Šta je novo?

iPhone u Srbiji - diskusija o ponudi

Знаш шта би било најбоље? Да нам дају да сами направимо пакет... типа:
Минути:
- 100
- 200
- 500
- 1000
Поруке:
- 100
- 500
- 1000
Интернет:
- 500мега
- 1гига
- 5гига
- 10гига

па ти саставиш шта ти треба...

Da i ja mislim da bi to bilo super. Vip kao to daje sa smart tarifom, ali debelo to naplaćuje.

600 minuta
300 poruka
2GB neta

Sve to za 2 crvene, mislim da je OK.

Meni će za ženu, kojoj i planiram da kupim iphone kao ulazak u svet smartphone telefona - još je na Nokia, trebati čudan paket.
Mnogo minuta i sms, a nešto sitno mb, pošto prosto odbija da koristi net na telefonu.
Još se dvoumim samo 4s ili 5c,ali tu će da presudi estetika.

Da i ja mislim da bi to bilo super. Vip kao to daje sa smart tarifom, ali debelo to naplaćuje.

600 minuta
300 poruka
2GB neta

Sve to za 2 crvene, mislim da je OK.

Изгледа да има и МТЅ нешто на ту фору, само као додаци за постпејд пакете:
http://www.mts.telekom.rs/index.php/tarifni-dodaci.908.html

Ето, научи човек нешто ново сваки дан...

Meni će za ženu, kojoj i planiram da kupim iphone kao ulazak u svet smartphone telefona - još je na Nokia, trebati čudan paket.
Mnogo minuta i sms, a nešto sitno mb, pošto prosto odbija da koristi net na telefonu.
Još se dvoumim samo 4s ili 5c,ali tu će da presudi estetika.

http://www.mts.telekom.rs/index.php/MIX.html Нешто овако?

Иначе, исто сам и ја имао са мојом, па ево сада користи интернет на телефону више него ја :d

Kod moje nema šanse, jedino ako bi ja naprasno prestao da koristim internet, možda bi je to pomaklo. ;)
Inače, potrošio sam 1.5gb za 25 dana, pa sam uzeo 500mb za 300 din.

I ja sam poslovni čovek, zovem dosta dnevno, plaćam parking i račun uvek između 1600 (pretplata) i 2300 dinara, ne znam šta ima u tim paketima od 4000 :)
Ја не могу ни овај од 2000дин(Mix NET L у Телекому) да потрошим па тако имам барем по 300минута које ми се преносе у следећи месец и сав СМС... што није никако случај са интернетом, због којег и имам овај пакет
Ja sam dao primer. Licno isto koristim paket od 1980 (tako nesto), mada cesto budem na oko 3000, 3500 - trebace mi jaci paket jer dosta poziva obavljam i potrosim minute jako brzo.

Trošiš paket od 4000? Upravo tvojim primerom su pokazao da se uzimanje telefona uz paket ne isplati.
Upravo to sam i hteo reci...
Rekao si:
Niko o njima ne govori, već o ovima što gledaju telefon i pretplatu kao na ratu za kredit.
Ja sam ti upravo pokazao da pretplata to i jeste ako uzimas telefon uz nju - deo pretplate je ustvari kredit kojim otplacujes telefon.

Nešto ja tebe ne razumem. Meni je pretplata - pretplata, koliko meni treba mesečno. Moj slučaj mix net od 1000 din puna cena. Onda gledam telefon koji želim, LG G2 koji je uz taj paket - oh, pa ne nude ga uz moj paket. Čak i uz sledeći paket je skuplji nego preko oglasa.
Ok, moje rešenje - 50% i oglasi.

A slučaj sa kreditom, tvoj primer. Uzmem paket 4740 dobijem telefon za 6000 din, ili 6100 paket i telefon za 1 rsd.

E pa baš volem take koji vole kredite.

Stvarno ste cudni. Pa ne mozes uzeti najskuplji telefon uz najmanji paket i da ti se isplati. Mada ove godine su bas podigli cene uz ugovor.
Evo moj primer, pa vidite dal' valja racunica:

Kad sam produzavao prosli ugovor (koji inace sestra koristi) uzeo neki alkatel cini mi se 997 ili nesto slicno za 1 din. (dali mi neki mali popust kao starom korisniku). Taj telefon istog dana prodao za 170eu. Pricam o paketu mix-net m. Eto sa tim parama sam mogao da placam godinu ipo dana racun, a samo 6 meseci iz svog dzepa.
Prosto da prostije ne moze biti.

Dobro, pošto je tema iphone i cela priča je krenula oko kojih paketa će iphone biti 1 dinar - da batalimo više priču oko drugih telefona.

Takođe, onog dana kada se pojavi iphone u mts, ja dajem oglas za kupovinu. :D

Nešto ja tebe ne razumem. Meni je pretplata - pretplata, koliko meni treba mesečno. Moj slučaj mix net od 1000 din puna cena. Onda gledam telefon koji želim, LG G2 koji je uz taj paket - oh, pa ne nude ga uz moj paket. Čak i uz sledeći paket je skuplji nego preko oglasa.
Ok, moje rešenje - 50% i oglasi.

A slučaj sa kreditom, tvoj primer. Uzmem paket 4740 dobijem telefon za 6000 din, ili 6100 paket i telefon za 1 rsd.

E pa baš volem take koji vole kredite.
Poenta moje price je da pakete gledam kao kredite i gledam na osnovu onog sto sam napisao da li mi se isplati da uzmem telefon kod mog operatera. Dakle nekad se desi da se isplati, nekad ne.

Sto se tice teme, maj kuca na vrata, kod mts jos nema novosti u vezi iPhone... Cudi me da se Telenor nije do sada oglasio (bar ne zvanicno).

Bio danas do telekoma, frišak info:

- u maju predstavljanje, prošle nedelje im bili menadžeri da im objasne detalje
- po svemu sudeći iPhone će imati i svoj poseban paket pretplate

Посебан пакет за ипхоне :) како ће звати "све за iPhone 7999din" ?

Poslednja izmena:
zvace se iPaket

Svuda za iPhone ima poseban paket, mislim svuda u svetu

Kakve su to gluposti..

Nisu gluposti, vec svuda u svetu se on prodaje uz paket za 199eur ili dolara ili koju vec cenu, i ne znam sta sve ukljucuje taj paket. Nigde ga nema za dinar, ili za eur, ili za dolar

znaci 199 dinara

^
Sta to znaci...moram da menjam paket i da uzmem neki od 5k dinara da bi uzeo IP za 199$€ ?

Mislim da ce biti tako nesto, ali to ce podrazumevati sve neograniceno

Па добро,неће бити скупо узети га на уговор..

Poslednja izmena:
Ne znam čemu sad toliko iščuđavanje... U CG košta 300€ uz paket od 65€ (800min, 3GB...), a oko 500 uz paket od 30€ i toliko će, otprilike, koštati i ovde. S5 je u telekomu 42.000 uz paket od 30€

Ne znam čemu sad toliko iščuđavanje... U CG košta 300€ uz paket od 65€ (800min, 3GB...), a oko 500 uz paket od 30€ i toliko će, otprilike, koštati i ovde. S5 je u telekomu 42.000 uz paket od 30€

Али зато у Хр је 5S од 16гига 399 куна или 52еура уз пакет који је 13еура месечно.
Извор

uploadfromtaptalk1398726703064.jpg

Ako ja dobro vidim to je 399 kuna unapred + 380 kuna mesečno...

Mozda je opet kodirao u Atom Editoru pa ima halucinacije :d

Jos nema AppStore-a naseg... :/

Da li ovo neograničen internet podrazumeva neograničen internet u fulu ili je kao kod nas caka neograničen pa ti nakon nekoliko giga spuštaju brzinu?

Ako misliš na CG, onda 3gb. To sa "neograničenim" internetom je dobro jedino što ne postoji mogućnost da se probije paket pa da naplaćuju brutalno i što može da se dokupi još. Inače je poptuno neupotrebljivo kad smanje brzinu.

Ako ja dobro vidim to je 399 kuna unapred + 380 kuna mesečno...

Да ,лоше је видео ays

У праву сте... нисам добро прочитао, лоше ми иде та латиница :p
Гледам сада овај ”Bez granica L” пакет и за њега каже следеће:
Cijena uređaja 1099 kn
Ukupna mjesečna naknada 260 kn

Цена му дође 155е
Месечна тарифа: 34е за пакет са неограниченим позивима, порукама и интернетом.
То и није баш повољно колико сам оригинално мислио али није ни баш болесно скупо као што је NovemberWhisky навео за ЦГ.

Mozda je opet kodirao u Atom Editoru pa ima halucinacije :d
Jos nema AppStore-a naseg... :/

Еј бре, немо’ се вређамо! Халуцинације једино имам од Вим-а ових дана :d

Nazad
Vrh Dno