Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Проблем је што не могу да ислључим adaway ,али хвала у сваком случају;)

GoSMS? Really? :d

jes da svi pricaju da aplikacije sa "GO" ne treba koristiti, ali go sms pro ima znatno vise podesavanja nego bilo koja druga aplikacija koju sam ja video.
jedino sto u hello sms mogu da uradim je da podesim night mode.

Ja i dalje imam problema sa show boxom i kada iskljucim adaway. Adaway updatujem rucno a show nije skoro dobio update tako da mi nije jasno kako odjednom danas fcuje.

Mora da su menjali nesto na server strani da ne mozes da gledas ako ne kliknes na reklamu...

ExDialer, GoSms, PowerAmp, QuickPic.

jes da svi pricaju da aplikacije sa "GO" ne treba koristiti, ali go sms pro ima znatno vise podesavanja nego bilo koja druga aplikacija koju sam ja video.
jedino sto u hello sms mogu da uradim je da podesim night mode.

Jeste ima cak i vise podesavanja nego sto je to potrebno :d

Ne razumem kako neko na Benchmarku moze da preporuci neku GO aplikaciju ?? Pa nije ovo burek ili krstarica...

Poslednja izmena:
OK, sta ti smeta na sms go pro? sta lose radi?

Шта ће ти анти вирус на андроиду?

Smeta mi to sto je bloatware - prenatrpana opcijama i sporo radi na starijim mobilnim gde druge sms aplikacije rade normalno.

Meni je GoSMS bio OK do trenutka dok nisu poceli da smaraju sa onim GetJar forama za kupovinu tema..inace je ok aplikacija...narasla je u medjuvremenu, ali nije bloatware po definiciji jer ti ne instalira nista dodatno nakon njene instalacije

Smeta mi to sto je bloatware - prenatrpana opcijama i sporo radi na starijim mobilnim gde druge sms aplikacije rade normalno.

ne mogu da se slozim da je visak opcija problem. a to sto radi lose na starim telefonima je takodje relativno subjektivno. kao kada bi rekao da je neka igra ****** zato sto lose radi na starom kompu.

OK, sta ti smeta na sms go pro? sta lose radi?

Jako je spor na slabijim telefonima, noviji telefoni ga gutaju onako, ali ima toliko njih npr textra ili hello ili evolvesms (koji bi ti se verovatno svideo posto je na foru GoSMS-a, ali mnogo bolji, 4.4 look, teme, navbar i status bar transparentni (4.4 samo) itd itd ) koji rade posao bolje u smislu brzine i svega.

Meni je prvo bilo sto sam instalirao gosms i onda kad sam video ostale aplikacije za SMS da bolje rade, rekoh druze letis ti. Negde ne znam koja verzija je dobro radila, kad nisu ubacili onaj online servis i jos neke gluposti, do tad je dobro radilo. Posle toga krah performansi.

Има ли ко проблем са брзином преузимања на тТоренту? Шта препоручујете као алтернативу?

sad cu odmah da probam evolve

Nije los ni Sliding sms ko voli CM sms aplikaciju.

Za torrent mi posao radi Flud.

Evolve je odlican. Ako ti bude smetao beli splash screen, udji u settings i dobro protresi mob za skriveni meni

GoSMS ima jedinu opciju zbog koje ga držim, ali ne koristim više kao default, a to je odloženo slanje poruke. Ako se u po noći setim da treba da pošljem neku poruku, podesim njega da je pošalje ujutru :)

Sredio sam mu i temu da bude crno plava po mom ukusu, međutim užasno me je nerviralo to što se polje za pisanje ne može obojiti u crno.

GoSMS ima jedinu opciju zbog koje ga držim, ali ne koristim više kao default, a to je odloženo slanje poruke. Ako se u po noći setim da treba da pošljem neku poruku, podesim njega da je pošalje ujutru :)

To ima i Evolve ;) a i teme mnogo dobre, uz to mnogo bolje optimizovana aplikacija kao sto rekoh :)

-------------------------------------------------

Bluebox Heartbleed Scanner Can Help You Discover An OpenSSL Vulnerability On Your Device

Inace... http://www.androidpolice.com/2014/0...ilities-on-your-device-but-its-just-guessing/

http://heartbleed.com

Sada sam siguran od virusa
7u8u5usu.jpg

Poslednja izmena:
Koja je najbolja alternativa FauxClock-u? Probao sam trickster I kernel tweaker, al fali ima dosta stvari.

uploadfromtaptalk1397303695366.jpg

Ствари тренутно на попустима. Ако неко није видео

ne mogu da se slozim da je visak opcija problem. a to sto radi lose na starim telefonima je takodje relativno subjektivno. kao kada bi rekao da je neka igra ****** zato sto lose radi na starom kompu.

To je SMS aplikacija i mora da radi dobro i na starim telefonima kad sve ostale sms aplikacije rade solidno...

skuinuo sam zadnju ver Evolve sms...skinem I neku temu....kako se menja tema.. u podesavanju mi opcija za teme nije aktivna...onako svetlo sivo....

Nazad
Vrh Dno