Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

Definitivno CGWatcher 1.3.8 odmah prilikom startovanja detektuje drugi nezeljeni pool i njega automtski blokira, posle toga i kada se CGWatcher iskljuci kopa se samo na primarnom poolu. Tako da bi to trebalo da bude resenje za sve koje ne zele da doniraju 2%.

Jel znas koja je adresa tog pool-a? Hocu da probam da ga blokiram na neki drugi nacin.

-i 19 digo sam clock gpu-a na 960 stavio temp target 70... vrti oko 2300 rpm varira mi sa 1.080/1.160mh/s to nije los rezultat ?

Moze config za cgwatcher za taj novi miner?

Hvala!

Iskreno ne znam na sta mislis prvi put sam sad startovao CGWatcher i samo sam u profilu pod miner naveo putanju do run.bat i sve radi kako treba, na pocetku samo izbaci poruku da je blokirao drugi pool. Posle toga iskljucim cgwatcher i kopa samo na zadatom poolu.

Pazi stvaro a ja se ubih praveci conf file :D
Preko cgwatchera je quota 96 kad ugasi taj sumnjivi pool ...

Poslednja izmena:
E ovo mi ne bi palo na pamet :) Svaka cast :)
Sad su reject puno manji, uglavnom 0

Poslednja izmena:
Pazi stvaro a ja se ubih praveci conf file :D
Preko cgwatchera je quota 96 kad ugasi taj sumnjivi pool ...

Da li to znaci da je ovo gora opcija? Tj. da umesto 98% ovako dobijamo 96%? A ni on ne dobija njegovih 2%? Sta se desi sa ostatkom? Ovo je vezano ocigledno za opciju Monitor->Pool Guard.

Ne znam sta da kazem jer skoro da nema razlike u brzini sa i bez cgwatchera ...

au narode moram da se pozalim , ja se pitam sto mi glava puca ,a puca zbog onog sitnog zvuka , 7850 piste 3x u sekundi a 5850 mislim da dostizu cak 5x u sekundi , sitan ali neumoljiv zvuk koji ulazi u podsvest . ne valja ako su vam kartice u sobi kao kod mene. nadam se da ce neko smisliti normalniji x11 miner ,inace vracam se na klasicni sgminer.

da li je neko primetio da sa oivm x11 minerom temperatura gfx porasla za bar 20% , aj neka neko izmeri ponovo utrosak struje.

Velike su vrucine danas i juce, mozda ti se zato cini da je visa temp. Kod mene je 1c razlike i 50rpm po karti. Sigurno nije toliko veca potrosnja a ni zagrevanje ali za glavobolju ti verujem. Ja sam lik koji ima migrene pa mi se sluh toliko izostri da cujem i ono sto nebih trebao.
Ovo je sigurno americki eksperiment, hoce da poludimo ;)

haarp
grin.gif

Da , da nacisto :d. Mislim da taj novi kopac overklokuje GPU na neki nacin van kontrole

Poslednja izmena:
ccminer.1.exe, fabricka podesavanja, 1,9mh
Daj podesavanja za 750ti koji miner odakle da skinem koje klokove za tu kartu i koliko daje .
kako da uklopim sgminer sa nvidiom? cela kolona menija (C)hange nepostoji u mom sgmineru
probavo sam sa -I d,1,2
desi se da sgmajner povuce nvidiu sa sobom umesto radeona br2 i onda mi zabode komp

Kolko vam daju 750ti ?

frozerka ili ona oc sa jednim ventom ?

1 bez 6pin :)
i dalje nemogu da ih namestim da rade sve 3 slozno
nemoze preko .bat ni da pokrene
preko cgwachera oce al nemam kontrolu nad radeonima

koji pool koristite ..koristim ovaj drkpool.com ali je uzas ..cas radi cas ne radi

Coinotron

Inace trenutna cena na Mintpalu 0.0189 :D.

Poslednja izmena:
Sad znamo da se ne ponasa kao Doge :) Ide ovo na 2+ , a Ltc na 2- :D

Jel ispratio neko da li se stvarno desio ovaj dump?

WQWi81n.jpg

Jel ima neki DRK chart malo ozbiljniji kao na bitcoinwisdom?

Jel ima neko podesavanja za 7850 ?

Nazad
Vrh Dno