Šta je novo?

Android navigacija i mape

Ne treba da si prost, mislim nije ti prvi put i prvi forum al probaj sebe da menjas ko zna mozda bude prijalo okolini.

Isprobao Sigic na nexusu7 2013 radi odlicno,mada radi i iGO isto odlično sa tim što sam imao baš dosta problema sa rezoluciom sa iGO na Nexusu a na ovaj Sygic bar nema cimanja oko rezolucije..
Mozda malo jednostavniji iGO..
Hvala kolega zx16;)

Молим и други пут.
Да ли си инсталирао са mapchangerom и пробао додатак из мог поста #1538?

Молим и други пут.
Да ли си инсталирао са mapchangerom и пробао додатак из мог поста #1538?

Otvorio link koji si poslao "prvo dva puta pročitao;)" ispratio sve što si napisao i radi bez greške.
Instalirao sam sa mapchangerom,a nisam probao dodatak:)
Hvala još jednom;)

Pre desetak dana sam instalirao jednom prijatelju(inace korisnik iGO-a) Sygic 14.3 da proba... Kad sam ga posle par dana sreo i pitao da li hoće da mu stavim i iGo? "Nema šanse više da ga koristim pored ovog Sygic-a" kaže.

Inace zx16 je zaslužan za "propagiranje" Sygic-a ;)...Pomogao mi je više puta u vezi problema koje sam imao u pocetku sa njim, a takođe i sa ostalim navigacijama.

Dajte onda i meni to uputstvo hocu da mu dam drugu sansu :)

+1 i meni ako može, mada sam skinuo ovu poslednju verziju iGo Israel za Nexus 4 i pretpostavljam da više nema tih maltretiranja sa rezolucijama, već je jedan apk za sve

Molim Te pošalji i meni, na netu je vrlo loše objašnjeno.

+1.Hvala.

Већ сам писао, на 4.4.2 ставите на интерну меморију ако неће да ради.

Sygic 14.3 sa navteq mapama je savrsenstvo bez mane :D
Још је боља комбинација са mapchangerom, можеш бирати мапе. Кад још додаш Maps To Sygic, пун погодак.
Нећемо више, може неко помислити да фафоризујемо Sygic?
Нека свако бира према свом укусу.

Ниси написао шта се тачно дешава, који тел и верзија андроида и да ли си раније покушавао да инсталираш Sygic?
Пробај да све обришеш и обавезно иди на Phone\Android и обриши комплетан фолдер obb.
Када све одрадиш, пробај поново.

Skinuo sam Sygic instalirao sve i ubacio mape, sad kad ga pokrenem izbacuje mi ovo
e7ysy2ez.jpg
jel to znaci da mi nije puna verzija? Kad odem na nastavi radi normalno.

Moras mape izbaciti iz foldera maps ili sygic truck maps da bude sam folder npr srb itd

Vrh Dno