Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

poigrao sam se malo sa evolve sms i nije los. svidja mi se swipe za setanje kroz konverzacije i za listu konverzacija.
ne primecujem da je ista brzi od go sms, cak ume da stucne ponekad, ali mi ne smeta to.

ono sto mi smeta je sto ne radi podesavanje led-a za notifikaciju. stalno svetli crveno iako ja podesavam plavo. mozda moram da ubodem nijansu, ali ne znam kako to da uradim. takodje ne mogu da skinem/otkljucam dodatne teme i to. kliknem na "get now" i nista se ne desi. gde uopste treba da me odvede, na playstore ili neki sajt?

Ima in-app-purchase treba kupiti ili "kupiti" onda ce biti sve otkljucano.

Now SMS, Textra, HoverChat (Ninja SMS), EvolveSMS, GoSMS, Handcent, 8SMS, SMSdroid, ICmess, hello SMS, stock SMS ... svaki je imao neku manu ili bug, ili su jednostavno vizuelno nedopadljive (kahm, kahm, Textra, kahm).

Na kraju sam došao na Sliding SMS (CM Messaging) i on je ok, mada vidim da je i tu lik počeo sa ubacuje in-app dodatke.

Evolve ima odloženo slanje, ali kao doplatu. Teme sam kupio, ali mi se ponuđene nisu svidele, pa sam počeo praviti svoju. Kod njega me je nervirao njegov popup koji niti je dovoljno mali, da ga razlikuješ od ostatka sadržaja ispod njega, niti dovoljno veliki, da taj sadržaj pokrije, već neke iritantne veličine, tako da niti je tamo, niti vamo. Bilo je sigurno još sitnica koje su me nervirale. Mislim da je kod njega bila ona fora sa "e, aj nemoj da učitavaš sve SMS-ove, jer ja onda necu biti brz, pa ćeš se ti smoriti..." :)

Neke SMS apps imaju loše rešene notifikacije, neke loše popupe, neke nemaju funkcije koje imaju druge apps.

ICmess Beta bi mi bio favorit, da nema bug sa Unicode slovima.

Jel postoji neka aplikacija kao stoperica koja sabira vreme i sve to cuva. Recimo sada nesto radim 5 minuta pa malo kasnije 10min... i na kraju dana vidim koliko sam to nesto radio. Ako ima prikaz po danima jos bolje.
Recimo za kilometrazu koliko sam prepesacio/trcao koristim cardio trainer, a za vreme mi treba nesto bas jednostavno, bez nekih gluposti jer mi treba samo za jednu stvar, da ispratim koliko dnevno spucam na to.

Ukucaj u play store time tracker, time management, sigurno ces naci neku

Po savetu cike iznad ^ sam probao neke i mislim da ce ti se ova svideti: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rk.timemeter

Ja cu je bas ostvatiti, da vidim ucim li ja ista ili se zaebavam :d Trenutno sto meri ode u notification bar gde se lako pauzira ili zaustavi skroz. Imaju valjda i neki widgeti ali nisam jos sve testirao.

Edit: Dobra stvar je sto stavis recimo Ucenje kao kategoriju i dodas tagove #algebra #toi i za sve ostale predmete koje ne mozes da polozis :d

Poslednja izmena:
Kada bi kod Textre moglo iz notifikacija da se poruka "procita"(mark read) uz 1 klik, kao kod CM klonova..

Jel postoji neka aplikacija kao stoperica koja sabira vreme i sve to cuva. Recimo sada nesto radim 5 minuta pa malo kasnije 10min... i na kraju dana vidim koliko sam to nesto radio. Ako ima prikaz po danima jos bolje.
Recimo za kilometrazu koliko sam prepesacio/trcao koristim cardio trainer, a za vreme mi treba nesto bas jednostavno, bez nekih gluposti jer mi treba samo za jednu stvar, da ispratim koliko dnevno spucam na to.

Ja koristim za praćenje zarade, kilaže, kilometraže na biciklu i krugova plivanja ovu app.

Trackthisforme.

pEaxK6tRTN3CeYvDFn1m9LvgJ7_qxpEBf3swIEMNfy_ikjIw3etZdUsF4Er5sIve2w=h900-rw

Poslednja izmena:
IMAM PROBLEM! BATERIJA NA TELEFONU LG G2 SE ISPRAZNILA I PO PONOVNOM POKRETANJU SE POJAVILO FIRMWARE UPDATE. VEC SAT VREMENA JE NA 0%. NE POMERA SE USNIMAVANJE. NE MOGU NISTA DA URADIM. NI DA GA RESTARTUJEM , NI DA GA UGASIM. NIŠTA. TRENUTNO JE NA PUNJAČU I NIŠTA SE NE DEŠAVA. ZNA LI NEKO STA DA RADIM ?
ps pise da ga ne kačim da usb konekciju dok se proces ne završi. Ispod piše b2 unrooted

Da postavis pitanje u temi za LG G2

carski.
kupio jam, ali NA verziju. Valjda ću moći da igram multi protiv ljudi sa ROW verzijom.

Kakav je 2k14? Probao sam 2k13 i bio je sranjce. :D

Inače, meni uopšte ne stižu push notifikacije od app sales.

Nisu mi meni dosta dugo stizale, ali počele pre par dana. Ne sećam se da li sam išta uradio. Mislim da sam uključio i isključio syncing aplikacija.
nisu ni meni stizale kada sam "vraćao bekap" sa n5 na s2, pod navodnicima jer zbog različite strukture foldera nije vratio data nego samo aplikaciju. sad kad je pre neki dan bio update aplikacije proradile su. možda je trebalo da je reinstaliram u međuvremenu pa bi i ranije proradile.

Pre 2 dana mi na pamet padne da pogledam postoji li aplikacija koja će kontrolisati rotaciju ekrana "per app", tj. u kojoj bih mogao podesiti da mi recimo samo browseri mogu imati i landscape orijentaciju, dok bi sve druge app bile zaključane u portrait modu. Danas me opet podseti na AppSaleu jedna app koja sada košta 2$ i koja radi to, pa sada potražih ima li neka free.

Rotation Manager
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spydiko.rotationmanager

Radi posao za 0$.

Ima to i App Lock kao dodatnu funkciju, o glavnim sam pisao u temi "Must have aplikacije". Cena takodje 0.

Pozdrav ljudi,
Mozete mi dati link na ovoj temi gde je pisano o dobrim video plejerima u kojima mogu da napravim listu mp4 video fajlova i da pustam jedan za drugim? Hvala unapred!

Po savetu cike iznad ^ sam probao neke i mislim da ce ti se ova svideti: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rk.timemeter

Ja cu je bas ostvatiti, da vidim ucim li ja ista ili se zaebavam :d Trenutno sto meri ode u notification bar gde se lako pauzira ili zaustavi skroz. Imaju valjda i neki widgeti ali nisam jos sve testirao.

Edit: Dobra stvar je sto stavis recimo Ucenje kao kategoriju i dodas tagove #algebra #toi i za sve ostale predmete koje ne mozes da polozis :d
Hvala, upravo ono sto sam trazio :) Treba mi da vidim koliko se dnevno igram sa mackom. Vise puta se u toku dana poigram po 10ak minuta i na kraju dana je opet namrgodjena, mjauce, hoce da se igra... Trebalo bi oko sat, sat i po dnevno pa da vidimo ko je u pravu :D
Hvala telep i voyager :)

Zna li neko kako da poteram Unified Remote da radi sa mpchcbe

Jel' se moze nekako provaliti sa kojih host-ova showbox vuče reklame pa da se samo ti hostovi izbrisu iz AdBlock-a, nek ne moram da gasim kompletan ad block?

Nisam čuo da ima... kosilo bi se sa swype unosom teksta.

Jel' se moze nekako provaliti sa kojih host-ova showbox vuče reklame pa da se samo ti hostovi izbrisu iz AdBlock-a, nek ne moram da gasim kompletan ad block?
Kontam da je Google ads, ali to je kao da iskljucis AdAway, jer ćeš na ostalim aplikacijama imati reklame... Imas na xda onaj minmin guard za Xposed, pa sa njim vidi koje reklame koristi.
Ne.

Ima neka tastatura na marketu, ali je iz 2012. Ukucaj swipe selection u gugl i naći ćeš je.

sa adaway xda teme:

Just a quick FYI for those having problems using Show Box- these 2 need added to whitelist (ignore above screenshot) to stop it from force closing:
equrumes.jpg

Poslednja izmena:
uploadfromtaptalk1397394174144.jpg

Зна ли неко зашто ми увек овако адавај багује. Врти се овако по 30мин ,исто се забагује када ставим дисабле..

Nazad
Vrh Dno