zbog tolikih imbecila inace prodaju telekom.
Taj deo Telekoma nije deo koji iko zeli da kupi. Tako da... ponavljam ko zna koji put - ne nadaj se nicemu dobrom
zbog tolikih imbecila inace prodaju telekom.
Potreban info :
Moj dobar drugar živi u ul. Dr. Ivana Ribara 82 na Novom Beogradu. Uskoro mu ističe ugovor sa kablovskim operaterom kod kojeg trenutno koristi internet. Da li je nekom poznato (pre zvaničnog informisanja u poslovnici Telekoma) da li je izvršena montaža mini IPAN za vDSL u zgradama u Bloku 45 .
Koliko vidim tebi piše da je slabljenje 0 dB. Prema tome, niko, osim Telekoma, ne može da ti kaže koliko si daleko. Vrlo verovatno dosta blizu.
Pogledajte prilog 141117
Jel moze meni neko na osnovu prilozene slike da kaze koliko sam udaljen od centrale?
Koliko vidim tebi piše da je slabljenje 0 dB. Prema tome, niko, osim Telekoma, ne može da ti kaže koliko si daleko. Vrlo verovatno dosta blizu.
Ti si prema proracunima iz rutera na 1144 metara od centrale, dok se za mene jos ne zna.![]()
@dusman13
Upstream SNR mi je 29.6 dB, a downstream SNR 27.1. Dosta bolje nego kod tebe, i pored većeg uploada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari