Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

Ima li ko stabilan bios za undervolting Gigabyte WindForce R9 280X. U pitanju je obicana verzija, nije butterfly?
Hvala

Meni šljakaju 1.019v @ 1000/1500MHz stabilno.
BIOS mod via VBE7.

Sta kopas na tom naponu i na kom kloku drzis grafike? Ja nisam mogao da majnujem scrypt algoritme sa vrednostima napona izpod 1,09V na dual-x R9 280x kartama. Pretpostavljam da bi x11 kopao bez problema na 1.019V...

Sta kopas na tom naponu i na kom kloku drzis grafike? Ja nisam mogao da majnujem scrypt algoritme sa vrednostima napona izpod 1,09V na dual-x R9 280x kartama. Pretpostavljam da bi x11 kopao bez problema na 1.019V...

Scrypt, trenutno Whitecoin.
Clockovi ti već pišu, pogledaj ponovo. Ovo su GBT ne Sapphire.
MSI recimo ide 0.956v, nema pravila.

koji je minimalni napon uz minimalni klok na kom mogu da rade 280x kopajuci scrypt? konkretno ASUS top? treba se polako spremati za leto, bolje kopati 15% slabije nego da ode sve u...

koji je minimalni napon uz minimalni klok na kom mogu da rade 280x kopajuci scrypt? konkretno ASUS top? treba se polako spremati za leto, bolje kopati 15% slabije nego da ode sve u...

1020/1464/1.043V u mom slucaju - e sad, kad ti podesis 1.043, one u stvari setaju izmedju 0.994 i 1V, sto je dovoljno nisko po meni

rade one meni sada na 1020/1464/1.031V i to rock solid. Drzao sam ih do pre par dana na 1.062v i ne osetim neku razliku u temp u odnosu na 1.031 (koji seta izmedju 0.963 i 0.982)

Ako nadjes nekoga normalnog ko ih moze dobaviti kod nas po nekim normlanim cenama slobodno javi :)

Danas mi je riknuo Raidmax 730W i Sapphire 7950 vapor-X. Sve poslato na garanciju. Koliko se ceka na popravku ili isporuku novih komponenti? U pitanju su Emmi i WinWin.

Emmi i winwin su zapravo pod istim vlasnikom. Ako si u Bg, pouzdano znam da salju na isto mesto. Tj. na savski nasip i mozes cekati 2 nedelje. Zapravo oni za 1h mogu da urade, tj da provere sta ime. Samo da li ih mrzi.

Kod svedana lopata od 300MH/s za LTC kosta 10.000 dolara.

I sta, otplatis ga za 2 nedelje? :)

Takva cena moze biti samo preorder a realno ces ga dobiti sredinom 2015-te kad svi predjemo na nesto drugo i izadje 2-3 generacija ASIC-a koja daje 6x vise uz 2x manju potrosnju.

Dovoljan je ;)

ja sam koristion te 3g USB modeme i mislim da ce ti veciti problem biti taj sto ce se diskonektovati sam od sebe ako mu padne na pamet .

Pa ne znam zašto ti se to dešavalo, ja često koristim u mom kompu tu varijantu, doduše ne 24/7/30 ali nisam imao problema...ma fora je što je ovo smešno jefino, ispod 400 din mesečno, više mi se isplati to da stavim nego da vučem kabl do rudara kroz celu kuću i dva sprata...

Imao sma i ja probleme sa diskonektovanjem na VIP modemu . Diskonektovao se otp na svakih 8h

Imao sma i ja probleme sa diskonektovanjem na VIP modemu . Diskonektovao se otp na svakih 8h

I kod mene isto,nema tu rudarenja,ostavis masinu,i kad se vratis posle par sati obavezno diskonektovan a masina vuce struju,nema neta,nevalja to resenje nista.

Meni je Telenorov ZTE modem lepo radio dan i po kada sam imao problem sa ruterom gde mi je rig, bez ikakvih prekida i sl.

Rudario sam preko telefona na VIP mrezi, nisam imao nijedan jedini problem...

Ali zato imam drugi, sa 6990 - nece da radi u kombinaciji sa drugom karticom, samo sama. A ne mogu drugacije da uklopim... probanu u razlicitim slotovima na 2 razlicite ploce : MSI B75A-G41 i Gigabyte 990FXA-UD3. Racunar je uopste ne vidi kada je pored nje druga kartica (5830, 5850)... ima li neko ideju? Probao sam da ubodem drugi monitor u nju, rekoh da joj ne treba dummy, ali nije... Win 7 x64 je u pitanju.

Rudario sam preko telefona na VIP mrezi, nisam imao nijedan jedini problem...

Ali zato imam drugi, sa 6990 - nece da radi u kombinaciji sa drugom karticom, samo sama. A ne mogu drugacije da uklopim... probanu u razlicitim slotovima na 2 razlicite ploce : MSI B75A-G41 i Gigabyte 990FXA-UD3. Racunar je uopste ne vidi kada je pored nje druga kartica (5830, 5850)... ima li neko ideju? Probao sam da ubodem drugi monitor u nju, rekoh da joj ne treba dummy, ali nije... Win 7 x64 je u pitanju.

Stavi zadnji bios za plocu,mozda pomogne,vidjao sam da ploca ne vidi karticu,a posle najnovijeg biosa na ploci,vidi se kartica.

Vrh Dno