Ova tema slobodno može da se preimenuje u "Dark Magician i sammy imaju memory leak", posto se time bavi, poslednjih 20 strana. :dMora da je ili do drajvera ili necega instaliranog uz Windows, posto bi 100% ljudi u temi imalo problem... Opet ponavljam, u ovom topicu sam prvi put cuo za takve probleme sa 8.1.
Ova tema slobodno može da se preimenuje u "Dark Magician i sammy imaju memory leak", posto se time bavi, poslednjih 20 strana. :d![]()
Jeste on-topic.
U temi filmovi i serije rasprava o pojedinačnom filmu na par stranica nema smisla.
Pa ni ovde o memory leak-u.
Napravi temu, tako je ipak najbolje, a i ostali članovi koji imaju ili budu imali isti problem imaće koristi od toga.
A opet,napraviti temu o tome,a ni ovde mu niko nije mogao pomoci...bas i nema smisla.
Da li je još neko primetio da je nešto slabiji zvuk na Windows 8.1 u odnosu na 7 na istom hardveru? Najnoviji drajveri su u oba slučaja, koristim dual boot oba sistema, kad prebacim sa win 8.1 na 7, pri istom pojačanju na pojačalu i podešavanjima u sistemu, moram da smanjim zvuk, osetno je glasnije.
batalite utorrent koristite qbitorrent
Skidao sam nekih 200 Gb sa qbittorrentom i napunio mi je 1 GB RAM-a, nikako da nadjem neki normalan torrent client.
Vuze? Mene *****ava sa brzinom skidanja. Nije mi jasno šta sam pogrešno namestio.
Premalo konekcija, javni trackeri, port?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari