Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Naučićeš i ti jednog dana, ima vremena :)

@fkloznica: fora sa blurom je da uslikas nesto, onda pomeris telefon na gore drzeci objekat na slici za koji hoces da ostane u fokusu u sredini kadra. Posle kad se isprocesuira slika, mozes da se poigras sa efektom u photos aplikaciji.

Radi mnogo bolje nego M8 koji baš ima kameru za to :d

I uspeva im. Odlično radi. Samo pogledaj ono uputstvo što prikažu prvi put kada slikaš sa tim efektom i nema greške.

Брате,када сам видео ругобу коју су ставили на почетку туторијала одмах сам угасио,уплашио сам се.. :)
Могли су да ставе неку лепу особу

Samo mi se ne sviđa to što dugme sa slikanje ogromno, zauzima četvrtinu ekrana. Kao da je ics. :)

Pa to je da bi ljudi lakše pogodili za #svojko, #sebic ili #selfie.

Mislim da je povezano sa ovim, obzirom da uobičajene 8, 12mpx... rezolucije nisu 16:9, odnosno widscreen pa je bilo neophodno ''zacrneti'' deo ekrana:

Another important update includes the previously rumored 100% viewfinder fix, which means the final photo will look exactly the same as it does on the viewfinder screen.

Poslednja izmena:
Брате,када сам видео ругобу коју су ставили на почетку туторијала одмах сам угасио,уплашио сам се.. :)
Могли су да ставе неку лепу особу

Sve osobe su lepe. Neke spolja, neke iznutra. :p

За сада сам задовољан. Панорама слике се много боље раде него раније,док никако да извалим шта је фора са блур сликањем :)

+1
WTF
Šta treba da uradi taj blur... :d
Ne vidim razliku u odnosu na "običnu sliku", što znači da ne radim nešto kako treba...
Samo lagano pomerim telefon na gore i ništa... Slika ista :D

Edit:
Ahaha skontao sam :happy:

Poslednja izmena:
Па није баш иста,
uploadfromtaptalk1397682914089.jpg
Само сам овде смео да упалим светло. Чеп на физиолошком (и пешкир) је бистар, около је блур.

Poslednja izmena:
Što se tiče sms-a, ja koristim go sms, ali neku verziju oko 3, dok još nisu krenuli sj bloatom. Tako da samo ne radim update, imam brdo mogućnosti, a lepo radi.

In addition, Google Camera now also allows users to “change focus” after a shot has been taken.

Ja ovo nemam?!

Edit: Nasao sam :)

Poslednja izmena:
meni piše da "nije available in your country"

da nema neke veze sa slimkat-om? ne može da radi odvojeno od njegove kamere ili je nešto drugo?

^ Instalirah juče na N4 sa SlimKat i radi bez problema. Probaj da prvo instaliras preko zip fajla kameru sa Photosphere, a onda uradiš update.

Kako da se dođe do te kamere ako je sve stock (Nexus 4)? Nemam je na Google Play niti mi je nudi među aplikacijama za koje postoji update.

Da li se nova kamera brže starta?

I glavno, pored tih opcija o kojima pričate: da li su slike išta bolje?

preko linka iz poruke #23052 ili sa androidpolice.com sajta, sve u poslednjih 12h.

Na N5 se startuje sve jako brzo, a ni N4 ne kaska mnogo, tako da je pitanje pomalo irelevantno, nije ovo VSCO Cam.

preko linka iz poruke #23052 ili sa androidpolice.com sajta, sve u poslednjih 12h.
Vidio sam i probao juče ali mi je stojao button "Installed", ali evo sad sam probao preko njega i ipak je skinuo tu novu verziju, hvala.
Za brzinu startanja same aplikacije sam pitao jer mi nekad djeluje da bi moglo da traje kraće, to se najviše osjeti u situacijam kad treba da brzo nešto uslikaš :)

E u tim situacija samo upaljen DSLR pomaže :)
Da, iako piše da je instaliran može se "doinstalirati". Doduše, ja sam sinoć išao preko Web interfejsa, pa sam u Install meniju samo potvrdio sa želim da instalaciju pošalje na N5.

Doduše, ja sam sinoć išao preko Web interfejsa, pa sam u Install meniju samo potvrdio sa želim da instalaciju pošalje na N5.
Potpuno ista stvar je bila i kod mene, a na telefonu na Play Store nisam mogao da je nađem.

Nova kamera ocigledno ne saradjuje sa mojim telefonom. :) vec mi se dvaput desio restart nakon slikanja. nakon slikanja, cuje se socivo kamere kako "zvecka" pa se nakon par sekundi i telefon restartuje...

[YOUTUBE]M32uqQdiPqk[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]Nd8cofppuI4[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Moze li meni neko objasniti u cemu je stvar sa ovim AdBlock-om. U zadnje vrijeme cesto se desi da ne mogu uci na sajtove dok ga ne iskljucim, google search radi, ali kad kliknem na neki od rezultata ili direktno ukucam adresu, izbaci mi da stranica nije pronadjena. Kad je ugasen sve radi. Isto tako i playstore, dok god ga ne ugasim pisace downloading... i vrtjece se tako sto godina, ali nece preuzimat.

Tel je N4, na 4.4.2. i rutovan je.

Ne znam zašto koristite tu aplikaciju, koristite ad away.

Jel ima neko problema sa showbox-om, dodao sam one sajtove u whitelist-u ali kada pokušam da pustim nešto samo se u playeru vrti kružić za očitavanje, nikako da krene.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno