Šta je novo?

BlackCoin [BC] (PoS)

Oči mi ispadoše jer tražim donji buy wall... većih nema do 28K čini se :O

Edit nađoh jedan na 15BTC @ 34k.

Poslednja izmena:
Ti buy wall-ovi nestaju istog trenutka kad se cena približi na 1k razlike, već sam se par puta opekao na iste, od tada ne čuvam BC, samo short-ovanje kad sam relativno siguran u trend ili neki nerealni order po principu APP.

Poslednja izmena:
Pošto su naplašili raju sad moraju da je smire sa nekom stabilnom cenom i povremenim pikovima ka gore a onda opet igranka...verovatno večeras...

Odmah ti sve jasno kad vidiš silovito "gore-dole"! Da se obogatiš preko noći ili da osiromašiš. :D

Ja sam se malo koncentrisao i sad se vraćam u igru.

Prati direkt link kako sam stavio i tu je... šta ga tražiš? :)

al se lomi oko 40k, nemam pojma hoće li dole ili gore...

uh.. vidim lepo se igrate.. ovde izgleda ko koga z... :)
ja nisam bio tu da vatam dno.. ali bice opet nadam se

Koliko god je bilo primamljivo kupiti po 30K vec smo usli u zonu kada nista nije sigurno, moze da se isplati, ali i da ljosne 10x.

Najbolja moguca situacija za trgovinu je kada novcic ima visednevni uzlazni trend, stepenaste prodaje i kupovine tu cuda prave. Sve ostalo moze da se okrene za cas.

To kao moj slucaj. U oktobru kad sam poceo da trgujem zaradio za tri nedelje 300 LTC-a sa 50 pocetnih. Sve posle toga potop, sad je tek krenuo neki oporavak.
;)
Koliko god je bilo primamljivo kupiti po 30K vec smo usli u zonu kada nista nije sigurno, moze da se isplati, ali i da ljosne 10x.

Najbolja moguca situacija za trgovinu je kada novcic ima visednevni uzlazni trend, stepenaste prodaje i kupovine tu cuda prave. Sve ostalo moze da se okrene za cas.

To samo pokazuje da se dobro snalaziš kad valuta skače jer tada nemaš strah od gubitka...kad ide na dole (imaš strah od gubitka), ako prodaš pre cene po kojoj si kupio, opet si na dobitku (u BTC-u)..nemoj na to da gledaš kao na gubitak, jer nisi prodao po većoj ceni pa si manje zaradio nego što si mogao....:)

Poslednja izmena:
Ja ga cekam na ~27,5k i 25k. Ako ne dodje do te cifre - nema kupovine.

Lova ide negde drugde, jednostavno ne dam vise jer tek sad vidim da je sve preko 30k balon. Barem za sada...

Idemo dole ponovo

LAST PRICE
0.00035100

Pitam se gde mu je donji support. Verujem može 31k ovako...

Puca polako, dugo je i trajalo ako mene pitate. Kao i svaki novcici do sada, krenu silovito i skrse se o ostro kamenje.

Varaš se da puca... evo odmah je bounce-back na 38k. Tek je počeo priču i treba mu dati šansu.
Ozbiljan volume je i dalje tu.

24 HR VOLUME
3695.166 BTC

Novčić je danas napunio 55 dana i ima svašta već da pokaže.

Poslednja izmena:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=469640.msg6353934#msg6353934

Sta mislite o ovoj ideji?

Da li je to navlakusa pa da svi pocnu kupovati po ovim cenama i automatski je podignu tj stvore fake pump sami od sebe i onda oni dodaju jos 300 btc-a kao slag na tortu.

Mislim, da su iole ozbiljno mislili, radili bi to behind the scenes a ne ovako javno, gde svi mogu to zloupotrebiti.

Iskreno veoma mi je cudan predlog pogotovo sto su developeri do sada pravili racionalne poteze i imali isto takvo razmisljanje.

Meni se uopšte ne sviđa inicijativa ovakvog tipa i prvi ću da jašem dobru priliku ako se ukaže.

Meni ovo deluje kao navlakusa no vreme ce pokazati...

Zapravo meni bi jedino objasnjenje za ovako nesto bilo - navlakusa.

Tacnije naterali bi ljude da kupuju po ovim cenama (39-43k) i time bi stvorili laznu buy podrsku na tom nivou jer je sada uopste nema.

Shvatili su da je i ova cena od 40k trenutno velika, a iskreno mislim da u ovom momentu ne vredi vise od ~25k, koliko sam i spreman platiti za isti. Postoji tu dobar rizik da ne bude nista od njega iako su ostro krenuli. Nije iskljucen scenario da se istovare na 1-2$ i kud koji mili moji.

Nazad
Vrh Dno