Kao deca ste, pa sta ako je trenutno neisplativ,bitno je da ima bolju perspektivu od 90% drugih coina, bio je neisplativ i pre pumpa kada se kopalo 3 puta vise. Po meni nije bas pametno/isplativo skakati sa jednog coina na drugi koji je u tom momentu ispativ, pa cim mu skoci cena, skoci i diff i ne stignete nista da nakopate. Izaberite 3-4coina i kopajte ih.
Sad je malo pao i diff, nije ni strasno da se kopa direktno.
Pocinje da me nervira cela situacija, ne zna covek ni sta da kopa. Izgleda da cu ja lepo od 1-og da ostavim sve na drk-u i necu da gledam ni diff ni nista.
Ne vredi kukati. U ovom momentu nema isplativog novcica koji se izdvaja iz mase i ako ga ima, nece biti vise toliko isplativ za par dana. Odaberes 1-2 coina u koji verujes i naplatis se kad bude pump,jednostavno, ne isplati se svaki dan pratiti cene i diff, osim ako ti primarni posao nije trgovina kriptovalutama....
Mnogi su usli u ovu pricu da se obogate preko noci, ne ide to tako. Kada je bila eksplozija LTC-a mnogi su sanjali milione, ja sam znao da obican gradjanin ne moze da postane milioner sa ulozenih 5-6-7 hiljada eura,to jednostavno tako ne ide. Ja se zadovoljavam nekom zaradom od 300-400-500e mesecno u ovom momentu, tako da mi ove cene i rast difficulty-a ne padaju tesko.
Ja sam i resen da kopam drk i jos nesto mozda, videcu. Imam nesto malo max-a u steku i to je to. Ali sta god da pomislim da kopam diff ode dodjavola i onda je bolje kopati nesto drugo pa menjati ali vec uvece ni to ne vazi. Prebacicu sve na drk mesec dana i necu nista da gledam, bas me briga.To je situacija da covek poludi, kad je na samo jednom uhvatis neki prosek, a kad saltas... sta znam ja se nisam nesto time usrecio. Mozda je najbolja varijanta odabrati 2-3-4 koina koji su ti perspektivni i njih tuci dok se pojavi nek ikoji bi zamenio odabrana 4 ili tako nesto. Sve juriti je suludo. Jedino je 100% da ces se izmaltretirati posteno jureci i saltajuci. Danas se pojavljuju ljudi koji su coin-jay-evi.![]()
i ja sam tako nesto resio, znam da racun za struju nece da dodje ko za scrypt tako samo zaokruzim jednu cifru LTC-a i prebcujem na DRK, pustam to i ne gledam pa sta bude, onaj VTC prepustam Vulkancima pa nek se oni macuju sa njim ...Ja sam i resen da kopam drk i jos nesto mozda, videcu. Imam nesto malo max-a u steku i to je to. Ali sta god da pomislim da kopam diff ode dodjavola i onda je bolje kopati nesto drugo pa menjati ali vec uvece ni to ne vazi. Prebacicu sve na drk mesec dana i necu nista da gledam, bas me briga.
Koji je driver u pitanju? Meni je isto to radio dok nisam stavio noviji driver. Ili to ili HW, zavisi od podesavanja.Imam 280x,kad koristim ovo
sgminer.exe -k darkcoin -o stratum+tcp://eu1.cryptoalts.com:5555 -u -p -I 13 -w 256 --thread-concurrency 8193 -g 2 --gpu-engine 1050 --gpu-memclock 1500
kad pokusam sa tim podesavanjima samo pokrene majner i zatvori ga bukvalno posle pola sekunde...
Ovako?Stavi pause na kraju bat fajla pa vidi gde je greška
Podesavanja su ova sto sam okacio. Drajver je 13.20 sto je dosao uz kartu. Nesto me zezao net kad sam instalirao karticu pa sam stavio taj. Skidam sad 14.4 pa cu da probam...
@ Vojkan
Ja sam obrisao,ima
EDIT
Ovako?
sgminer.exe -k darkcoin -o stratum+tcp://eu1.cryptoalts.com:5555 -u -p -I 13 -w 256 --thread-concurrency 8193 -g 2 --gpu-engine 1050 --gpu-memclock 1500 -pause
U prilogu su moja podesavanja za R9 280x
U prilogu su moja podesavanja za R9 280x
Najvise sto sam dobio je 1.732 MHash.. :trust:
Mozda neko drugi zna u cemu je problem?Driveri su 13.12
Dodaj u skriptu: del *.bin
, ako to ne pomogne restartuj komp. Da li ti prilikom pokretanja minera ispisuje poruku tipa darkcoin kernel is experimental? Tako nešto. Ako ne ispisuje skini drugi miner.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari