Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

I Apex, i verovatno mnogo drugih, kojima je cilj funkcionalnost, a ne Pikachu teme :)

I ovaj i onaj drugi koji je neko spomenuo pre par dana imaju "power widget" na drugom ekranu, za kontrolu Wifi i ostalih gluposti. Ne vidim poentu toga, na KitKatu. Na tom drugom se čak ne može ni ukloniti.

Ubrzo stize jos jedan vrhunski launcher, od youtuber-a ColdFustion.

Juce je na testiranje pustio Alpha verziju. (Zakasnio sam da se prijavim :mad: )

Da li FB aplikacija po defaultu ide preko m.facebook.com?

Facebook aplikacija je native pisana, ne ide ni preko desktop ni mobilnog sajta.

Jasno, dakle onaj Vipov fb dodatak ne vredi pisljiva boba jer koristi m.facebook.....

Tako je. Promocije za Twitter i FB važe samo kada se ide preko mobi sajta.

^ Ima odličan Lens Blur efekat. :)

Samo mi se ne sviđa to što dugme sa slikanje ogromno, zauzima četvrtinu ekrana. Kao da je ics. :)

Pa to je da bi ljudi lakše pogodili za #svojko, #sebic ili #selfie.

Ja se samo nadam da je kvalitet slika bolji. Nexusi često imaju primetno lošiji kvalitet od aparata sa sličnim h/w.

Kad se prevuce na odabir slike/videa ima opcija za podesavanja. Ali troši bateriju, za desetak minuta, 30%

Meni je za jedno desetak slika, 2 videa od po minut dve fotosfere i jedna panorama par procenata...

Uglavnom ovaj lense. Mozda je i telefon istripovao, ali se dosta zagrejao pozadi...

За сада сам задовољан. Панорама слике се много боље раде него раније,док никако да извалим шта је фора са блур сликањем :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno