Šta je novo?

LG Nexus 5

Ne znam sad 100%, ali brat na ZTE blade g je probao i još neki drugari i svima su radile moje slušalice...

Ne znam sad 100%, ali brat na ZTE blade g je probao i još neki drugari i svima su radile moje slušalice...

Obrati pažnju na "handsfree" deo. Ako su klasične Apple slušalice, naravno da će raditi na svim telefonima. Ako su sa Handsfree, onda već zavisi od standarda i neće raditi na svim telefonima, tako da je Pablovo pitanje na mestu. Ako se dobro sećam, i Nokia je svojevremeno imala poseban standard za handsfree.
U svakom slučaju, nećemo time sada zatrpavati temu.

Xiaomi pistons v2 je taj lik iz recenzije bas na Note 2 koristio i kaze da sve radi izuzetno,tako da Pablo nemas brige :)

Sjajno !! Gledao sam preko mobilnog i mrzelo me da kliknem taj link iz recenzije :D

Kod hands-free slusalica sam ja nailazio na totalnu papazjaniju od modela do modela.
Konkretno na Nexus 5 mi rade jedne hands-free slusalice sa jedne Xperie. Sa druge Xperie ne rade! - Toliko o standardima.
Tako da se uzdam jedino u standard plug n play, ako radi, radi.

Pazario sam danas beli N5 i za sad sam vise nego zadovoljan. Nema nista od onih falinki. Malo se teze navikavam na jako mrsava podesavanja i na mnogo slabije boje nego na super amoledu.

Мислиш на скоро нормалне боје а не као у цртаћу ? ;)

Иначе :
[YOUTUBE]R7siKvpvuCM[/YOUTUBE]

Evo da se i ja upisem kao novi vlasnik Nexus 5 :) pre njega sam imao Nexus 4, primetna je razlika u brzini (iako mala), displej je bolji, a za ostale stvari nakon detaljnijeg koriscenja. Telefon leti bukvalno. Od onih "falinki" sam primetio jedino klimavo Power dugme ali iskreno to mi uopate ne smeta. Danas cu ga otkljucati i igrati se s njim malo...

Ovo mi se prvi put desava.Nece da updejtuje Facebook,Viber,Textra....
Piše nema dovoljno prostora a imam slobodno 750 mb slobodno Rama....Purity Rom je u pitanju.
Neki predlog kako ovo rešiti.

suje6uga.jpg

Poslednja izmena:
Dostupna RAM memorija je nebitna za to.
Jesi li pokušao da ugasiš, pa ponovo uključiš telefon?

Ma nije pravio te probleme do pre neki dan....
Neće nušta,obrisao i cash i Maga aplikaciju i opet nece....Opet ove cetri aplikacije nece da updejtuje,a sve ostale updejtuje kako treba.....
Ako ništa neisčačkam,ću flešnem Rom kao da ga prvi put instaliram....

To Gibo svaka ti čast radi,svaka ti dala vode iz bokala :D

izgleda zanimljivo ali nedovoljno da bi se bacio na flesovanje :)

Ma ceo ROM ima dve i po opcije... Dobar je hover ali fali mi milion stvari... Najbolji build im je bio onaj na 4.2.2.

http://www.androidpolice.com/2014/0...lver-premium-phone-hardware-plan-is-underway/

The Information's report has more details, allegedly gleaned from four sources familiar with the project. Here are the highlights:

Android Silver will replace the Nexus hardware program
Silver phones will get prompt software updates
Silver phones will feature premium hardware
Google will promote Silver phones at carriers and other retailers via its own marketing dollars
The Sliver program is set to launch in the US, Germany, and Japan "as soon as next year"

Sit still and watch the show. :cool:
Salu na stranu, videćemo šta će nam servirati umesto Nexus linije. Jedno je izvesno, biće skuplji.

Sad još uvek nema razloga za paniku, ali kad najave Diamond seriju, e onda...

ako nista ostaju nam kinezi :D

izgleda da je ovogodisnja verzija nexusa i poslednja,sto je smor.. ali *** :)

Valjda će sad pasti neka Google + Samsung (amoled) kombinacija :D

Nazad
Vrh Dno