niko nista da garantuje ali gotovo je izvesno. Zarada na ltc-u je mala ali i dalje je ima. Ima tu za struju i kikiriki sigurno ;)

Coinotron ima vise od 50% mreze LTC-a 106GH od 196GH na LTC :smoke:
LTC 106246 MH
ltc hashrate is 196,582 MH/s of 578,527 total MH/s (33.98%)

Coinotron je kontaktirao one kineze sa asicima i obavestio ih je o problemu. Nemojte da brinete uopste, nece preci 50%.

Ljudi moze li neko da mi kaze da li ima ove Gridseed masine male, i da li je uspeo OC na 500Khs???

Ako jeste, naravno da mi napise ako nije problem kako...

Hvala puno...

Ljudi pomagajte, preporucite mi sta da kopam jer sam danas morao da iskljucim masine

r9 290x nagurale po 76 stepeni
r9 280x po 66

da li postoji neki coin koji ne greje graficke u ovolikoj meri a da rade sa 100% opterecenja ?

Nije thread za to, ali aj...

X11 novčići i poseti HW temu, search i nađi kako da ih undervoltujes, ako nisi.

Čak 66? Tragedija

Šta god da kopaš grejaće se manje nego na scryptu, vertcoin, maxcoin, neki x11, skein, qubit...

Ahahahha pa 66 stepeni je hladnjaca... Daj nemoj da me zezas.

Ne vise od 80% vent i 83-84 stepena, sve ispod toga je super. Odakle ti to da je to vruce?

Moje kartice sa scrypt-om nikad nisu videle preko 65C, uglavnom su ispod 58-60C (prostorija je klimatizovana i uvek je 19-22C unutra), ventovi oko 45%, ispod 2000rpm obavezno, mada gdeam da ne idu preko 1800.

Smanjite napon i/ili klokove, glupo je da uništavate hw za koji % više.

Poslednja izmena:
Ja sam imao problema sa mojom 7950...isla je do 90c, ali nakon skidanja venta i mazanja kvalitetne paste je oko 90c sa 40% venta, ali mi daje manje, oko 540khs.

Oce li mi neko odgovoriti za Gridseed.

Moje kartice sa scrypt-om nikad nisu videle preko 65C, uglavnom su ispod 58-60C (prostorija je klimatizovana i uvek je 19-22C unutra), ventovi oko 45%, ispod 2000rpm obavezno, mada gdeam da ne idu preko 1800.

Smanjite napon i/ili klokove, glupo je da uništavate hw za koji % više.
+1
Ono što dobiju koji % više izgube na struji a berzu i cene novčića da i ne pominjem....
Ja sam imao problema sa mojom 7950...isla je do 90c, ali nakon skidanja venta i mazanja kvalitetne paste je oko 90c sa 40% venta, ali mi daje manje, oko 540khs.

Oce li mi neko odgovoriti za Gridseed.
Onaj ko ima asic teško da će se "javno" prijaviti...možda ti se neko privatno javi na pp ali i to teško.....

Poslednja izmena:
Vrh Dno