Šta je novo?

LG Nexus 4

@dinge
Hvala na odgovoru, te strelice su mi bas korisne, koristio sam ih na kataklizmi.

Koje strelice? Mada koristim google keyboard pa mozda ih zato nemam :)

Tek sam posle video da je danas izasla nova verzija. Odlicna stvar sto su dodali to :)

Ubacio sam poslednji nedeljni od slima, I dok sam na wifiu google play mi ne radi kao da nema konekcije, dok na mobilnom netu radi normalno.

Evo flesnuo hellscore, jer uvek njega ubacim i sve sad radi.

slimkat, stock kernel, 90% na wifi, auto brightness, gps na high accuracy, location reporting on, sve on sem bluetootha bukvalno, ja zadovoljan :D

uploadfromtaptalk1397648751044.jpg

Poslednja izmena:
I meni se dopada nova kamera, interfejs mi je prakticniji, sto se tice kvaliteta slike cinimi se da nema razlike u odnosu na staru kameru.

Definitvno je unapredjenje sto se tice funkcionalnosti. Npr. mnogo je lakse pristupiti podesavanjima itd...

Od kad se pojavio 4.4 sam na stock-u, dakle odavno, pre toga sam koristio neko vreme paranoid. Sad bih nešto da menjam pa molim za savet šta da stavim? Vidim pominje se slim? Koji kernel?

Hvala unapred

Slim može i uz hells i uz semaphore, pa sad vidi šta hoćeš. Ja od kako sam uzeo telefon, ja sam na slimu.

Sve pohvale za ovu novu hells test verziju kernela. Koristim ga nekoliko dana i baterija bas dobro izgura na njemu.

Je li stabilan slim? Nemam vremena da čačkam nešto ako krene da zeza. Vidim da je još beta.

Stavi stable SlimKat. Stabilan je.

Ne mogu da docekam. Ja sam ovaj telefon uzeo zbog stock-a, zato i cekam update na kitkat 4.4.3. Desavalo mi se u poslednje vreme cesto resetovanje telefona. Nema pravila kada ce se resetovati, a citao sam da to novi update ispravlja taj bug, kao i bag gubitka konekcije...

Ugasio mi se telefon već drugi put iako je pisalo da je ostalo jos 15% baterije, kada sam ga prikljucio na punjac pisalo je da je baterija na 0%, a kada se upalio posle 1min bio je na 12%, jel moguće da ne pokazuje tačno stanje baterije i da li to može nekako da se resi? Na slimu i hellsu sam trenutno, na purityju i hellsu se to nije dogadjalo.

Koja je sad realna cena ovog telefona, hteo bih da ga kupim?

Преговорима можеш да га спустиш и на 200е :)

@shibby pisali smo o tome. Moras da rekalibrises bat. Battery refresh je program i uz root resava probleme ako pratis upustva.

A sta sad nosis posto si prodao N4?

Vrh Dno