Dark Magician
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.01.2011
- Poena
- 655
Ja sam isključio pagefile. Jer mi ne treba. Hoćeš da kažeš da gašenje pagefile izaziva bezvezno punjenje RAM?
Koji to proces zauzima toliko memorije?
Nemam pojma. S obzirom da je memory leak i da se ne prijavljuje u Taks Manager ili bilo gde drugde.
Pagefile nema veze, isprobano i to, amd drajver nema veze, u tome i jeste fora, šta to jede toliko memorije a ne vidi se ni u jednom od raznih task managera.
Kada se svi procesi saberu ne idu preko 700mb a sistem javlja da je recimo 3gb in use.
Na to sam mislio ali sam zaboravio kako se zove.Možeš probati Process Explorer.
Jel ima neko ovde da koristi isključivo Windows Defender kao zaštitu?
Počeo sam ljude da prebacujem na 8.1 i ostavim ih samo sa defenderom, neke krekove je odmah povatao, iako je false positive kontam da će obavljati posao i za ostalo.
Jako je lagan za sistem, rekao bih lakši i od NIS 2014.
Pozdrav,
Interesuju me neke stvari u vezi instalacije na novu mašinu. Ona osobina sistema zvana Fast boot... Kako to radi? Da li je to uključeno po difoltu? Da li je tačno da Windows 8/8.1, radi bržeg podizanja sistema isključuje portove? Recimo, ako su prikačeni PS/2 uređaji, on isključi USB portove kad je u Fast Boot režimu, i obrnuto? Šta se dešava kad na ploči postoji samo jedan PS/2 port? Recimo donesem novu mašinu, ubodem pozadi miša u USB, a tastaturu u PS/2? Negde sam pročitao da u takvom slučaju, Windows 8.1 onemogući PS/2 uređaj. Ako povežem USB tastaturu, da li će je hardver bez OS-a detektovati za ulazak u BIOS?Windows 8/8.1 mi je velika nepoznanciaa, a treba da pređem na njega sa XP-a.
Ja koristim taj win defender,od kako sam na osmici,i nisam imao nikakvih problema!Pu,pu da necuje...
na drugo pitanje odgovor je , da mozes
kada pravis nalog pri prvom podizanju sistema kliknes na i dont have ms account create new now
pa kada ti iskoci da ga kreiras imas dole levo create some other time ili nesto slicno.
Znači taj MSDN ISO koji sadrži i update je izašao prije zvaničnog puštanja samog updatea.Release Date: 4/2/2014
Ne gine ti vracanje na Win 7 :d
Nije ni do pagefile. Upravo gledam kako guta sav RAM. uTorrent skida, mislim da on guta povremeno. Što je opet do osmice, nema toga na Win 7.
Dakle opet sam na nuli (bukvalno).
Mislim da smo iscrpeli sve varijante ovde što se tiče uzroka, a samim tim i rešenja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari