Šta je novo?

The Last of Us - Naughty Dog

31 dec :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO a daaaaaaaaaaaaaaj ozb :S

Nema šanse da je datum tačan. To su stavili zato što ne znaju kada u toku 2014. će igra izaći, pa su naveli najdalji datum.

A ako su stvarno planirali da igru izdaju krajem godine, ne bi ni slučajno preskočili Božić koji je samo 6 dana pre Nove godine i koji donosi ogromnu prodaju i ogromnu zaradu.

Brutalno bi bilo da podizu detalje i rade optimizaciju vise od godinu dana! Vise nego realno zvuci ta letnja najava za izlazak.

Meni je ova igra brzo dosadila. Verovatno iz razloga sto ne podnosim u igrama da nekog stalno ko cicak vucem za sobom i cuvam. Aj, mozda joj dam drugu sansu

Poslednja izmena:
Nznm za vas ali ja i da imam PS4 ne bih je igrao opet.. Jeste dobra igra ali nista specijalno bar meni. A i opet mrzim sto smaraju sa reizdanjima igara sa stare generacije... Bolje nek rade nastavak nego sto trose vreme na ovo

ooo snake druze :) upravu si, al ovo je svakako dobro za one koji nisu odigrali igru pa sada imaju priliku na novoj konzoli, vjerujem da ih ima mnogo kojima je ovo prva konzola a i naravno mnogi su presli sa xboxa na PS tako da mislim da ce se u svakom slucaju dobro prodati.

ooo snake druze :) upravu si, al ovo je svakako dobro za one koji nisu odigrali igru pa sada imaju priliku na novoj konzoli, vjerujem da ih ima mnogo kojima je ovo prva konzola a i naravno mnogi su presli sa xboxa na PS tako da mislim da ce se u svakom slucaju dobro prodati.

Ep druze!cheers
To da, ko nije igrao sad mu je prilika da odigra u najboljem izdanju ;)

GAF insajderi kazu bice oko prve-druge nedelje avgusta. Svakako bice posle E3-a.

Nema veze sta na sajtu pise. Oces da ti iskpam one svedske sajtove gde retaileri listuju Red Dead Redemption 2, Last of Us i Shenmue 3 sa sve datumima? :D

Ako su i Sony i developeri rekli da izlazi na leto, izlazi na leto. Temp datumi su ili zadnji dan quartera, prvi dan quartera ili zadnji dan godine.

Mani se tih sajtova :D.

Pa ako je tako zasto nisu odmah napisali Q4 2014 ili TBA 2014 ovako samo zbunjuju ljude :D.

Covek koji je radio na TLoU, postavio je na svom FB nalogu sliku (koncept) gde se vidi Eli u malo starijem izdanju sa recima "It's coming..."!

Prilozi

• uploadfromtaptalk1399308254645.jpg
    uploadfromtaptalk1399308254645.jpg
    254.2 KB · Pregleda: 101
Meni je ova igra brzo dosadila. Verovatno iz razloga sto ne podnosim u igrama da nekog stalno ko cicak vucem za sobom i cuvam. Aj, mozda joj dam drugu sansu
Svako ima svoje misljenje i to je skroz cool , ali po meni LAST OF US je masterpiece .
Sto se tice vuce nekog za sobom , ima slicnosti tu u Resident EVIL 4 koja je takodje jedna od najboljih u seriji .
Iskreno jedva cekam da izadje za ps4 , samo zbog supporta Naughty dog-a kupicu :D.
Poz!

Dođe mi da iznajmim PS3 samo zbog ovoga. Ortak ludak prodao svoj, pa ne mogu da pozajmim k'o za Heavy Rain. Zna li neko koliko bi me izašlo iznajmljivanje na 7 dana?

Upravo zavrsio Left Behind Definitivno dobar nastavak remek dela,ali mi je suvise kratko trajao. Ili sam ocekivao vise igre :)
pretpostavljam da ce izaci novi SP dlc i nastaviti ovu pricu...
photo_15.jpg

Upravo zavrsio Left Behind Definitivno dobar nastavak remek dela,ali mi je suvise kratko trajao. Ili sam ocekivao vise igre :)
pretpostavljam da ce izaci novi SP dlc i nastaviti ovu pricu...
photo_15.jpg

Ne, Left Behind je bio jedan jedini 2-3hr SP DLC koji je i imao odgovarajuce snizenu cenu u odnosu na full igru. Nece praviti vise.

Ne, Left Behind je bio jedan jedini 2-3hr SP DLC koji je i imao odgovarajuce snizenu cenu u odnosu na full igru. Nece praviti vise.

Ko zna, mozda se predomisle.
ELi kaze Dzoelu u TLOU da je proslo 3 nedelje kako je ujedena, sto znaci da je ostalo 3 nedelje "nereseno" ;)

Poslednja izmena od urednika:
Predstavnici Nevaljalog Dzukca su rekli da je to jedini DLC sa pricom i za jednog igraca. Imaju vec dva tima koji rade na Uncharted 4 i novoj igri koju nisu objavili. Mozda Last of Them :)

Poslednja izmena:
Presao sam jos jednom ovo remek delo.
Bruka koliko je igra dobra...

Vec mesecima hocu da predjem i AC4, Hard Rain i GTA V ali kapiram da me nece drzati ni pola kao TLOU pa mi se i ne pocinje :trust:

IMG_1941.jpg

Greota ne igrati na PS4.

Greota ne igrati i tacka .

auuu jos 2 sedmice :(

Gde je najpovoljnije ovo uzeti, US PSN ili?

Nazad
Vrh Dno