Šta je novo?

Limundo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tema ponovo otvorena, hvala svima na strpljenju.

Bas lepo od vas, ako prozovem nekog clana za dvojni nalog hoce li post biti obrisan, da se ne trudim bezveze ?

recimo ovaj http://www.limundo.com/kupovina/Rac...te/Graficke-kartice/SAPPHIRE-HD-7970/23147877

mitar-jovanovic1 (-1) koji licitira, vec ima negativnu ocenu od tog prodavca,za divno cudo prodavcu je dao pozitivnu i to 1min nakon sto je dobio negativnu, ma daj :) , a petar-tadic1 (0) bas resio da se uclani kako bi uzeo neispravnu graficku za preko 7000din
pa barem da se potrudio oko pravljenja nikova da ne budu toliko providni, pocece da ih stancaju kao forum botove, samo nalupa slova i brojeve i eto nik

mitar-jovanovic1
petar-tadic1

nije na odmet da se navedu dvojni nalozi ovde jer kad hoćeš nešto da kupiš onda samo lupiš search ovde da vidiš dal nije zafrknuo nekog već...

iskustvo mi govori da forumasi ne znaju da koriste search ,otvori novu temu a ista 3 reda nize, cast izuzecima :)
kada prodje minut izmedju ocena prodavac-kupac a u pitanju je naravno dvojni, nema sanse da je stigao da promeni ip, lik se samo izlogovao i usao pod dvojni nalog da se oceni, da vidim hoce li pronaci nesto LT

Aukcija je prekinuta.
Na Limundu nije dozvoljeno zloupotrebljavati mogućnosti Limundo sistema, kao i trenutne propuste u radu softvera zarad sopstvene koristi.
Limundo tim

http://www.limundo.com/kupovina/Rac...e-i7-3770K-3-50Ghz-GTX-770-Lightning/23358541

Sve cesce vidjam ovu poruku, jel neko zna koje su to mogucnosti ? Cudno mi je da u opste i postoje vise....
Ja znam za onu foru da u aktivnoj aukciji stavis link aukcije koja pocinje tek za recimo 7 dana a nju nafilujes slikama koje nisi stavljao u ovu prvu, ova prva se zavrsi ranije, a ovu sa slikama koja jos nije pocela samo obrises, ali to se lako da uociti i prekinuti,usput te klepe po usima .

ovakve stvari se uglavnom dese kad neko koristi isti IP za prodavca i ponudjaca. Ironija da neko prodaje besan komp a ne zna da klonira IP, no dobro ..

Limundo inace ima automatizovan sistem kako LT ne bi jurio ljude rucno, sto se takodje pokazalo kao losa praksa, jer je sada van pameti otici na otvorenu WiFi mrezu na limundo. Zamisli ukonektujes se na neciji WiFi a on koristi limundo - Op! dvojni nalog, cao zdravo, automatski sistem ti oseko glavu.

nije to to, onda je poruka drugacija, u kojoj se navodi da je koriscen dvojni nalog i dvojni bude suspendovan , kao sto vidis u toj aukciji niko nije suspendovan

evo na delu sta sve prolazi ,slika govori vise od reci
http://i.imgur.com/zbMIOxU.jpg

Poslednja izmena:

Nije sve uvek belo, crno, moze da mu se neko zameri i da namerno nudi... mada je veca sansa da je dupli nalog, zbog toga i kazem jedino LT uvidom u sistem i prikupljene informacije moze biti siguran ili ne ako se doticni zna sakriti...... na ebay-u sam samo dva puta licitirao (od kineza nekih) i jedna aukcija je resetovana jer je dupli nalog dizao cenu, na drugom nisam siguran, tako da.......
Takodje upoznat sam sa nekim preprodavcima i znam da oni ratove vode na limundu.... ipak je to teritorije od koje zive jos kad se na to doda inat i bolest zavisnosti uradit ce sve da neciji nalog uniste... (ja licno sa njima nemam posla i nisam u njihovoj sferi poslovanja pa nemam licnog iskustva ali znam sta rade drugima)

Samo neka dizu cenu i neka placaju proviziju.
Pogledajte da je sve manje prodaje na lmundu i kupindu,vecina presla na kupujem-prodajem i jos kad bi uveli kupujem-prodajem kes i to kao obavezan,zakopali bi prvopomenuti sajt.

zbog toga sto je ovo toliko ocigledna kopija da ociglednija ne moze biti.

SAMSUNG nalepnica umesto printa

ne-androidni sistem nalik na froyo

maska u obliku kinder jaje ambalaze

ovo ne vredi bukvalno ni 1000 dinara. A ljudi koji licitiraju, to rade jer nazalost, veruju da je ovo Galaxy ...

Moji primeri, gde je covek ocigledno intelektualno sveden na drvo:

- "gospodine, jel ovo u cipeli moze da se izvadi ili mora tako da se nosi ? " (u cipeli se nalazi drveni ulozak sa federom za slikanje ... )

- "izvinite, jel ima ovaj telefon GPRS ? - mislite na internet, da ima - ne ne mislim na pracenje satelitom GPRS - gospodine (objasnjenje GPS/GPRS) ... - e slusaj prevarantu, jdnostavno sam te pitao dal ima GPRS ti ako ne znas dal ima nemoj da me zavlacis!

Opasno smo postali gluup narod.

Ma nije.

Samo sada svaka b.udala ima pristup internetu, u odnosu na pre 5-10 godina kada to nije bio slucaj.

Nije sve uvek belo, crno, moze da mu se neko zameri i da namerno nudi... mada je veca sansa da je dupli nalog, zbog toga i kazem jedino LT uvidom u sistem i prikupljene informacije moze biti siguran ili ne ako se doticni zna sakriti...... na ebay-u sam samo dva puta licitirao (od kineza nekih) i jedna aukcija je resetovana jer je dupli nalog dizao cenu, na drugom nisam siguran, tako da.......
Takodje upoznat sam sa nekim preprodavcima i znam da oni ratove vode na limundu.... ipak je to teritorije od koje zive jos kad se na to doda inat i bolest zavisnosti uradit ce sve da neciji nalog uniste... (ja licno sa njima nemam posla i nisam u njihovoj sferi poslovanja pa nemam licnog iskustva ali znam sta rade drugima)

I meni je to palo na pamet, da mu se neko nakacio i hoce da upropasti aukcije, ali zar nije normalno da ako to vidis prijavis da suspenduju nalog takvom kupcu, kazes clan nudio u prosloj i odustao a sada evo opet nudi, ali je mnogo veca verovatnoca da sam sebe potkopava
Bas da vidim sta ce da se desi, ako neko prati Cileta sa YT-a, decko stavio telefon na KP , do sada je pobrisao preko 50 nerealnih ponuda, bolesni klinci nude 5miliona kao pre za onaj A4 papir
https://www.kupujemprodajem.com/Xperia-Neo-V-8GB-12127334-oglas.htm?filter_id=

Vrati se 30-40 strana nazad, mislim da je tu negde, lik je ponudio cist beli A4 papir i nalupetao se nekih provala u opisu, pa se ljudi nalozili da biduju, i prebacio je milion dinara debelo, mislim da je na milion i po prekinuo Limuncino aukciju...

Prilozi

• Screen Shot 2014-04-19 at 17.31.29.png
    Screen Shot 2014-04-19 at 17.31.29.png
    30 KB · Pregleda: 264
  • Screen Shot 2014-04-19 at 17.31.54.png
    Screen Shot 2014-04-19 at 17.31.54.png
    22.3 KB · Pregleda: 255
  • Screen Shot 2014-04-19 at 17.32.05.png
    Screen Shot 2014-04-19 at 17.32.05.png
    28.5 KB · Pregleda: 255
  • Screen Shot 2014-04-19 at 17.32.15.png
    Screen Shot 2014-04-19 at 17.32.15.png
    34.5 KB · Pregleda: 257
Poslednja izmena:
Ništa, licitiraj do kraja, pa odbij da uzmeš jer je "original" .... i ako ti da negativnu, Limundo će je obrisati .... i tako ... :) :)

Ma nisam ni licitirao, vidi se na kilometar da je kinez..
Čak sam i prijavio ovim limundovcima da je fake roba, ali njih boli ona stvar što na njihovom sajtu valjaju svakojaku sumnjivu roba, a oglašavaju je da je original.

Zato krivite samo prodavce, kriv je limudo a i VI (mislim kupci)
Lepo treba dozvoliti da se moze naznaciti da nije original, ali to je protiv pravila jer ugrozava SRPSKI samsung, itd......

Takodje ovde 95% nece platiti original za 80% robe i ako mu se kaze uzet ce kopiju jer zeli jeftino i zeli da veruje.....

idealno bi bilo da postoji oznaka originalnosti i ako je cekirana da onda garantujes da je to 100% original, ako ne postoji onda znas da kupujes to sto vidis na slici i nista vise

Iskreno za nesto je original daleko bolji a za nesto je razlika minorna a cena takodje 80% niza... (ne mislim na telefone vec generalno)

Poslednja izmena:
Da, da. Kupac sto je kupio kopiju je kriv?
On je kriv sto nije naucio kako prepoznati original?
Ja kontam da bi dosta ljudi sa bencha prepoznalo kopiju. Ali meni je zao sto ce taj neko biti prevaren i nece moci nista uraditi da vrati pare, a telefon je za kantu.

@blastoise
Nisi razumeo kupac je kriv jer zeli original po ceni kopije, takodje da neko napise da je kopija iz inata bi prijavio limundu/kupindu.....

Ne proprodajem kopije ali kad radim se PC servisom pa kad me 99% smara za deo koji je kineski da li je ORIGINAL!, a dobija ga po 30% cene originala jer original ne postoji (tastatura, lcd, baterije...itd) sta im dalje reci.... lepo im objasnis i jedan deo ode dalje gde im neko uzme 30% vise za istu stvar ali kaze da je original novo.. ASUS, ACER, itd

Na primer zet u grckoj na moru kupio kopiju iphone-a i nokie za 200e, samo sam se nasmejao..... ne podrzavam, nikad ne bi kupio krs kopiju telefona, jer je nokia ocaj a iphone ne upotrebljiv i smesan... ali ko je tu kriv?

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno