Zvuci gotivno : https://www.flowertechnology.com/product/the-daisy/
Ne znam samo kol'ko verovati ovim "cveckama"![]()
Ugasio sam sve grafike dok ova katastrofa sto je pogodila srbiju ne prodje. Ko je slusao vesti zna kako je tesko stanje i da malo fali da termoelektrana Obrenovac prestane da radi. Apeluje se na stedju struje.
Sta je ssh, moze malo pojasnjenje? Jos uvek sam pocetnik, upijam informacije svaki dan i svaki predlog, sugestija i pojasnjenje itekako cenim i itekako su dobrodosli...Ako ti je udaljen rig, za pristup koristi ssh, netreba ti miš.
A na kolko obrtaja se vrte? Koji naponi?
Hvala, ali mi ovo deluje suvise komplikovano, mnogo je laksi pristup preko TeamViewera i radilo mi je lepo do sad, zato mi nije jasno kako rig nastavlja da kopa, samo je ukocio desktop,odnosno kursor je stalno u (x) obliku?? Jel postoje neke precice na tastaturi za kontrolu BAMT-a, recimo automatski restart, posto mi tastatura preko TeamWievera radi, ne radi samo mis?ssh služi za daljinski pristup kompjuteru preko konzole (komandni mod, nema miša i grafike), pogledaj na zvaničnom smos sajtu uputstvo za ssh pristup. Ukoliko ti je smos rudar udaljen (nije u lokalnoj mreži) a nemaš statički IP, potrebno je da na mreži gde ti je rudar u ruteru podesiš neki servis za dns najbolje no-ip.org kako bi imao statičku adresu za pristup.
Prelistaj par strana na početku smos teme ima dosta korisnih informacija.
Pa lepo, ali kako mu pristupiti i kako ga odbagovati preko TeamWievera, to mene zanima, jel postoje nke precice na tastaturi za restart BAMT-a kada se to desi?Na linux-ima to i nije cudno.
Potpuno je druga filozofija nego na windowsu. To je klijent/server arhitektura. Graficki sistem, prosto receno, mozes samo posmatrati kao jedan program. Taj graficki server se naziva X i ako se zaglavi nije nikakav problem i rade svi programi koji ne zahtevaju grafiku. Takvom racunaru bez problema se moze pristupiti konzolno, restartovati X server, prakticno sve se moze odraditi bez fizickog pristupa.
Kako da nateram windows 7 da mi vidi vise od 4 karte ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari