Stock, hello, Spotify, quick pic.
Чекај,како сте на крају решили проблем са show boxom?
cek, Spotify koristis kao obican player?
GoSMS? Really? :d
Ja i dalje imam problema sa show boxom i kada iskljucim adaway. Adaway updatujem rucno a show nije skoro dobio update tako da mi nije jasno kako odjednom danas fcuje.
ExDialer, GoSms, PowerAmp, QuickPic.
jes da svi pricaju da aplikacije sa "GO" ne treba koristiti, ali go sms pro ima znatno vise podesavanja nego bilo koja druga aplikacija koju sam ja video.
jedino sto u hello sms mogu da uradim je da podesim night mode.
OK, sta ti smeta na sms go pro? sta lose radi?
Smeta mi to sto je bloatware - prenatrpana opcijama i sporo radi na starijim mobilnim gde druge sms aplikacije rade normalno.
Smeta mi to sto je bloatware - prenatrpana opcijama i sporo radi na starijim mobilnim gde druge sms aplikacije rade normalno.
OK, sta ti smeta na sms go pro? sta lose radi?
Шта ће ти анти вирус на андроиду?
GoSMS ima jedinu opciju zbog koje ga držim, ali ne koristim više kao default, a to je odloženo slanje poruke. Ako se u po noći setim da treba da pošljem neku poruku, podesim njega da je pošalje ujutru![]()
GoSMS ima jedinu opciju zbog koje ga držim, ali ne koristim više kao default, a to je odloženo slanje poruke.
ne mogu da se slozim da je visak opcija problem. a to sto radi lose na starim telefonima je takodje relativno subjektivno. kao kada bi rekao da je neka igra ****** zato sto lose radi na starom kompu.
Naravno da smeta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari