Imaju pare za licencu ali nemaju pare za infrastrukturu, da li se sada osećaš malo bolje.
Pazi, ovo prvi bi znacilo da nemaju para ni za sta, jer 4G licenca i ulaganje u 4G infrakstrukturu se razlikuju jedno 100-ak puta! U stvari, ne slazem se ni da nemaju za 4G infrastrukturu, sem ako doticni ne misli da mora cela Srbija da se pokrije, sto je glupost. Takodje je glupost misliti da je to neophodno i primarna potreba kod nas - pre bih da se prava optika pusti u broadband net areni, nego li 4G, od koga ko zna kada ce imati koristi vise od 0.01% ljudi (ne racunajuci one koje se ugrade da bi se to izvelo

)
Mislim da cak Telekom moze da pokrije 4G-om vise nego sto VIP ima pokrivenost 3G-om do kraja godine, da se to dozvoli, i da ostane u plusu. Eventualno bez autoputa.
Ja nisam pomenuo ko će da ih kupi ,tebi sam prepustio da se baviš gatanjem u pasulj.
Ako se slazes sa prodajom Telekoma i "reklamiras" je na forumu, onda izvoli gataj ko moze da ih kupi.
Želim bolju uslugu i niže cene.
Neces dobiti nijedno od ta dva. Slobodno se kladim, navedi sumu, da 5 godina nakon prodaje Telekoma neces videti bolju uslugu i nize cene! U stvari, kladicu se da nize cene neces videti 10 godina najmanje - posle toga ce biti diskutabilno sta se smatra nizom cenom, jer nece ni postojati iste brzine uopste u ponudi.
Bukvicu očitaj budućem premijeru ,jer si koliko vidim bolje upoznat o stanju u telekomu od njega.
Premijer je politicar, i sta on prica nemam nameru da gledam uopste.
Kad se te reci stave na tehnicki forum vec, onda moraju imati neku potporu dalje od govora politicara. Inace, ispada da je ovo blog