Da i ja mislim da bi to bilo super. Vip kao to daje sa smart tarifom, ali debelo to naplaćuje.
600 minuta
300 poruka
2GB neta
Sve to za 2 crvene, mislim da je OK.
Meni će za ženu, kojoj i planiram da kupim iphone kao ulazak u svet smartphone telefona - još je na Nokia, trebati čudan paket.
Mnogo minuta i sms, a nešto sitno mb, pošto prosto odbija da koristi net na telefonu.
Još se dvoumim samo 4s ili 5c,ali tu će da presudi estetika.
I ja sam poslovni čovek, zovem dosta dnevno, plaćam parking i račun uvek između 1600 (pretplata) i 2300 dinara, ne znam šta ima u tim paketima od 4000![]()
Ja sam dao primer. Licno isto koristim paket od 1980 (tako nesto), mada cesto budem na oko 3000, 3500 - trebace mi jaci paket jer dosta poziva obavljam i potrosim minute jako brzo.Ја не могу ни овај од 2000дин(Mix NET L у Телекому) да потрошим па тако имам барем по 300минута које ми се преносе у следећи месец и сав СМС... што није никако случај са интернетом, због којег и имам овај пакет
Upravo to sam i hteo reci...Trošiš paket od 4000? Upravo tvojim primerom su pokazao da se uzimanje telefona uz paket ne isplati.
Ja sam ti upravo pokazao da pretplata to i jeste ako uzimas telefon uz nju - deo pretplate je ustvari kredit kojim otplacujes telefon.Niko o njima ne govori, već o ovima što gledaju telefon i pretplatu kao na ratu za kredit.
Poenta moje price je da pakete gledam kao kredite i gledam na osnovu onog sto sam napisao da li mi se isplati da uzmem telefon kod mog operatera. Dakle nekad se desi da se isplati, nekad ne.Nešto ja tebe ne razumem. Meni je pretplata - pretplata, koliko meni treba mesečno. Moj slučaj mix net od 1000 din puna cena. Onda gledam telefon koji želim, LG G2 koji je uz taj paket - oh, pa ne nude ga uz moj paket. Čak i uz sledeći paket je skuplji nego preko oglasa.
Ok, moje rešenje - 50% i oglasi.
A slučaj sa kreditom, tvoj primer. Uzmem paket 4740 dobijem telefon za 6000 din, ili 6100 paket i telefon za 1 rsd.
E pa baš volem take koji vole kredite.
Mislim da ce biti tako nesto, ali to ce podrazumevati sve neograniceno
Ne znam čemu sad toliko iščuđavanje... U CG košta 300€ uz paket od 65€ (800min, 3GB...), a oko 500 uz paket od 30€ i toliko će, otprilike, koštati i ovde. S5 je u telekomu 42.000 uz paket od 30€
Ako ja dobro vidim to je 399 kuna unapred + 380 kuna mesečno...
Да ,лоше је видео ays
Cijena uređaja 1099 kn
Ukupna mjesečna naknada 260 kn
Mozda je opet kodirao u Atom Editoru pa ima halucinacije :d
Jos nema AppStore-a naseg... :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari