Šta je novo?

BlackCoin [BC] (PoS)

Ma jednostavno nisu spremni za ovoliki volume. Krajnje očekivano ali faktor na koji niko nije računao :D

U međuvremenu, blackcoin #8 na coinmarketcap-u, pretekli NMC...

Poslednja izmena:
:mad:

Kakav je potencijalni ishod ovog pada Mintpal-a sa obzirom da je tamo glavni pump? Nemam staža. :D

Nisam ni ja doživeo ništa sl. pa ne znam da ti odgovorim. Verujem da se neće bitno ništa promeniti, nastavlja se odakle se stalo.

:mad:

Kakav je potencijalni ishod ovog pada Mintpal-a sa obzirom da je tamo glavni pump? Nemam staža. :D

Worst case scenario, moze da se desi kao na Cryptorushu pa da nestane nekoliko milki BC-a.
Premda ja ne ocekujem nista strasno...

Poslednja izmena:
Ma valjda će šabani sad kad obrću ovolike pare da ulože malo u infrastukturu.

I ja kontam tako nešto. Logično mi je da će usporiti rast i to je to... A ovom "worst case" scenariju ne želim da mislim. Ne postoji!

Odoh... Pa kako bude ujutru.

edit: 65k na Cryptsy-ju... O la la! :D

Poslednja izmena:
Čekaj, eno 0.00065000 na Cryptsy :)

****m mu miša opet sam potcenio sa sell orderima :) Ovo će ide preko 75k do 6am.

Na Cryptsy-ju ode na 65k dok je na PoloniEx na bledunjavih 70k
Ljudi ili gledamo istorijski dogadjaj ili gledamo najvecu prevaru od kad kriptovalute postoje..
Premda onda i to mu dodje istorijski dogadjaj ;)

Ma budimo se bogati! Blackie je zakon! :)

I nisam se davno bolje proveo nego danas tako da, ako je prevara vredelo je svakog minuta - osećao sam se kao Vuk s Vol Strita jedan dan! :D

Prorade Mintpal

Komedija zbog koje vredi ostati budan, iako sam u 8.30h na poslu :).
Dakle dogurao je do ~66K na Mintpal-u... onda krenuo dump i panic sell, dogurao do 42k i puče opet Mintpal. Vrh! ;)

Poslednja izmena:
pa ni ovaj criptsy ništa ne zaostaje po obimu :) 2865 BTC

Jel trgujete? :)

Ja sam se celu noc igrao i poslao sam jos 2 btc-a na mintpal pa sam usao sa svih 5 u BC na 0.000565. Sad ga pratim i gledam kada bi mogao izaci.

Jel trgujete? :)

Ja sam se celu noc igrao i poslao sam jos 2 btc-a na mintpal pa sam usao sa svih 5 u BC na 0.000565. Sad ga pratim i gledam kada bi mogao izaci.

Svaka cast,ja sam prodao 28 soma na 1500 i ostavio 1000 komada,e sad ako izadje na 10$ prodajem ,a ako ne nek propadnu kad sam pojeo ***** na 1500 :)

Ide ovo još daleko gore...... ja sam dobar fino a ostaje ne igramo se sa onim što nismo spremni da izgubimo.

Svaka cast,ja sam prodao 28 soma na 1500 i ostavio 1000 komada,e sad ako izadje na 10$ prodajem ,a ako ne nek propadnu kad sam pojeo ***** na 1500 :)

Ma u subote se zeznuo, kupim na 0.00015 za 3 BTC-a i nisam imao vremena da pratim berzu, dvoumio se da li da postavim sell order ili da pratim cenu nekoliko sati da vidim jel ima nekakvih indikacija da ce rasti. Na kraju mi bilo mrsko i stavim sell all na 0.00018. Ustajem juce i imam sta da vidim...

Sada necu nista prodavati, ostavicu par dana da vidim moze li barem do 0.0007.

Ali nista nije sigurno, moze da ode na 0.001 koliko sutra, a moze i da pljosne na 0.0002.

Uzeo 30k po 0.000015,tj. 0.45btc. Jos uvek nista pipnuo,a to je sada oko 17 btc po ovoj ceni. Nemam nameru da jos izlazim. Ide ovo na 1usd min. Kada krene btc gore,ovo ide i vise. :)

Uzeo 30k po 0.000015,tj. 0.45btc. Jos uvek nista pipnuo,a to je sada oko 17 btc po ovoj ceni. Nemam nameru da jos izlazim. Ide ovo na 1usd min. Kada krene btc gore,ovo ide i vise. :)

Svaka cast na samouverenosti. :)

Ja sam ga u februaru kupovao i prodavao po slicnim cenama ali bilo i proslo, ne smem se osvrtati unazad i racunati gubitke. :p

Ma u subote se zeznuo, kupim na 0.00015 za 3 BTC-a i nisam imao vremena da pratim berzu, dvoumio se da li da postavim sell order ili da pratim cenu nekoliko sati da vidim jel ima nekakvih indikacija da ce rasti. Na kraju mi bilo mrsko i stavim sell all na 0.00018. Ustajem juce i imam sta da vidim...

Sada necu nista prodavati, ostavicu par dana da vidim moze li barem do 0.0007.

Ali nista nije sigurno, moze da ode na 0.001 koliko sutra, a moze i da pljosne na 0.0002.

Ne moze da pljosne nikako na 0.0002...

Ja sinoć prebacio 20 LTC-a na mintpal, rekoh da kupim malo i ja BC-a, da se malko kockam sa onim što sam spreman da otpišem, ali dok sam čekao na transfer žena me ugnjavi da idem da kupam klince, pa da ih uspavljujemo ... zaboravio.

Jutros se ulogujem i vidim da ode voz. Umesto ~ 1400 BC kupio oko 800.

Žena me samo za vikend koštala oko 0,5 BTC kroz razne transakcije koje nisam odradio, a planirao ili nisam stigao da ispratim. Čim se ulogujem na berzu, ona smisli neki posao.

Trenutno razmišljam da li mi se isplati da se razvodim - još par ovakvih vikenda i neću razmišljati...

Poslednja izmena:
Ja sinoć prebacio 20 LTC-a na mintpal, rekoh da kupim malo i ja BC-a, ali dok sam čekao na transfer žena me ugnjavi da idem da kupam klince, pa da ih uspavljujemo ... zaboravio.

Jutros se ulogujem i vidim da ode voz. Umesto ~ 1400 BC kupio oko 800.

Žena me samo za vikend koštala oko 0,5 BTC kroz razne transakcije koje nisam odradio, a planirao ili nisam stigao da ispratim. Čim se ulogujem na berzu, ona smisli neki posao.

Trenutno razmišljam da li mi se isplati da se razvodim - još par ovakvih vikenda i neću razmišljati...

Nikako razvod! to ti je jos 0.5 BTC-a :D

Pre će biti mnogo, mnooogooo više! :D

Nazad
Vrh Dno