Da li je neko moze provereno da mi kaze koliko struje vuku 4 grafike Sapphire R9 280x DualX 1,1V 1050/1500. Napominjem da bi se kopali X11 coin-i. Napajanje Enermax Revolution 1050w, do sada su mi na njemu bile 3 R9 280x karte jer sam kopao scrypt do nedavno, sada se prebacujem na X11 pa me interesuje koliko bi vukle te 4 karte. Da je novo napajanje ne bih se razmisljao, ali posto je staro oko 3 godine interesuje me koliko cu ga opteretiti i da li ga mogu toliko opteretiti?
pa jel taj SS bljuje vatru ???Ja teram 4 Toxica na 1075-1081mV na SCRYPT na platinum SS 760w:smoke:
Pa ti racunaj sada![]()
Za sada, `ladan ko (topao) spricer, ne prelazi 35 stepeni, mereno onim "laserskim/IR" termometrom![]()
280x na X11 troši ~150W, dakle 4 kom na dobrom napajanju od 800W može sigurno ali ne bih terao 5 nikako.
Da ne mislis na 270x? Posto s' 4kom 280x samo je pitanje kad ce napajanje ili i sve ostalo otici u vjecna lovista...
Ne, ne mislim na 270![]()
Meni šljakaju 1.019v @ 1000/1500MHz stabilno.
BIOS mod via VBE7.
Znam ja sta se pisalo, zato sam i naglasio sta JE MOGUCE
KO ne veruje..... nikakav problemslike, zice, digitalni watmetar, digitalni toplomer, opremljen sam
![]()
Trenutno experimentisem.
Rasporedio hash na X11 coine (DRK i HIRO), HVC i GRS.
Za neki od ovih ću se odlučiti da vozim preko leta.
To mi kaziVidim da ovaj X11 trosi upola struje pa stim verovatno i smanjuje temperaturu, gde ga kopas, to jest gde si se prikacio na njega...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari