Šta je novo?

iPhone u Srbiji - diskusija o ponudi

Svuda za iPhone ima poseban paket, mislim svuda u svetu

Nisu gluposti, vec svuda u svetu se on prodaje uz paket za 199eur ili dolara ili koju vec cenu, i ne znam sta sve ukljucuje taj paket. Nigde ga nema za dinar, ili za eur, ili za dolar

Ne znam odakle ove informacije, ali nisu tačne, naravno. Evo u Norveškoj npr. Iphone za "dinar", i standardni paketi. Pa biraj šta ti odgovara: https://nettbutikk.telenor.no/Mobil...iption=424274153&binding=425264193&detail=abo

@ays

Sa cenom od 155€ uz paket od 34€ bi u telekomu bio jeftiniji od S4 i M7, a to se neće desiti. Biće skuplji od S5, koji košta 200€ uz paket od 40€

Uz MegaNet ce biti sigurno 1 dinar i vise se nece zvati MegaNet, nego iPaket :D

Taj paket je bas "neogranicen" jedino 4k minuta, ali dobro sta sad :)

Ja ocekujem 300e telefon i 30e paket.

Pazi ako ima nesto u onome da ce i Apple da odredjuje cenu (ili sam to sanjao da sam negde procitao/cuo) onda mozemo da se nadamo ovome sto sam rekao... Ako pak nije tako, onda se nadamo ovom tvom :)

Edit: Te cene bi mogao da ocekujem u Vip-u, jer je MTS uvek bio paklen sa cenama, o Telenoru da ne pricam.

Gledam paket onaj gore sto je ays dao:

1099 kuna je 144,45 eura
260 kuna x 24 meseca je 820,19 eura

To mu sve dodje 964,64 eura.

Mogli bi mozda onda da se nadamo 300e i 30e mesecno sto mu dodje 1020e na kraju.

Edit2: hebena opera, nece edit mora drugi post.

Poslednja izmena:
Koliko ja znam, Apple nema problem sa tim da iPhone bude najskuplji uređaj na tržištu i on će to i biti. Verujem da će najviše profitirati kupci SGS5, jer ovi jednostavno neće dozvoliti da im pada prodaja. Spustiće cene, praviće bundle-ove, radiće sve što treba da rade da povećaju prodaju. Mnogo su fleksibilniji od Apple-a (i bilo koje druge firme) po pitanju cena.

Уз Mix Net L који ја користим, Ѕ5 је 57.000 динара уз уговор на 24 месеца.
По томе, скоро сам па потпуно сигуран да ће 5Ѕ бити барем 60.000 уз тај пакет... ако се уопште буде нудио уз исти.

Мислим да је НовембарскиВиски у праву и да ће дефинтивно бити најскупљи телефон на тржишту и да ће профитирати сви они који желе неки од ових најбољи андроид телефона, јер ће им вероватно пасти цена.

Ma nema sanse da mu cena bude manja od 50,000 ili 60,000 din ....

Ne znam odakle ove informacije, ali nisu tačne, naravno. Evo u Norveškoj npr. Iphone za "dinar", i standardni paketi. Pa biraj šta ti odgovara: https://nettbutikk.telenor.no/Mobil...iption=424274153&binding=425264193&detail=abo
To je Norveska, ne bi me cudilo da operateri doplacu za iphone u korist stanovnistva.
Pogledaj na Orange france, tamo je 199.90eur na ugovor od 2 godine, i to ova cena vazi uz neki popust koji traje do 21 maja inace je 299.90. Ne znam kolika je pretplata za taj paket najjeftiniji. iP5c je 29.90eur uz ovaj promotivni period inace je 129.90 Ima jos i iphone5 koji je 49.90 eur uz ovaj promotivni period inace je 149.90. iPjone4 ide za 1 eur, dok iphone4s uz promotivni period je 1 eur, a inace je 101eur

U Norveškoj su svi ugovori na godinu dana. Prosto, čovek napisao da "svugde u svetu" postoje neki iphone paketi, i da nema iPhone za "dinar", pa sam samo odgovorio da nije tačno. iPhone je telefon kao i svaki drugi, ima tu svoju cenu, pa ko hoće nek' plaća.

Prestanite više da nagađate koliko će koštati telefon, koji paket i šta će imati u paketu. Još niko ne zna (apple nije poslao info, oni određuju cenu). Iphone je stigao u MTSovu centralu...

Moje skromno misljenje je da ce cena paketa uz iPhone-a 5S biti ako ne identicna, onda vrlo vrlo bliska sa paketima uz Samsung Galaxy S5. Pod cenom paketa mislim i na cenu mesecne pretplate i cenu telefona uz pretplatu. SA TIME, sto sam ubedjen, kako je vec neko rekao, sobzirom da je Samsung dosta fleksibilniji, da ce nuditi neke dodatke, kao na primer onu najosnovniju verziju Tab3 tableta ili nesto slicno (i svaka im cast na tome). Mislim da je to sasvim Ok :)

Никад, а можда ни тад.
Читај мало претходне поруке.

Док се не појави у пословницама, не верујем :)

Pa kada ce se pojaviti u ponudi? Vidim da ga jos nema.

Bio je prvi maj, a posto je MTS drzavna firma, rekli su posle praznika, znaci od danas pa nadalje ga mozes ocekivati u svojoj najblizoj MTS poslovnici.

Koliko mislite da ce pasti cena po oglasima za 5s 16 gb kad krene u Mts-u prodaja?

Zakljucani na MTS ce biti jeftiniji od simfree, ne verujem da ce simfree biti nesto puno pojeftiniti.

To su još lepše vesti :)

A ako je neko na Telenoru? :D

Тај да мења мрежу.

Bio sam malopre u poslovnici i kažu od 01.06.2014. godine u prodaji...

Znaci Telenor se jos nije ni nezvanicno oglasio?
btw. Na mts ni vip ni za zivu glavu pa makar iPhone 6 platio duplo... Vip kvazi operator koristi sve od mts-a (cim mts ostane bez neta ni na vipu ga nema), a mts-ov net uzas pogotovo po vecim gradovima... Kad mi speedtest pokaze oko 20Mbps kao na telenoru mozda razmislim...

Trebao bi da pogledas temu na forumu 3G brzine :) I Vip i MTS idu preko 20Mbps.

Nazad
Vrh Dno