Delim mišljenje sa ZX16. iGO jeste dobar, odličan jer su mape, koje koristi, bile najdetaljnije za Srbiju i dosta dugo se koriste i naravno da je iGO prirastao za srce mnogima. Mnnogo je lpši grafički od Garmina i sve nekako lepo klizi. Pošto sam ga ligno koristio i sada mi je instaliran na telefonu, mogu reći da je to jedna ozbiljna navigacija+mape sa kojima se možete komotno uputiti na putovanje i neće biti problema.
Ali...
Sygic ima nekoliko novina, unaprećenja i korisnih stvari, mape koje sada Sygic koristi su potpuno PODJEDNAKO dobre kao i mape za iGO (čak su i "proizvođači" mapa isti ali to nije tema).
Najbitnije za jednu navigaciju su MAPE, ovo ostalo je samo izgled i prikaz tih mapa, manje više je tako. I upravo to određuje naše SUBJEKTIVNO mišljenje koja navigacija je bolja. Tehnički, najbitnije su mape.
Kao što rekoh, na telefonu imam iGO ali i Sygic kog maksimalno testiram zadnjih meseci i veoma sam zadovoljan.Mape su odlične.
Svi koji ovo čitaju, treba da su srećni jer će birati između dva odlična softvera za navigaciju i odličnih mapa za Srbiju. Upravo ovde i odlučuje samo subjektivni utisak i boje, sličice i možda po koja novina koja je nekom bitna a nekom nije.