Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Pa vrlo prosto ;) litecoinpool uzima 4% fee, coinotron 1.5/2.5 % u zavisnosti od varijante mininga..

Nista dalje od istine, nista nije bas tako prosto :)

Vise puta sam merio, tri dana isti rudari i ista setovanja na Litecoinpool i Cointron.
Litecoinpool uvek je davao nesto vise, ali uvek!

Mnogo se zanosite fee je ovoliki ili onoliki a niste ni svesni koliko pulovi kradu, taj procenat je puno visi od tih par procenata koje navode za fee.

I jos traze donaciju :)

o tome ja i pricham al ne vredi, vataju se ljudi za ono shto pishe da je manji % :D

Nista dalje od istine, nista nije bas tako prosto :)

Vise puta sam merio, tri dana isti rudari i ista setovanja na Litecoinpool i Cointron.
Litecoinpool uvek je davao nesto vise, ali uvek!

Mnogo se zanosite fee je ovoliki ili onoliki a niste ni svesni koliko pulovi kradu, taj procenat je puno visi od tih par procenata koje navode za fee.

Ista prica i kod mene uvek za litecoinpool

Ja o tome i pricam kada kazem da sam prosao sa vise od 20% vecim profitom nego sto je izbacio bilo koji od kalkulatora ;) ne bude ljudima dovoljno tih 3-4% fee.. i onda se osile i vise se ne radi kraduckanje, vec pun gas.. i kada svi pocnu tako (poolovi), uzima se zdravo za gotovo da je to tako.. tj profitabilnost je takva ;)

Ima ona nasa izreka.. vise puta ponovljena laz, pocinje da bude istina :d svi smo to osetili na svojoj kozi godinama unazad.. al *** ;)

Mislim da screenshot mog cgminer-a na 270-cama govori dovoljno za koga glasam :)

Pogledajte prilog 142009

BTW, ovo mislim da mi je ovo rekord. 30 dana bez gašenja cgminer-a. Obišao rig danas kartice čiste ko suza, ni trunčice prašine :)

Poslednja izmena:
Risime, kako ti to podrska nije dobra?
Covek odgovara u temi na btc, odgovara na mailove redovno. Razmenio sam s njim preko 20 mailova i svaki put mi je odgovorio ma kakvu mu neobaveznu glupost napisao. Usput, nagovorio sam ga da uvede DRK bez ikakvih problema. Jako je komunikativan lik i sve probleme resava tako da ne znam cime nisi bio zadovoljan. Ja bukvalno nijednu jedinu losu rec ne mogu da kazem o coinotronu.

Jedino sto verujem da je trenutno veliki stale na LTC pool-u jer su svi zajahali toliko, to je nesto sto sam uvek primecivao i na ostalim pool-ovima. Ako je opterecenost veca, veci je % stale-a. Moguce je da zato neki i dobijaju malo vise na litecoinpool-u. Meni se tamo racunica poklapala na trecu decimalu.

Još jedan + za litecoinpool.org :), mesecima mi radi bez prekida, daju koliko treba itd. Ali šta to vredi kad je večina zajahala neke druge poolove..

interfejs koinotrona je jedan od najgorih, statistika workera kasni svetlosnu godinu.
i evo ono shto me najvishe nerviralo kod njih, stavim da isplate, i naravno chekash.
kod ltcpool.org trenutno instant. najbolji pul ikada.

Poslednja izmena:
+1 pogotovo za interfejs, ima za telefon celokupni pregled, isplate takodje koje na coinotronu su skroz bezveze odradjene.

Coinotron je jedan od boljih poolova, uz give-me-coins ali litecoinpool je jednostavno najbolji. Sajt je minimalistički, brz, kompletan, a pool je stabilan i sa najmanjim procentom izgubljenih šerova.

Ok utvrdili smo koji pool je najjači i niko ne kopa litecoin? :)

Čemu ova rasprava, svako kopa gde mu volja, 100 ljudi 100 polova, 100 žena 200 sisa :)

interfejs koinotrona je jedan od najgorih, statistika workera kasni svetlosnu godinu.
i evo ono shto me najvishe nerviralo kod njih, stavim da isplate, i naravno chekash.
kod ltcpool.org trenutno instant. najbolji pul ikada.
Coinotron izvlaci prosek za zadnjih 60 minuta, zato toliko kasni. Neki to rade na 10 minuta ali to je manje tacno, ovako informacije kasne. Vise manje te stvari nisu toliko bitne samo kad znas kako funkcionisu.

obiso sad Vircurex i tuga, volume ~15BTC-a, nema nikad da vidimo nase zamrznute novcice... :S:

ja recimo nemam bas tako dobra iskustva sa litecoinpool-om...
jeste, imaju sjajan sajt, pregledan, statistiku, stabilan, low reject, automatska isplata itd... ali... mnogo mi malo daju... tipa ovih dana dobijam po 0.05 ltc-a za 24h kopanja, sto mi je totalno nerealno...
mnogo vise dobijam na cex-u [ghash], te samo tamo i kopam...

Poslednja izmena:
Kako nije pa VTC je isplativiji ...

VTC, zakasnih, pa zato menjam poruku, i da dodam da sa 3.2 mhs scrypt snage, kopam VTC u vrednosti 0.6-0.7 LTC, dnevno + MON 0.15 LTC, isto dnevno

Poslednja izmena:
Moze neko da da pool na kome kopa vtc i mon zajedno? Hvala

Ja znam za give me coins...

Imate simplevert i hashharder VTC/MON i druge parove... Triplete. Ali o tome tamo u temi da nas ne "grde" . :)

Nazad
Vrh Dno