Nasao sam win 8.1 iso x64 pro verziju ali je velicina ISO do 4 GB ? Da li je to u redu ? Negde citam da se ne moze bez 8 GB instalirati x64 verzija ?
Ne znam baš šta pričaš.
A za 64-bit ti treba 4GB RAM ili više. Sama veličina ISO nema nikakve dodirne tačke s tim.
Hocu sa USB da instaliram, imam 16 Gb Usb ali je iso file posle unpacka velicine 3.7 GB pa pitanje je da li je to ok ? Ili link ka nekoj verziji koja je ispravna![]()
Ništa to mene ne teši.
A da li si probao da reinstaliraš Win od kako si primetio te probleme, možda ISO iz nekog drugog izvora? Koliko sam pratio temu, čini mi se da nisi, ali možda sam prevideo.
A da li se leak uvek dešava, bez izuzetka? Svaki put kad startuješ sistem?
Originalni ISO možeš da nađeš na torrentima, pogledaj samo SHA-1 i to je to...
Divim se tvojim zivcima.
Sa usb-a instalacija leti, sve mozes od programa nabaciti za sat vremena ili manje.
Ako imas silne gb igara na steamu i originu ostavi preko noci masinu pa ces imati do jutra funkc komp opet.
Mene bi izludela ta fantomska poruka, stalno bih mislio da ce se sistem urusiti.
@dark:
Koja je native rezolucija monitora, u kojoj rezoluciji radi windows i da li pokrećeš igre u rezoluciji koja je različita od desktopa?
W8 u nekim slučajevima pojede ram kada se pokrene fullscreen igra koja radi u drugačijoj rezoluciji u odnosu na rezoluciju desktopa.
Dark, nesto ti se zesce izbagovalo, verujem da ce nestati pri ponovnoj instalaciji, ja duzi period na vise racunara nisam primetio taj mem leak ni u naznakama..sve radi ko doxa pre i posle ovog updatea.
Bolje bi bilo. Pošto ću biti neopisivo iznerviran ako potrošim vreme da sve opet nameštam, da bi se desila ista stvar.
Eh,pa treba ti pola sata za instal. windowsa,i jos plafon sat za sve ostale programe,restarte itd.![]()
Ko koristi računar u ozbiljne namene na ozbiljan način uvek ima bekapovano sve što mu je neophodno i kritično.Onaj ko koristi racunar u ozbiljne namene ne moze za pola sata da sve vrati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari