Каква ти је то резолуција?Kopirao sam Igo my way sa sgs2 na galaxy tab 2 . Instalacija je prosla bez problema, ali startovanjem programa,
izbacio mi je da podrzava rezoluciju 480x250 ? Exit.
Каква ти је то резолуција?
Прво, sgs2 је 800х480 а galaxy tab 2 је 1280x720 пиксела и не можеш простим копирањем покренути навигацију. Треба ти sys фајл за резолуцију 1280x720 пиксела.
Oбјасни нам како те је то разлудео Sygic. Ја га користим од како су се појавиле "нормалне" мапе Србије и нисам имао проблема, поготову од када могу са mapchangerom да бирам мапе. Ок, неће те навести свуда на број али то, бар мени, није неки велики проблем.Neko napisa kako Glonass nema uticaja za nas obicne smrtnike. Ima, i to znacajno. To u kakvim uslovima koristi navigaciju je drugo pitanje, ali da ima razlike ima.
Sony godinama unazad u xperia telefonima ima i GPS i Glonass i primetno je bila preciznija od ostalih telefona koji su imali samo GPS.
Danas i Nexus 5 ima oba.
Kako sam koristio dobrotu clana @zx16 vezano za instalaciju Sygic-a na Nexusu, rekoh da napisem ovde iskustva.
Sygic sam instalirao samo zato sto mi iGo nije radio na ART-u. Pre toga sam koristio Ndrive i iGo.
Moram reci da sam debelo razocaran Sygic-om. Samom navigacijom pre svega. juce sam u putu poludeo od Sygica, i stavio drugi telefon sa iGo i starijim mapama. Nebo i zemlja - u korist iGo-a.
Jasno mi ja jedna trasa ne moze da govori u prilog ovoj ili onoj navigaciji, ali iGo ima samo jednu zamerku - komplikovana instalacija, osim toga, sve je bolje u odnosu na Sygic.
Bas cu ovih dana da isprobam Ndrive posle duzeg perioda. Kako su ga ovde nasi operateri davali gratis uz neke telefone, mozda se promenilo i kod njih nesto na bolje. Ako probam Ndrive ovih dana, javljam.
Uzeo danas da istestiram iGO Primo 2.4 9.6.29.383117, ta izraelska verzija s pocetka aprila. Skinuo iGO R3 HERE (Navteq) 2013.Q3 mapu, poi....
Reko ajd' da ukucam stadion Crvene zvezde, kad ono nista, ukucam Ljutice Bogdana i skontam da na mapi uopste nema stadiona. Jel moguce?
Preporuka za - iGO Primo 2.4 Israel 9.6.29.390522 Android - 28 April 2014 + (Navteq) Europe 2013.Q3 mape cheers
Snimio sam i radi odlicno samo mi se pojavio analogni brzinomer preko cele karte. Kako to da iskljucim?
Navigon na srpskom i glasovno navođenje na srpskom još uvek ne postoji ili ja ne znam da uključim?
Sredio sam. Mada sad imam drugi problem a to je kako da ugasim plavi pokazatelj brzine koji stoji na sredini ekrana. Postavio sam sa strane lepo da mi pokazuje brzinu ali ovaj na sredini ne mogu da uklonim. Isto tako mi treba i srpski jezik za 9.6.29.390522 verziju ?@Dox uveri se da aplikacija vidi mape tako što ćeš otići u podešavanjima na kraj, o programu, sadržaj, karte ...verovatno ih nećeš videti na spisku a to onda znači da one nisu na pravom mestu odnosno da je folder preimenovan...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari